Horoscop Urania săptămâna 14-20 Septembrie 2019 în funcție de zodie.

Horoscop Urania Berbec

Între 14 și începutul zilei de 15 septembrie, etapă favorabilă comunicării, exprimării verbale, schimbului de informați și, eventual, scurtelor deplasări utile. Pe 14 septembrie, planetele Mercur și Venus vor intra în zodia Balanței, permițând ca dialogurile menite să soluționeze problemele de cooperare sau de conflict între ei și soț/soție, colaboratori ori care se desfășoară în justiție să poată fi abordate cu mult tact și diplomație, condiții care, în general, sunt (mai) puțin prezente în abordările nativilor.

Tot pe 14 septembrie va avea loc Luna Plină în Pești care va avea un impact asupra stării de sănătate: discrete reacții organice care se vor reflecta în disponibilitatea de a mânca și asimila într-o proporție mai restrânsă decât în mod obișnuit. Unii, însă, pot dezvolta adevărate sensibilități digestive cu o hipertrofiere a senzațiilor de respingere a unor gusturi și mirosuri.

Între 15 septembrie, după ora 01:33′, și 17 septembrie la prânz, preocupări domestice, nevoia de a răspunde solicitărilor venite din partea familiei, concurs de împrejurări care îl pun pe câte un nativ să aleagă între treburile de familie și îndatoririle sociale și/sau profesionale; alteori, poate fi vorba de chestiuni, mai mult sau mai puțin importante, care se suprapun și îl solicită pe nativ în același timp, punându-l în întârziere.

Între 17 septembrie, după ora 13:31′, și sfârșitul zilei de 19 septembrie, entuziasm și disponibilitate afectivă, dorință de a face sport, de a se afirma în planul creativității artistice dacă au preocupări sau profesii în domeniul creativ sau interpretativ. Relație dinamică dar autoritară a părinților cu copiii. Începând cu 20 septembrie, nevoia ca Berbecii să se dedice activităților care nu le face plăcere și care vor percepe această etapă ca una de constrângere și de asumare a obligațiilor obositoare.

 

Horoscop Taur pentru săptămâna 14-20 Septembrie 2019

Horoscop Urania Taur

Între 14 și începutul zilei de 15 septembrie, discuții pe teme financiare, nevoia de a-și împrospăta informațiile financiare, de a fi la zi cu detaliile prevăzute de legislație care îi vizează personal pe Gemeni. Pe 14 septembrie, planetele Mercur și Venus vor intra în zodia Balanței și cât va dura tranzitul lor, le va da tuturor celor care se confruntă cu afecțiuni, suferințe fizice mai noi sau mai vechi sau care se vor supune unor tratamente solicitante, operații, terapii un important suport fizic și moral.

Luna Plină în Pești din 14 septembrie va angaja relațiile de amiciție sau pe cele afective introducând „strângeri de inimă” din dorința de a se proteja afectiv, de a nu risca ori de a nu-și compromite tihna, echilibrul și beneficiile unui mod de viață cultivat în ultimul timp. Refuz al trăirilor extreme, al sentimentalismului și al emoțiilor excesive care au darul de a-i tulbura și împiedica să-și vadă de preocupările obișnuite.

Între 15 septembrie, după ora 01:33′, și 17 septembrie la prânz, cei tineri vor conștientiza nevoia de „a se pune pe învățat”, în sensul finalizării sau aprofundării unei pregătiri școlare, profesionale, tehnice sau teoretice. Dar etapa nu e ușor de asimilat: unora le va fi pur și simplu greu să se adapteze la un stil nou de viață și activitate, alții nu vor ști încotro s-o apuce. Și totuși, unora, viața le pregătește un prag major pe care, dacă nu îl vor trece, vor fi obligați să mediteze exact asupra acestei condiții pe care, în prezent, o ignoră sau o tot amână.

Între 17 septembrie, după ora 13:31′, și sfârșitul zilei de 19 septembrie, chestiuni curente legate de casă și familie, fără nimic spectaculos, față de zilele trecute. Începând cu 20 septembrie, discuții pe teme financiare mai degrabă orientative.

Horoscop Gemeni pentru săptămâna 14-20 Septembrie 2019

Horoscop Urania Gemeni

Între 14 și începutul zilei de 15 septembrie, răstimp favorabil în plan personal, fizic, psihic sau în plan creativ, artistic, sentimental și relațional pentru că nativii vor fi intuitivi și imaginativi. În ziua de 14 septembrie, planetele Mercur și Venus vor intra în zodia Balanței și vor introduce un suflu nou în domeniul relațiilor sentimentale: speranță, nașterea unei idile, trăiri intense, plăceri împărtășite alături de cel/cea dragă, satisfacții în plan emoțional.

Aspectul va fi util și demn de speculat, până la ultima lui ipostază, în cazul părinților, în plan relațional sau pedagogic ori de către cei care doresc să devină părinți. Pe fondul Lunii Pline în Pești din 14 septembrie, Gemenii vor fi obligați să se implice în activitățile casnice plicticoase, obositoare care îi sustrag de la alte preocupări. Posibile mici tulburări ale modului de viață cotidian survenite din cauza unor reparații, modernizări, intervenții necesare la nivelul dotărilor tehnice ale casei și gospodăriei.

Între 15 septembrie, după ora 01:33′, și 17 septembrie la prânz, concentrare pe chestiuni financiare mai ales asupra celor care nu se rezolvă repede și simplu și pentru a căror rezolvare nativii au nevoie să se consulte, să se sfătuiască, să aibă timp de gândire mai ales că, la mijloc, este vorba de niște constrângeri și, eventual, de niște renunțări.

Între 17 septembrie, după ora 13:31′, și sfârșitul zilei de 19 septembrie, dorință de echilibrare și stabilitate organică. Începând cu 20 septembrie, Luna va începe să tranziteze semnul lor natal dându-le o stare de spirit pozitivă, o bună formă mentală, capacitatea de a vorbi liber, de a susține un punct de vedere, un proiect o cauză, de a face față unor audiții, audieri, teste și verificări ale cunoștințelor mai ales în ipostaza probelor orale.

 

Horoscop Rac pentru săptămâna 14-20 Septembrie 2019

Horoscop Urania Rac

Între 14 și începutul zilei de 15 septembrie, frământări interioare născute din nevoia de a se lămuri asupra unui subiect legat, în principal, de sănătate, de muncă sau de perspectivă profesională în lumina ultimelor precizări legislative de care au luat recent cunoștință și care îi vor obliga să mediteze înainte de a lua o decizie.

Între 15 septembrie, după ora 01:33′, și 17 septembrie la prânz, perioadă specială, în general bună, care va accentua o serie de trăiri și stări de spirit speciale dar și unele vulnerabilități (emotivitate sportivă, sensibilitate accentuată, reacții subiective, etc.). În ziua de 14 septembrie, planetele Mercur și Venus vor intra în zodia Balanței și se vor plasa în tranzit, până în octombrie a. c., în sectorul casei și al preocupărilor familiale. Din fericire, va fi un tranzit mai lejer, fără accente dramatice și, probabil, fără evenimente solicitante.

Între 17 septembrie, după ora 13:31′, și sfârșitul zilei de 19 septembrie, efort de a depăși corect, cu demnitate sau în forță o perioadă specială din punct de vedere financiar deși, pentru multă lume, nefiind vorba de un tranzit astral complex, răstimpul ar putea trece în mod banal. Începând cu 20 septembrie, sectorul comunicare nu va fi unul complicat în schimb, va fi unul răspicat.

Cei născuți în zodia Racului vor avea tendința să pună lucrurile la punct, să facă precizările necesare ori de câte ori vor avea prilejul, și, mai ales, să dea răspunsuri clare, fără echivoc, tranșante și, poate, chiar, fără drept la replică celor cu care s-au aflat, până acum, angajați în dispute și controverse. Alteori, însă, ei pot cădea în patima perfecționismului, legându-se detalii și de chestiunile de amănunt și, în ciuda faptului că vor avea dreptatea și justificarea de partea lor, îi vor deranja pe cei vizați prin observațiile lor critice.

Horoscop Leu pentru săptămâna 14-20 Septembrie 2019

Horoscop Urania Leu

Între 14 și începutul zilei de 15 septembrie, conversații cu un prieten, consultări pe tema unei colaborări. În ziua de 14 septembrie, planetele Mercur și Venus vor intra în zodia Balanței ceea ce va da, până în octombrie a. c., un impuls special și binefăcător sectorului comunicării și învățăturii. De curând intratele în casa a III-a, Mercur și Venus, vor alcătui o pereche utilă nativilor în cazul în care vor trebui să se exprime în public sau vor trebui să facă față exigențelor unor examene.

Procesul de învățare se va petrece mai ușor, cunoștințele vor fi însușite mai lesne, aprofundarea lor rămânând, însă, o chestiune individuală care poate fi consolidată și corectată în timp prin recapitulări. Între 15 septembrie, după ora 01:33′, și 17 septembrie la prânz, tranzit care a mai fost trăit în ultimele luni, fără a anunța un parcurs dificil, contextul solicită, totuși, sectorul digestiv și osos. Evoluție lentă a unor vindecări, răspuns greoi al organismului în cazul administrării unor tratamente sau al aplicării unor proceduri medicale. Între 17 septembrie, după ora 13:31′, și sfârșitul zilei de 19 septembrie, perioadă bună prin intensitatea trăirilor și implicarea rapidă, fără echivoc, în activitățile utile și necesare.

Moment al entuziasmului stârnit de progresele și/sau succesele înregistrate ca rezultat al dinamismului și determinării cu care nativii au acționat. Începând cu 20 septembrie, cheltuieli chibzuite, utile, administrare înțeleaptă a banilor. Unii, pe fondul Lunii Pline în Pești s-ar putea vedea obligați să ia măsurile necesare menite să pună capăt unor nereguli financiare sau să dea o replică clară celor care complică lucrurile în chestiunile de interes material. Dezamăgiri stârnite de felul defectuos sau păgubos pe care l-au manifestat cei ce trebuiau sau puteau să-i ajute pe nativii din Leu.

Horoscop Fecioară pentru săptămâna 14-20 Septembrie 2019

Horoscop Urania Fecioara

Între 14 și începutul zilei de 15 septembrie, ipostaze publice, în cadrul cărora nativii vor avea prilejul să-și exprime o opinie ori să desfășoare o activitate profesională sau de interes social care va fi apreciată de un cerc larg de persoane. În ziua de 14 septembrie,e planetele Mercur și Venus vor intra intra în zodia Balanței și vor marca, până în octombrie a. c., sectorul banilor câștigați din muncă proprie. Contextul astral se arată favorabil micilor câștiguri sau acelor reglementări care „dreg” câte o neregulă.

Pe fondul Lunii Pline în Pești din 14 septembrie, în dialogurile lor cu asociații, colaboratorii și partenerii de contact, Fecioarele se vor arăta radicale în decizii și ferme în opțiuni ceea ce îi poate face pe unii să nu le accepte soluția ori să încerce să-i păcălească prin subterfugii, de unde și un posibil joc „de-a demascarea” de la care nativii nu se vor da înlături, fie și numai de dragul adevărului. Între 15 septembrie, după ora 01:33′, și 17 septembrie la prânz, posibile reticențe față de o persoană sau un grup de apropiați pentru care nativul nu mai arată entuziasmul, încrederea și simpatia de altă dată.

Între 17 septembrie, după ora 13:31′, și sfârșitul zilei de 19 septembrie, în forul lor interior, nativii se vor îmbărbăta, își vor face curaj, vor reevalua unele aspecte de viață în care atitudinea lor, intențiile lor, capacitatea lor de a acționa li se vor părea demne, respectabile, utile și corecte, așa încât, vor trece la acțiune fără să mai persiste în sfială, incertitudine sau spaimă de eșec.

Începând cu 20 septembrie, Luna va traversa sectorul carierei al celor născuți în Fecioară și le va da acestora un suport astral demn de interes. Astfel, ei vor da dovadă de stabilitate fizică, psihică, vor fi harnici, dispuși să facă eforturi profesionale, să se „înhame” la greu, să abordeze frontal, direct și autoritar chestiunile parteneriale.

 

Horoscop Balanță pentru săptămâna 14-20 Septembrie 2019

Horoscop Urania Balanta

Între 14 și începutul zilei de 15 septembrie, efort de a fi la zi cu informațiile privitoare la evoluția unui proiect profesional, cu privire la posibile examene sau integrări într-un spațiu de pregătire, perfecționare, cercetare, schimb de experiență, bursă, stagii de lucru, specializări, care nu exclud o eventuală deplasare în străinătate pentru depunerea dosarelor, susținerea unui interviu sau chiar începerea activității. În dimineața zilei de 14 septembrie, planetele Mercur și Venus (în domiciliu!) vor intra în zodia Balanței și, până în octombrie a. c., le vor va nativilor posibilitatea să găsească soluții de echilibrare financiară.

Luna Plină în Pești din 14 septembrie va pune la încercare axa celor două case ale sănătății; cei maturi vor fi cei mai expuși la disfuncții digestive și la tulburări abdominale de orice fel. Atenție în cazul celor care suferă de afecțiuni multiple, care se reflectă negativ asupra intestinelor: există riscul unei secvențe neplăcute (complicație?): ocluzie intestinală, criză de apendicită, perforație intestinală, abces, peritonită sau infecții și inflamații care își au originea în structura organică sau în medicația agresivă administrată lor în ultima vreme.

Între 15 septembrie, după ora 01:33′, și 17 septembrie la prânz, preocupări legate de urmărirea și punerea în aplicare a unui demers public sau social de mare interes pentru nativ dar care este blocat de varii împrejurări cărora nativul nu le poate da de capăt, mai ales dacă piedicile vin dinspre sectorul familiei care nu poate fi nici ignorată, nici abandonată.

Între 17 septembrie, după ora 13:31′, și sfârșitul zilei de 19 septembrie criză de orgoliu sau de vanitate în relațiile cu un prieten sau cu un grup pe fondul, poate, al unor secvențe în care nativul a avut impresia că nu este apreciat la valoarea lui, că este marginalizat sau că asupra lui se exercită presiuni morale. Începând cu 20 septembrie, cariera poate cunoaște un moment plăcut, apreciere, laudă.

Horoscop Scorpion pentru săptămâna 14-20 Septembrie 2019

Horoscop Urania Scorpion

Între 14 și începutul zilei de 15 septembrie, informații cu privire la actele și demersurile necesare pentru a porni o succesiune, un partaj, o ieșire dintr-o asociație. Dialoguri orientative menite să lămurească niște dubii sau să completeze golurile din informația lor curentă.

În ziua de 14 septembrie, planetele Mercur și Venus vor intra în zodia Balanței și va începe să tranziteze casa a XII-a, a lucrurilor neștiute, tăinuite, acoperite de un văl de îndoială; efectul acestui tranzit, care va dura până în octombrie a. c., va fi de natură să scoată la lumină fapte, idei, intenții, manevre care nu au fost dezvăluite nativului ori pe care acesta nu a putut să le înțeleagă.

Moment al reflexiilor bazate pe aceste dumeriri târzii care reevaluează trecutul și aruncă o lumină nouă asupra prezentului. Între 15 septembrie, după ora 01:33′, și 17 septembrie la prânz, sensul vieții, cel puțin din punct de vedere profesional, va fi blocat. Unii dintre Scorpioni, deși știu despre ce este vorba și ce ar trebui să facă pentru a progresa, nu vor reuși să fie energici și eficienți, limitându-se la o așteptare prelungită până când circumstanțele vor fi mai limpezi și mai favorabile lor ori până când ei înșiși vor fi apți să facă efort.

Între 17 septembrie, după ora 13:31′, și sfârșitul zilei de 19 septembrie chestiuni de autoritate la locul de muncă, mai ales în cazul celor care au funcții, ranguri și demnități de onorat și care vor conduce cu „mână forte” o activitate ori de câte ori va fi nevoie să impună o idee, un proiect, o direcție într-un colectiv chiar dacă, nu întotdeauna, va fi vorba de muncă ci de viață socială sau de politică. Începând cu 20 septembrie, dialoguri pe teme bănești, nevoia de afla despre ce este vorba sau despre modul de abordare al unei chestiuni bănești.

 

Horoscop Săgetător pentru săptămâna 14-20 Septembrie 2019

Horoscop Urania Săgetător

Între 14 și începutul zilei de 15 septembrie, posibile dialoguri parteneriale, conversații și întâlniri de consultare pe tema unui contract, a unui proiect comun sau chiar a unui conflict. Efort de aplanare a divergențelor prin invocarea textelor de lege și a actelor normative în vigoare.

În ziua de 14 septembrie, planetele Mercur și Venus vor intra în zodia Balanței și, până în octombrie a. c., vor introduce o importantă nuanță de diplomație în relațiile cu prietenii sau în atașamentul nativului față de un grup de acțiune. Luna Plină în Pești poate să pună presiune în varii zone (familie, căsătorie, afaceri, avere, interese), obligându-i pe Săgetători să ia decizia de a sacrifica ceva sau pe cineva pentru a salva sectorul de maxim interes și importanță pentru ei, în actuala etapă de viață.

Între 15 septembrie, după ora 01:33′, și 17 septembrie la prânz, se menține blocajul birocratic în ce privește un demers menit să le oferte nativilor sprijin material sau financiar. Urmează o perioadă de așteptare, până spre Crăciun/Anul Nou, când contextul astral se va modifica simțitor. Săgetătorii, deși pot fi nemulțumiți, nu vor arăta acest lucru și vor continua să susțină activitățile ce le revin, ca și în trecut, doar că atenția lor, la posibilele abuzuri sau derapaje, va fi sporită.

Între 17 septembrie, după ora 13:31′, și sfârșitul zilei de 19 septembrie perioadă când, în plan școlar, pedagogic, formativ, Săgetătorii pot avea succes, se pot remarca ori pot fi mândri de felul în care progresează șlefuirea lor profesională. Începând cu 20 septembrie, secvență rigidă, care îi va împinge pe unii dintre cei născuți în acest semn zodiacal să se concentreze pe chestiunile de autoritate și imagine ori să mediteze la consecințele pe care le-ar putea avea asupra credibilității și impresiei generale, deciziile pe care intenționează să le pună aplicare.

 

Horoscop Capricorn pentru săptămâna 14-20 Septembrie 2019

Horoscop Urania Capricorn

Între 14 și începutul zilei de 15 septembrie, discuții pe teme curente la locul de muncă sau în legătură cu un (viitor?) loc de muncă. Capricornii pot consulta un medic pentru chestiuni de rutină (reînnoirea unei rețete, indicații terapeutice minore).

În ziua de 14 septembrie, planetele Mercur și Venus vor intra în zodia Balanței și, până în octombrie a. c., vor lumina casa a X-a, a ridicării în rang, a notorietății și a „puterii”, dându-le o „mână de ajutor” Capricornilor care ar putea opta pentru o alternativă, pentru completarea activității curente cu alta, mai plină de satisfacții și compensări umane, sociale, financiare, profesionale.

Luna Plină în Pești i-ar putea pune în situația de a depăși etapa descoperirilor dezamăgitoare și concluziilor rezultate din realitatea care li se dezvăluie fără menajamente. Între 15 septembrie, după ora 01:33′, și 17 septembrie la prânz, relațiile parteneriale sau înțelegerile, indiferent pe ce temă, par a intra într-o pauză; poate fi vorba de amânări, blocaje, impas legal ce trebuie atent cercetat înainte să se ia o decizie.

Între 17 septembrie, după ora 13:31′, și sfârșitul zilei de 19 septembrie unele persoane născute în acest semn pot face o criză de orgoliu dacă este vorba de un beneficiu sau de un avantaj pe care l-ar putea obține dar pe care nu-l pot accepta din cauza condițiilor care li se vor impune în schimbul respectivei susțineri și își vor spune „mai bine lipsă!”.

Începând cu 20 septembrie, felul în care se va concretiza acest tranzit astral depinde mult de vârsta, educația, aspirațiile și condițiile actuale de viață ale fiecărui nativ. Nota generală este de atașament, până la subordonare, în virtutea susținerii unei cauze (morale, religioase, sociale, profesionale) sau al unui demers politic care, într-un viitor, i-ar putea plasa într-un loc mai convenabil în societate.

 

Horoscop Vărsător pentru săptămâna 14-20 Septembrie 2019

Horoscop Urania Vărsător

Între 14 și începutul zilei de 15 septembrie, continuă starea de bine, de relaxare sau de disponibilitate pentru evadarea din contingent prin preocupări care să-le mute atenția și sensibilitatea spre alte categorii de bucurii și împliniri: cultură, artă, sport, manifestarea nestingherită a personalității, cultivarea unei vocații, dragoste, aventuri, jocuri și speculații.

În ziua de 14 septembrie, planetele Mercur și Venus vor intra în zodia Balanței și, până în octombrie a. c., se vor plasa în chip strălucit, în sectorul gândirii, ideației, vieții intelectuale, progresului prin spor al minții și învățăturii sau prin consistența crezurilor superioare. Ar trebui să urmeze o perioadă de împlinire prin specularea acelor situații care se integrează organic și fericit pe direcția de viață dorită și construită de către Vărsători.

Luna Plină în Pești din 14 septembrie le-ar putea tăia aripile viselor pe care și le-au făcut în legătură cu un câștig, ei ar putea fi dezamăgiți, enervați, aduși la exasperare de tacticile de „învăluire” ale celor implicați, la rândul lor, în obținerea unui beneficiu din același bun comun încă nedefalcat pe cote părți conform legii.

Între 15 septembrie, după ora 01:33′, și 17 septembrie la prânz, sectorul sănătate nu se arată a fi nici mai bun, nici mai rău decât până acum. Ies din discuțiile secvențele care privesc sănătatea generate de relațiile individuale pe care tranzitele momentului le vor face cu predispozițiile astrale primite de nativ în momentul nașterii.

Între 17 septembrie, după ora 13:31′, și sfârșitul zilei de 19 septembrie sunt de evitat dialogurile pe teme importante sau implicarea, prin acceptări definitive ale unei oferte: undeva s-ar putea insinua o constrângere sau exercita abuziv autoritatea cuiva. Începând cu 20 septembrie, disponibilitatea celor născuți în Vărsător de a se distra, de a se bucura de aventurile spirituale sau sufletești.

 

Horoscop Pești pentru săptămâna 14-20 Septembrie 2019

Horoscop Urania Pești

Între 14 și începutul zilei de 15 septembrie, va continua șirul discuțiilor pe teme casnice, gospodărești, familiale începute cu o zi în urmă în scop de informare, consultare, evaluare. În ziua de 14 septembrie, planetele Mercur și Venus vor intra în zodia Balanței și, până în octombrie a. c., vor tranzita, casa a VIII-a, a beneficiilor materiale obținute în urma speculațiilor lor abile sau a valorificării unor conjuncturi de moment spre care îi va mâna intuiția lor într-o clipă de excepție.

Luna Plină în Pești din 14 septembrie va reprezenta un eveniment important fiind momentul lor de apogeu sau de revelație ori de cotitură existențială. Între 15 septembrie, după ora 01:33′, și 17 septembrie la prânz, posibilă întristare sau amărăciune născută din micile neconcordanțe ale vieții de fiecare zi care pot trăda disfuncții reale într-o relație afectivă sau care pot fi doar exagerate de sufletul nativilor. Firește, indicat este ca aceștia să nu se lase pradă momentelor de cumpănă și să aștepte clipa când, evidența de netăgăduit a faptelor, să le justifice hotărârea.

Între 17 septembrie, după ora 13:31′, și sfârșitul zilei de 19 septembrie discretă solicitare cardiacă fără ca, prin asta, să antreneze disfuncții deranjante. Începând cu 20 septembrie, dificultăți importante în contextul unor discuții pe teme litigioase care pot scoate la lumină aspecte nedreptate, lezante pentru un Pește.

Acesta nu se va putea abține și, în afara unei revolte legitime, se va „ridica de la masa tratativelor” de teamă ca, pe fondul surescitării, să nu ia o decizie neinspirată care să complice mai mult lucrurile. Disputele care pot decurge de aici țin de importanța respectivului conflict, de vârsta și de educația tuturor. Totuși, „ceilalți” nu ar trebui să mizeze pe binecunoscuta delicatețe a Peștilor în ideea că îi vor „înfunda”: s-ar putea ca vehemența nativilor să le dea planurile peste cap.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Horoscop 9 martie 2021

O să fie un tumult sufletesc pe care o să vrem să-l descărcăm, şi poate ...