Horoscop VINERI 27 iulie 2018. Nativii acestei zodii vor suferi o dezamăgire puternică

Află ce ți-au hărăzit astrele pentru ziua de vineri.

Horoscop 27 iulie Berbec.

Nu te lăsa intimidat de cei care încearcă să-ţi taie ţie elanul şi mai ales curajul de a visa cu ochii deschişi la un succes încă îndepărtat. Crede în el, fă toate sacrificiile de rigoare pentru a ajunge acolo şi, mai ales, ignoră criticile şi răutăţile celor invidioşi de pe margine.

Dacă ei nu sunt în stare să viseze, să creeze, să lupte pentru scopurile lor măreţe, au tendinţa de a le strica şi altora cheful de a şi le urma pe ale lor.

Nu-i asculta, deci, dar fii totuşi realist atunci când îţi stabileşti obiective foarte înalte: unele din ele necesită şi eforturi majore şi trebuie să cântăreşti atent dacă eşti pregătit pentru a le face faţă. Nu ţinti decât la scopuri pe care le poţi atinge!

Horoscop 27 iulie Taur.

Deşi lucrurile păreau să evolueze într-o ciclicitate deja predictibilă, după un şablon foarte bine conturat, azi resimţi o schimbare majoră de ritm.

Pur şi simplu, ceea ce înainte mergea după un pas regulat, bine cunoscut, acum parcă o ia razna şi evoluează cu o viteză crescută, care te ia prin surprindere. Tu oricum eşti o fire iute, care apreciază viteza şi lucrurile care înaintează rapid, dar chiar şi pe tine te miră acest salt imens, ca aşi cum ai sări peste mai multe etape deodată.

Îţi convine această ascensiune rapidă spre scopul tău cel mare, chiar dacă, la prima vedere, nu înţelegi cum de s-a putut întâmpla

Horoscop 27 iulie Gemeni.

Sfaturile tale sunt primite cu bucurie de cineva care chiar aştepta de undeva o intervenţie divină. Practic, tu apari on calea ta în cel mai potrivit momentul pentru a-i reda speranţa, pentru a-i alunga frica din suflet şi pentru a-l face să vadă din nou orizonturile luminoase înaintea sa.

Eşti convins că şi el ar face la fel dacă cel trist ai fi tu, tocmai de aceea participi trup şi suflet la rezolvarea problemelor celui de alături.

Cel mai mult îţi place faptul că el te ascultă, ţine cont de îndrumările tale şi chiar le solicită cu mult interes, semn că părerea ta contează enorm în cazul de faţă. Oferă-i ceva din ce ştii, pentru a-l readuce pe un teren sigur.

Horoscop 27 iulie Rac.

Toată lumea îţi cunoaşte simţul foarte fin de a observa şi ceea ce alţii nu văd, de a înţelege ceea ce alţii nu înţeleg. Azi antena ta receptoare pare şi mai ascuţită. Nu e nevoie să ţi se spună lucruri în faţă ca tu să le cunoşti, deja, pentru că ai un spirit de observaţie foarte bun care prinde totul din mers.

Tu ştii cum e omul din faţa ta fără să fie nevoie să facă ceva ca să-l cunoşti, tu înţelegi adevărul unor afirmaţii fără prea multe explicaţii sau dovezi, deci ai acces la dimensiuni mult mai subtile şi mai profunde pe care numai intuiţia ta le descoperă.

Simţi aspectele bune, dar mai ales pe cele rele, dar e perfect aşa, pentru că poţi lua la timp unele măsuri de precauţie.

Horoscop 27 iulie Leu.

Prietenul la nevoie se cunoaşte! Nu e un clişeu, e o realitate, pentru că azi vei descoperi ce rol major joci în viaţa altei persoane care trece prin momente dificile.

Eşti alături de el trup şi suflet, suferi alături de el, îi ţii companie, iar prezenţa ta îi face bine. Ridici moralul celui de lângă tine aşa cum poţi, chiar dacă nici tu nu eşti în toane mai bune, dar de data aceasta îl aşezi doar pe celălalt în centrul atenţiei şi faci tot ce îţi stă în putinţă pentru binele lui.

Nu ai nevoie de mulţumiri, de recompense, de recunoştinţă. Nu îţi trebuie nimic altceva de la el decât un zâmbet relaxat că totul este din nou în regulă în inima lui.

Horoscop 27 iulie Fecioara.

Concentrează-te asupra dorinţelor celor care îţi sunt alături, pentru că tu deţii soluţia problemelor lor. Te dedici binelui altora cu inima deschisă, bucuros că poţi fi de ajutor.

E un motiv de satisfacţie să descoperi că tu poţi fi salvatorul lor, că tu ştii ce nu ştiu alţii să facă sau că tu deţii informaţiile de care au alţii nevoie, de aceea sari în ajutorul lor cu un sentiment de fericire că eşti atât de important în viaţa altora.

Fii sigur că le vei câştiga respectul, recunoştinţa şi singura răsplată pe care o vei primi va fi starea de linişte ce se va citi pe chipul lor după ce le vei fi oferit sprijinul. Nu pretinde altceva decât bucuria lor!

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...