Horoscop Urania săptămâna 5–11 Octombrie 2019 în funcție de zodie. Partea 2

Horoscop Balanță pentru săptămâna 5–11 Octombrie 2019

Horoscop Urania Balanta

Între 5 și 7 octombrie dimineața, preocupări, solicitări și eforturi domestice menite să țină sub control casa, gospodăria, activitățile curente și relațiile de familie. Amânare sau renunțare la o intenție anterioară de valorificare a unui bun imobiliar sau patrimonial.

Între 7 octombrie, după ora 06:43′, și seara zilei de 9 octombrie, disponibilitate spre veselie, spre divertisment dar și forță de exprimare în plan artistic în care entuziasmul, spiritul inventiv, creativitatea, dorința de nou, de originalitate îi poate conduce la performanțe apreciabile.

Pe 8 octombrie, planeta Venus va intra în zodia Scorpionului și va acționa în chip diferit, în funcție de relațiile pe care le va stabili, până la 1 noiembrie a. c., cu predispozițiile din momentul nașterii. Pe fond, este vorba de tranzitul Micului Benefic prin casa banilor dar într-o companie șubredă – Mercur, și printr-un semn zodiacal – Scorpionul, care generează pericolul de a se înșela, din neatenție, de a fi înșelați de persoane incorecte, de a pierde bani sau bunuri, de a rata șansa unui câștig din evaluări greșite.

Nu vă luați după sfaturile și îndemnurile neaveniților în legătură cu problema sau proiectul care ar presupune o plată, un aconto, o investiție sau orice altă cheltuială. Nu acceptați asumarea unui risc sau hotărâri sub un impuls de moment. Între 9 octombrie, după ora 19:06′, și 11 octombrie, stări de spirit fluctuante, care vor alterna între calm și împăcare, pe de o parte, și enervare sau întristare ori deziluzie, pe de altă parte.

Uneori, motivul poate fi, însă, unul justificat: banii, condițiile de salarizare și demersurile făcute pentru corectarea lor. Vor acționa, în continuare, întreaga săptămână viitoare, influxurile puternice și complexe rezultate din forța astrală conjugată a Soarelui care, alături de Marte, le va susține pe Balanțe cu energie și vigoare.

 

 

Horoscop Scorpion pentru săptămâna 5–11 Octombrie 2019

Horoscop Urania Scorpion

Între 5 și 7 octombrie dimineața, perioadă în care nativii vor fi înclinați spre discreție, tăcere, reculegere sau, în funcție de modul lor de viață curent și de provocări sau obligații sociale, dialoguri la obiect, clare și fără ocolișuri. Unora, acest tip de comunicare li se va părea cam brutal dar, cel puțin, va fi unul sincer. Deplasări făcute fără prea mare entuziasm, mai mult din obligație.

Între 7 octombrie, după ora 06:43′, și seara zilei de 9 octombrie, constatări legate de casă, locuință sau de câte un membru de familie care nu le fac plăcere ori care, de la caz la caz, îi întristează și îi alarmează. Pe 8 octombrie, planeta Venus va intra în zodia Scorpionului și se va plasa, până la 1 noiembrie a. c., în tranzit, prin casa I a personalității acestor nativi.

Scorpionii vor fi printre puținii care vor extrage un avantaj de pe urma tranzitului Micului Benefic prin acest semn zodiacal. Pe fond, ei vor avea protecție discretă sau „ascunsă”, adică nu vor ști cine, cum și de ce îi apără de un risc, de un accident, de orice fapt de viață neplăcut pentru ei, și, poate nici nu vor realiza, pe moment, pericolul, care îi amenința.

Totuși, contextul se conturează unul mai puțin linear, pentru că le va insufla neîncredere în ei înșiși, în deciziile lor, sau în alții, în informațiile și sfaturile primite sau ofertele și invitațiile ce le sunt adresate și în spatele cărora, vor avea mereu tendința să bănuiască, că se află un motiv ascuns.

De aici, și continua stare de suspiciune și, poate, chiar, de anxietate. Între 9 octombrie, după ora 19:06′, și 11 octombrie, tumult afectiv, trăiri intense, mult subiectivism și multă exagerare. Moment mai puțin prielnic pentru a înțelege corect despre ce este vorba în ceea ce francezii numesc „coté coeur”; de aceea, nici nu trebuie să se forțeze nota în situația în care unele relații trec prin tulburări sufletești.

 

Horoscop Săgetător pentru săptămâna 5–11 Octombrie 2019

Horoscop Urania Săgetător

Între 5 și 7 octombrie dimineața, nevoie de rigoare și supraveghere în abordarea cheltuielilor, mai ales a celor care nu sunt strict necesare. Efort de conservare a unui statut salarial care poate să fie, brusc, pus sub semnul întrebării sau al revizuirii dezavantajoase.

Între 7 octombrie, după ora 06:43′, și seara zilei de 9 octombrie, știri care miră, informații sau întâmplări legate de frați, vecini, cunoștințe ocazionale care îi surprind. Uneori, dialoguri utile prin latura inedită, dezvăluită în timpul unei discuții cu cineva priceput (specialist) în domeniul respectiv. Posibile deplasări neprogramate.

Pe 8 octombrie, planeta Venus va intra în zodia Scorpionului și va acționa, până la 1 noiembrie a. c., în sectorul „discret” al casei a XII-a, oferindu-le parcursuri inedite prin memorie sau procese de gândire (analize, judecăți de valoare, concluzii) pe fondul identificării viciilor care au stat, în trecut, la baza unui eșec ori a celui iminent pe care, acum, îl pot, astfel, evita.

Săgetătorii vor putea beneficia de așa numitul „noroc ascuns,” mai evident în plan fizic, psihic sau moral. Din punctul de vedere al sănătății, posibile tulburări interioare sau stări organice și senzații provocate de suprasolicitarea sistemului neuro-vegetativ de către mecanismele afective răscolite de emoții și evenimente. Victimele accidentului din Ialomița erau angajate ale Mega Image în București. Reacția companiei Între 9 octombrie, după ora 19:06′, și 11 octombrie, mici satisfacții domestice.

În privința relațiilor de familie, însă, amalgam de stări de spirit și de trăiri care își au motivația în evenimentele peste care nativii „nu pot să treacă” sau în relațiile care îi dezamăgesc la capitolul „peisaj uman”: comportament, interese, decizii, afirmații, impresii. Deși observațiile lor vor fi corecte și concluziile justificate, reacțiile lor vor fi pătimașe, Săgetătorii „punând la suflet”, deopotrivă, atât fleacurile cât și laturile importante ale acestor relații interumane.

 

Horoscop Capricorn pentru săptămâna 5–11 Octombrie 2019

Horoscop Urania Capricorn

Între 5 și 7 octombrie dimineața, Luna va tranzita sectorul zodiacal natal și le va da rezistență fizică, tărie de caracter, voință, mobilizare și concentrare pe detalii. Între 7 octombrie, după ora 06:43′, și seara zilei de 9 octombrie, mici surprize sau evenimente în plan financiar. Aceste încurcături sau situații speciale pot fi generate de comportamentul deranjant sau chiar incorect al unui prieten, de nevoile speciale ale creșterii și educării copiilor sau, la limită, de pretențiile ridicate de o persoană dragă lor.

Pe 8 octombrie, planeta Venus va intra în zodia Scorpionului și va introduce o notă de risc în relațiile cu un prieten sau cu un grup de cunoscuți care le pot oferi surpriza unei lipse de caracter sau de seriozitate în abordarea proiectelor comune: îi „lasă baltă” sau îi lasă să continue, singuri, o activitate, după ce au constatat că li se cere un efort personal și profesional prea mare ori că nu au nimic de câștigat de pe urma acelei activități.

Cel născut în Capricorn va evalua situația și se va decide până la 1 noiembrie a. c., iar ca să găsească cele mai inteligente soluții de ieșire din criză va dispune de un răgaz până la începutul lunii decembrie a. c. Între 9 octombrie, după ora 19:06′, și 11 octombrie, fel de a vorbi ambiguu, ceea ce nu e specific nativilor dar, pe fondul atâtor provocări pentru care nu au răspuns, această abordare evazivă și diplomatică, poate fi o soluție delicată.

Atenție, întreaga săptămână, la aspectele rigide, riguroase sau categorice care privesc munca, funcția, imaginea publică. Celor care doresc să facă o carieră rapid contextul le poate oferi, dacă insistă, o formulă dar, pentru a fi onorată, ea va trebui luată „la pachet” cu sacrificiile pe care ar trebui să le facă în plan familial, domestic, patrimonial sau strict personal (muncă, efort, oboseală, solicitare, timp liber și/sau sănătate).

 

Horoscop Vărsător pentru săptămâna 5–11 Octombrie 2019

Horoscop Urania Vărsător

Între 5 și 7 octombrie dimineața, univers interior blocat de oboseală, de plictiseală, de dezinteres față de provocările vieții curente. Între 7 octombrie, după ora 06:43′, și seara zilei de 9 octombrie, Luna va tranzita semnul lor zodiacal și îi va readuce în prim-planul vieții active, dându-le energie, entuziasm, curiozitate, inspirație, idei, avânt, dorință de implicare în preocupări care le stârnesc interesul și le oferă satisfacții.

Moment bun pentru a analiza niște planuri de viață personală sau de a căuta forme adecvate de progres profesional, de spor în cunoaștere în vederea afirmării (dacă sunt tineri); moment când idealurile pot prinde contur, dacă sunt maturi. Pe 8 octombrie, planeta Venus va intra în zodia Scorpionului și le va oferi provocări în planul exercitării funcției, șansă în ascensiunea socială și protecția a imaginii publice, oportunități care se pot contura până la 1 noiembrie a. c. însoțite, însă, de riscuri, capcane ori vulnerabilități.

De aici și nevoia ca Vărsătorii să abordeze, cu o mare doză de prudență, maturitate și spirit critic, tot ceea ce vine spre ei ca o ofertă tentantă la prima impresie. Dar, diferența între iluzie și realitate, o cunosc mai bine cei maturi care au învățat din experiență, în timp ce tinerii se pot lăsa ademeniți sau furați de un avantaj (succes, onor, autoritate, afirmare, celebritate, bani, relații la nivel înalt).

În plus, cu toții, indiferent de vârstă și statut socio-profesional actual, ar trebui să țină cont că acceptarea oricărei situații tulburi poate avea un efect pervers asupra familiei din care provin sau asupra averii pe care o dețin. Între 9 octombrie, după ora 19:06′, și 11 octombrie, iluzii bănești, impresii false, fuga după un aparent câștig ușor sau care decurge, mai mult sau mai puțin justificat, din exercitarea unei funcții, a unei atribuții publice, a unei activități extra-profesionale.

 

Horoscop Pești pentru săptămâna 5–11 Octombrie 2019

Horoscop Urania Pești

Între 5 și 7 octombrie dimineața, relații cu prietenii și cei apropiați limitate la comunicarea strict necesară. Între 7 octombrie, după ora 06:43′, și seara zilei de 9 octombrie, univers interior dezordonat sau tulburat, de-a valma, de amintiri, de stări organice, de sensibilitățile organismului la modificările meteorologice. Discrete tulburări de ritm cardiac sau tulburări ale circulației periferice.

În acest univers mai puțin coerent ca direcție de viață, Peștii pot da curs unor proiecte menite să le aducă bani. Pe 8 octombrie, planeta Venus va intra în zodia Scorpionului și va da sectorului care controlează conștiința, aspirațiile, idealurile, crezurile și convingerile numeroase motive să se delimiteze de instituții, idei și proiecte, să se dezică de unele persoane, să renunțe, scurt și fără prea multe procese de conștiință, la preocupările personale care, până nu demult, îi motivau; acum, nivelul de înțelegere la care au ajuns nu mai este satisfăcut de acest stadiu, și atunci, pe fondul unei intuiții de excepție, care va funcționa până la 1 noiembrie, Peștii vor găsi culoarele adecvate pentru a înlătura piedicile care stau în calea evoluției și împlinirii lor intelectuale, culturale, spirituale, religioase spre care aspiră.

Între 9 octombrie, după ora 19:06′, și 11 octombrie, interes major pentru activitățile de compensare care privesc și cauze nobile, de largă respirație umanistă, care, pentru a fi puse în practică, au nevoie de zestrea specifică nativilor: sensibilitate sporită, putere de convingere, etc.

Numeroasele aspecte pozitive care se realizează între cele trei semne zodiacale de Apă îi pot alimenta pe nativi cu o energie subtilă care le va permite să se cupleze la idei și forme de activitate care să le „deschidă ochii” asupra unor realități și adevăruri pe căi speciale (vis, telepatie, clarviziune, premoniție, presimțire, asociere de idei).

Horoscop Urania săptămâna 5–11 Octombrie 2019 în funcție de zodie, prima parte!

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Horoscop 28 februarie 2021

Apar situaţii neaşteptate şi care ne pot da programul peste cap, dar o să fim ...