Horoscop Urania săptămâna 5–11 Octombrie 2019 în funcție de zodie. Partea 1

Horoscop Urania Berbec

Între 5 și 7 octombrie dimineața, nevoia de a rezista într-o confruntare publică sau de a-și păstra atù-urile în cazul în care nativul are o funcție sau o responsabilitate publică. Între 7 octombrie, după ora 06:43′, și seara zilei de 9 octombrie, posibilele informații referitoare la prieteni îi pot surprinde pe nativi prin ineditul situației sau prin latura umană pe care o vor pune în evidență în ceea ce-i privește pe aceia; ipostaze de viață la care nativul poate asista ca martor sau la care poate participa alături de un cunoscut sau de un grup de apropiați.

Surprizele neplăcute cu care se pot asocia aceste ipostaze sunt legate de bani ori de consecințele financiare ale unor astfel de întâmplări. Pe 8 octombrie, planeta Venus va intra în zodia Scorpionului și, până la 1 noiembrie a. c., va tranzita segmentul avantajelor materiale ce decurg din relațiile cu persoanele sau instituțiile care le port furniza sau facilita accesul la un bun de valoare materială ori la o sumă de bani.

Totuși, trebuie luat în calcul și riscul unor evaluări greșite și al unor păcăleli. Între 9 octombrie, după ora 19:06′, și 11 octombrie, stări psihice care se modifică într-una, dând senzația de instabilitate interioară, de trăiri sufletești în care binele și răul alternează sau coexistă, uneori, derutant și obositor prin imposibilitatea Berbecilor de a ști în ce să creadă cu adevărat și pe cine să se bazeze în deciziile lor.

Întreaga săptămână se vor menține active solicitările la dialog, nevoia de a se confrunta cu unul sau mai mulți parteneri, efort de echilibrare a unei relații care s-a deteriorat, tensiuni între soți, atacuri și acuzații, mai mult sau mai puțin justificate, din partea unor asociați. Evenimente care precipită cursul unor litigii sau procese prin proceduri în regim de urgență, simplificate ori tratate în grabă.

 

Horoscop Taur pentru săptămâna 5–11 Octombrie 2019

Horoscop Urania Taur

Între 5 și 7 octombrie dimineața, blocare într-un proces de gândire sau de formare profesională motivat de teama nativilor de a nu-și compromite statutul pe care l-au obținut și de a se lansa în aventuri, fie ele și intelectuale, cu posibil impact negativ asupra vieții lor profesionale.

Refuz de a se plia, de a accepta și, cu atât mai puțin, de a împărtăși viziuni noi care decurg din sensul pe care îl va lua evoluția unor evenimente. Între 7 octombrie, după ora 06:43′, și seara zilei de 9 octombrie, surprize legate de statutul lor profesional (funcție, în principal) ori ipostaze de viață care îi aduc pe cei născuți în zodia Taurului în prim-planul vieții publice. Informații care ajung la urechile lor și care îi obligă să privească cu mai multă atenție o colaborare, o asociere, un contract, prin felul în care acestea vor pune în evidență o vulnerabilitate sau o neregulă.

Pe 8 octombrie, planeta Venus va intra în zodia Scorpionului și, din păcate, nu va ține întotdeauna cu nativii ci, dimpotrivă, va permite unor persoane nesincere sau mânate de interese ascunse să-și pună în aplicare planul de viață în detrimentul nativilor, astfel că, până la 1 noiembrie a. c., cât va dura acest tranzit alunecos, aceștia trebuie să fie „cu ochii în patru” la tot ceea ce se întâmplă, se discută, se inițiază sau se acceptă ca formă de concretizare a unei relații parteneriale: deciziile în afaceri trebuie să aștepte un moment mai puțin vulnerabil.

Între 9 octombrie, după ora 19:06′, și 11 octombrie, stări de spirit amestecate, stârnite de prieteni: unii le vor face plăcere prin felul de a se purta și empatiza cu nativii, alții îi vor dezamăgi. Întreaga săptămână va rămâne activ impulsul planetelor Soare și Marte, al căror efect conjugat intens va solicita acele sectoare din organism care se pot dezechilibra rapid din cauza suprasolicitării sau al unui regim de viață abuziv.

 

Horoscop Gemeni pentru săptămâna 5–11 Octombrie 2019

Horoscop Urania Gemeni

Între 5 și 7 octombrie dimineața, nativii se vor crampona, din interes sau din orgoliul de a nu ceda, nici chiar în fața evidențelor sau a unor ambiții exagerate, și vor refuza orice propunere de rezolvare a unor litigii sau încurcături bănești ori patrimoniale. Între 7 octombrie, după ora 06:43′, și seara zilei de 9 octombrie, tendința de a pune într-o lumină nouă orice fapt de viață sau proiect încă neclar în mintea lor, pentru a vedea dacă, nu cumva, se ivește o variantă mai avantajoasă.

Disponibilitate de a afla, a învăța, a observa, a deprinde dexterități și abilități noi în cadrul pregătirii profesionale ori a obținerii unui statut de special (expert, specialist, maestru). Cei care desfășoară activități de creație vor fi în formă, vor avea entuziasm, disponibilitate spre inovație, spre o abordare avangardistă a rolurilor sau a temelor, vor fi inventivi, curajoși, simpatici și atrăgători în tot ceea ce vor face în și pentru public. Pe 8 octombrie, planeta Venus va intra în zodia Scorpionului și va influența, până la 1 noiembrie a. c., sectorul muncii și al sănătății.

Mai solicitate va fi regimul endocrin și aparatul genital; în cazul femeilor, se va pune un accent pe felul în care se va purta o sarcină sau se va desfășura o naștere; infecțiile, de obicei minore, pot trece (destul de) repede dar se vor produce mai lesne decât în alte momente de peste an. În același răstimp, la locul de muncă se pot produce secvențe neplăcute (dispute, acuzații dar și greșeli ale nativilor); uneori, acestea, deși, pe fond, vor fi minore, pot genera reproșuri și sancțiuni disproporționate. Între 9 octombrie, după ora 19:06′, și 11 octombrie, amestec de bine și rău, de plăcut și neplăcut, de șansă sau de dificultate în planul imaginii publice (succes dublat de invidie, laude dar și reacții nedemne ale unor persoane din anturaj, bucurii umbrite de întâmplări colaterale).

 

Horoscop Rac pentru săptămâna 5–11 Octombrie 2019

Horoscop Urania Rac

Între 5 și 7 octombrie dimineața, refuz al dialogului, rigiditate în atitudine, reacții de respingere a ideii de împăcare. Relații încordate între soți, unde, de cele mai multe ori, nu cuvintele ci tăcerea vor fi cele greu de suportat sau care vor indica intensitatea unor dezacorduri relaționale.

Posibile amânări, tergiversări sau proceduri juridice care lungesc desfășurarea unui proces: refacerea unor expertize, audierea altor martori, reluarea unor cercetări, etc. Între 7 octombrie, după ora 06:43′, și seara zilei de 9 octombrie, unor persoane le pot trece prin minte tot felul de idei și soluții pe o temă de interes material sau financiar. Unele pot fi luate în calcul și, după o atentă prelucrare, pot fi puse în aplicare, altele însă vor fi doar rodul unei imaginații rupte de realitate.

Pe 8 octombrie, planeta Venus va intra în zodia Scorpionului și va influența, în mare măsură, viața sentimentală dar va introduce, totodată, și perspective noi asupra unei persoane dragi și a relației cu aceasta fie pe direcția unei împăcări, fie ale unei despărțiri; mai greu de administrat vor fi sentimentele care se vor naște de acum, până la 1 noiembrie a. c., din gelozie, remușcare, dorință de revanșă sau, și mai rău, din răzbunare, semne clare ale pierderii măsurii și a echilibrului interior ori a dreptei judecăți a câte unui Rac.

Între 9 octombrie, după ora 19:06′, și 11 octombrie, uriaș potențial emoțional justificat de multe aspecte armonice care pot degenera însă, în absența logicii și a autocontrolului, în derapaje relaționale sau afective. Multă inspirație și imaginație care pot să le fie de ajutor creatorilor și interpreților. Unele persoane pot simți o atracție sau o nevoie intensă de trăiri speciale, într-un plan spiritual, prin pratici religioase (rugăciune, post, meditație, pelerinaje, lecturi din cărțile sfinte, modificarea stilului de viață, fie și pe o durată de timp limitată).

 

Horoscop Leu pentru săptămâna 5–11 Octombrie 2019

Horoscop Urania Leu

Între 5 și 7 octombrie dimineața, blocaj într-o chestiune de serviciu, o amânare, născută din condiții greu de soluționat pe termen scurt. În planul sănătății, se poate vorbi de osteneală, de activități curente desfășurate fără trage de inimă, cu un mare efort de concentrare pentru a le susține. Între 7 octombrie, după ora 06:43′, și seara zilei de 9 octombrie, încercare de a ieși dintr-o complicație relațională în care, nu premizele partenerului vor fi greu de acceptat, ci condiționările și constrângerile care vor veni, direct sau indirect, de la familie, de la grija pentru imagine, din responsabilitățile socio-profesionale ori de la nevoia de a proteja un patrimoniu.

Pe 8 octombrie, planeta Venus va intra în zodia Scorpionului și se va plasa, în tranzit, până la 1 noiembrie a. c., în sectorul casei și al familiei, introducând o notă de amărăciune, de dezamăgire, de încurcătură sau de necaz ori de atitudine (interese meschine, egoism, invidie, conduită neadecvată, intenția de a-l păcăli sau manipula pe nativ). La rândul lui, câte un Leu va simți nevoia să se „scuture” de povara unor îndatoriri sau a unor (false) obligații ori de mentalitatea păguboasă ce i-a fost inculcată prin creștere și educație dacă este (încă) tânăr.

Între 9 octombrie, după ora 19:06′, și 11 octombrie, mici atenții, daruri, cadouri care fac plăcere. Uneori, însă, așteptările materiale vor genera deziluzii (de ex. un ajutor le va fi dat într-o formă nemulțumitoare, prea târziu sau într-un cuantum insuficient). Întreaga săptămână, va funcționa intens perechea Soare/Marte, în tranzit prin sectorul comunicării, care va introduce accente combative până la conflict verbal, dispute pe idei, soluții și principii într-un context oficial. Dinamică specială din perspectiva pregătirii școlare sau universitare ori a examenelor. Deplasări obositoare sub semnul agitației.

 

Horoscop Fecioară pentru săptămâna 5–11 Octombrie 2019

Horoscop Urania Fecioara

Între 5 și 7 octombrie dimineața, indiferență față de provocările sentimentale, dorința de a se păstra un echilibru în viața de fiecare zi care să le permită nativilor să trăiască calm, sănătos și să-și vadă de activitățile curente. Stările emoționale intense, împinse la extrem, nu le vor face plăcere nici dacă vor viziona un film, cu atât mai puțin, vor fi dispuși să le dea curs în forul lor sufletesc.

Între 7 octombrie, după ora 06:43′, și seara zilei de 9 octombrie, mici surprize la locul de muncă, întâmplări care îi vor pune pe gânduri, situații speciale care le vor tulbura regimul curent de muncă. Posibilă abordare a unor chestiuni salariale; uneori, aceasta poate lua aspectul unei controverse sau a unui schimb vehement de argumente. Pe 8 octombrie, planeta Venus va intra în zodia Scorpionului și va imprima dialogurilor și comunicării impulsuri delicate care trebuie să fie atent supravegheate.

Astfel, până pe 1 noiembrie, în acest sector al hărții natale a celor născuți în Fecioară, se vor manifesta din ce în ce mai pregnant, tendințe conflictuale dar, mai ales, riscul ca nativii să fie dezinformați, păcăliți ori ei înșiși să se înșele pe fondul unei informații superficiale sau incomplete. Deplasările se pot asocia cu mici pagube sau pierderi ori cu tensiuni între nativi și participanții la călătorie, excursie, deplasare.

Riscul este ca, pe fondul unor considerații de moment sau al unei stări de spirit răscolite de trăiri interioare nestăpânite (enervare, furie, oboseală, orgoliu, vanitate, etc.) Fecioarele să ia decizii radicale cu privire la carieră, meserie, un proiect de viață. Între 9 octombrie, după ora 19:06′, și 11 octombrie, Fecioarele își pot face o impresie falsă despre o persoană cu care se vor întâlni pentru prima oară și vor estima subiectiv și, implicit, incorect o situație, o ofertă, o propunere, o observație făcută de aceasta.

Horoscop Urania săptămâna 5–11 Octombrie 2019 în funcție de zodie partea a 2-a!

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Horoscop 2 martie 2021

O zi bună pentru recuperări. Încă mai avem timp să reparăm nişte greşeli, să facem ...