Horoscop Urania pentru perioada 4-10 mai 2019. 3 zodii au nevoie de ajutorul apropiaților

Urania indică horoscopul pentru perioada 4-10 mai 2019. Ce vor face zodiile și care sunt norocoasele acestuia? Unii nativi au probleme personale care privesc regimul locativ și imobiliar.

Ți se recomandă să fii mai activ și să-ți găsești cumva liniștea. Un hobby sau niște ieșiri cu prietenii te vor ajuta.

 

Horoscop Urania pentru perioada 4-10 mai

Urania a dezvăluit ce spun astrele pentru cele 12 zodii pentru perioada 4-10 mai, pentru libertatea.ro. Li se recomandă zodiilor să aibă mai mare grijă de persoanele cu care aleg să se înconjoare și cum își pierd timpul. “Cu toată știința ta, îmi poți spune cum și de unde vine acea lumină în suflet?

Sufletul tău – acel loc liniștit din interior – îți stă la dispoziție pentru a-i cere sfatul. întotdeauna te va îndruma în direcția bună. Dacă vrei să ai liniște sufletească, atunci trebuie să înveți să bei ceai dintr-o ceașcă goală”

 

Berbec
În perioada 4-10 mai, berbecii se confruntă cu problema imaginii publice. Viața ta socială va avea parte de ceva schimbări. Se arată rivalitate din partea unei persoane la care nu te așteptai.

 

Taur
Vă veți atașa de câteva persoane cu care veți ieși în curând. În perioada 4-10 mai sunteți foarte afectiv și emotiv, dar și pus pe distracții. Aveți momente în care sunteți la extreme.

Gemeni
Gemenii se mulțumesc în unele situații. Financiar nu stați prea bine, dar nu vă faceți griji, se va rezolva. Faceți câteva eforturi și vă veți găsi liniștea și aici.

Rac
În perioada 4-10 mai, se întâmplă să aveți probleme în relația de cuplu. Dacă sunteți singur, întâlnirile pe care le veți avea vor fi un eșec total. Nu disperați!

Leu
Leii pun accent pe o relație partenerială. Se văd câteva situații de disconfort în perioada 4-10 mai. Ai nevoie de suport emoțional, dar nu îl accepți din partea unei persoane care este dispusă să ți-l ofere.

Fecioară
În perioada 4-10 mai, pare că ai un substract organic. Vrei să lucrezi la partea ta spirituală. Se indică faptul că ești susținut din toate părțile.

Balanță
Balanțele vor să simtă că trăiesc. Ai dorințe peste dorințe, vrei experiențe noi și ești înclinat spre diverse aventuri. Este o perioadă foarte bună pentru tine.

Scorpion
Scorpionii au o perioadă de tranzit. În 4-10 mai pun accent pe comunicare. Vor liniște sufletească și vor să traverseze și ei măcar o perioadă de liniște totală.

Săgetător
Săgetătorii sunt foarte deschiși și comunicativi. Au luat deja în calcul faptul că au nenumărate obligații de a participa la câteva evenimente de familie.

Capricorn
Aveți parte de ceva propuneri care vă nemulțumesc mult. Acestea sunte venite din partea unor angajatori. Ai parte de o perioadă de tranzit, fii pe fază.

Vărsător
Vărsătorii au parte de surprize mari pe plan personal. Tinzi spre tot ce este mai nou. Vrei experiențe care să te șocheze și să te învețe lecții importante.

Pești
Ai parte de ceva stări care te vor surprinde, simți că nu mai ești tu însuți. Problemele de conștiință nu te lasă nici să mori, nici să trăiești, ele creează un rol esențial în sentimentele contradictorii.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Horoscop 5 martie 2021

O zi a provocărilor. O să facem tot ce depinde de noi să urgentăm nişte ...