Horoscop weekend 25-27 ianuarie . O zodie dă lovitura în acest weekend

Horoscop weekend 26-27 ianuarie. Ultimul weekend din luna ianuarie vine cu bani și recompense pentru multe zodii. Printre norocoși se numără Berbecii, Racii și Gemenii. Se ivesc oportunități interesante, pe care astrologii vă îndeamnă să nu le ratați.

Berbec

Sunt posibile cadouri, recompense substanţiale sau implicarea în proiecte şi colaborări care vestesc diverse avantaje. Există şi varianta încheierii unor acţiuni din care trebuia să vină bani şi au venit puţini sau deloc. Este o perioadă bună de a vă verifica situaţia veniturilor din munca proprie şi a datoriilor faţă de alţii.

Taur

Vă veţi face remarcat în anturaj prin forţă şi farmec deosebit. Se pare că vă veţi modifica modul de relaţionare cu tot ce vă înconjoară. Sinele vă va ieşi la iveală complet schimbat şi cu noi planuri de viaţă. Sunteţi dornic de a vă implica în colaborări noi și chiar puteți primi oferete viabile.

Gemeni

Relaţiile parteneriale, colaborările şi proiectele sunt bine susţinute. Activitatea din acest sector vă va crea o stare de bine, iar oportunităţile de câştig sunt garantate. Folosiţi măsura în toate şi ascultați ce au de zis ceilalţi. Recomandabil este să staţi de vorbă doar cu voi înşivă şi să fiţi cât mai discret cu ceilalţi.

Rac

Aveţi foarte mult de lucru la serviciu, însă munciţi cu plăcere, simțind clar că se deschid alte culoare profesionale, de foarte bună calitate și pe termen lung. Intervin evenimente deosebite în sectorul prietenilor şi al protectorilor. Poate apărea un protector nou care va fi pe termen lung.

Leu

Controverse în plan socio-profesional. Puteţi dobândi faimă sau dimpotrivă, numele vostru să nu fie privit cu ochi buni. Fiţi sincer cu voi înşivă şi propuneţi-vă direcţii noi de îmbunătăţire a poziţiei sociale. Prietenii vă sunt alături. Întâlniri, dialoguri interesante. Aveţi nevoie de odihnă şi plimbări în aer liber.

Fecioară

Activităţile culturale vă pot oferi stări de spirit deosebite. Călătoriile în străinătate sunt susţinute sau se poate pune problema unor cursuri pe termen lung. În a doua parte a săptămânii sunteţi nevoit să vă îndreptaţi eforturile spre carieră. Este posibilă o mică discuţie aprinsă cu un şef.

Balanţă

Este posibil să primiţi bani sau bunuri materiale de la rude sau, în funcţie de caz, dintr-o afacere. Sau vă puteţi asocia cu oameni importanţi într-o nouă colaborare profitabilă. Dacă sunteţi deja implicat în unele, acestea pot lua turnuri nebănuite. Este nevoie să achitați facturi, taxe, datorii de tot felul.

Scorpion

Aveţi multe de făcut la serviciu , dar și acasă. Foarte importante sunt relațiile parteneriale, trebuie să le acordaţi atenție sporită. Bine este să vă ocupaţi şi de datorii, taxe, impozite, relaţii cu instituţii bancare sau, în funcţie de caz, de moşteniri.

Săgetător

Au loc evenimente deosebite în sfera muncii, iar relaţiile colegiale cunosc turnuri deosebite. Sănătatea este vulnerabilă. Odihniţi-vă mai mult şi folosiţi doar remedii naturale. În a doua parte a săptămânii se animă sectorul relaţiilor parteneriale şi al colaborărilor. Posibile reproşuri din partea partenerului de viaţă sau de afaceri.

Capricorn

Relaţiile cu cei dragi cunosc turnuri importante. Unele se pot încheia, iar altele noi îşi fac loc în viaţa voastră. Copiii vă pot crea neplăceri, dar sunt pasagere. Alţii pot concepe un copil. Se pare că vă decideţi să vă ocupaţi mai mult de sufletul vostru. Dorinţa de distracţie şi aventură va fi la cote înalte.

Vărsător

Evenimente deosebite legate de casă, familie şi prieteni. Comunicarea este deficitară, fiţi prudent și controlați-vă stările de spirit. Vin multe provocări din partea persoanelor din anturajul apropiat, însă evitaţi să le răspundeţi pe măsură. Discreția, toleranța, răbdarea sunt aspecte foarte importante.

Peşti

Aveți parte de drumuri scurte sau dialoguri cu neamurile şi prietenii apropiaţi. Intervin evenimente importante în aceste sectoare de viață. Puteţi decide să rupeţi anumite relaţii sau să vă apropiați de o persoană. Ori se încheie un curs început demult, ori vă hotărâţi să vă înscrieţi la unul.

 

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Horoscop 19-25 Aprilie 2021

Horoscop 19-25 Aprilie 2021 – Săptămâna aceasta avem parte de noi începuturi în diverse planuri ...