Horoscop Urania luna ianuarie 2020. Pagina 3

Horoscop Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Ianuarie va aduce oamenilor născuți în această zodie o perioadă pașnică atunci când vine vorba de carieră. Atmosfera la locul de muncă va fi una plăcută, cu un ritm normal de lucru. Vei aștepta să te întorci la lucru. Săgetătorii pot folosi această lună, de exemplu, pentru a se educa. Veți petrece timpul liber cu partenerul și familia. Te vei simți cel mai bine când ești alături de ei.

Nativul Săgetător este pur și simplu obsedat de bani, de bunuri și de valorile materiale pe care le deține. Până la urmă preocuparea nu este neapărat pentru bani în sine, ci pentru ceea ce aceștia pot oferi: bunuri, valori, plăceri. Nativii Săgetător devin foarte activi și plini de inițiativă, Marte le traversează zodia și le dă forță, dorință de noi începuturi și îi face mai ales bătăioși, capabili să își susțină ideile și faptele. Marte în Săgetător se simte foarte bine, este într-un semn de foc și spiritul marțian se poate desfășura la cote înalte. Numai înțelepciunea specifică acetor nativi mai poate pondera avântul de luptă!

Viața romantică a acestor nativi este destul de simplă în această perioadă a anului. Iubește și atât, nu are o țintă precisă, persoana vizată nu pune probleme deosebite, nu se complică. Aceia dintre nativi care nu și-au găsit încă iubirea, simt că Zburătorul le dă târcoale, dar încă nu prea știu ce vor, încă iubitul/iubita nu are chip. Este vorba mai mult de dor…

De fapt, nativul este dispus să cunoască mai multă lume și de aceea este foarte posibil ca mulți dintre nativii Săgetător să intre pe tot felul de site-uri de matrimoniale și să-și planifice o mulțime de întâlniri. Curiozitatea poate fi și mai mare decât dorul! Pe de altă parte, cu Uranus în Casa a V-a, domeniul iubirii și pasiunii, nativul Săgetător este în situația de a-și dori să se îndrăgostească, dar nu de cineva obișnuit, dorește o pasiune ceva mai aparte.

În relația cu copiii săi, dacă până acum a ținut la genul de educație severă, acum consideră că este momentul să dea dovadă că este un părinte modern și le poate da copiilor libertate aproape totală sau măcar le crează această impresie. Și tinde să angajeze cu copiii lui o relație foarte specială, vorbește liber cu aceștia și îi uimește de cât de modern este părintele Săgetător.

Dar tot timpul, în relația cu copiii, tinde să arunce un ochi spre viitor și nu uită nicio clipă de pregătirea acestora pentru viața pe care o au de trait. Profesional nu se întâmplă nimic deosebit în viața acestor nativi. Singura problemă pe care o au cu profesia ar fi banii: cât câștigă, cum câștigă, unde ar fi mai bine. Relația cu profesia este bună în sensul că merge pe o cale cunoscută, obișnuită.

 

Horoscop Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Ianuarie va fi plin de energie pentru Capricorni. Vei emite o aură pozitivă în mediul tău înconjurător și asta va atrage mulți oameni interesanți. Fie că e vorba de un potențial partener, un nou prieten sau o cunoștință de afaceri importantă, aceste cunoștințe noi îți vor aduce multe beneficii. Va fi suficient să ieși din zona de confort și să te deschizi lumii.

În cazul nativilor Capricorn, horoscopul lunii ianuarie este destul de complicat, ca să nu zic dificil, pentru că energiile care vin de la planete sunt multe, diferite, se amplifică și se condiționează una pe cealaltă și „bombardează” efectiv nativul din toate părțile. Este vorba de Soare, Mercur, Jupiter, și Saturn în conjuncție cu Pluton. Toate aceste planete aduc deopotrivă multă energie nativului, dar poate un pic prea multă, astfel încât nativii au senzația de prea-plin, simt că explodează.

Sunt necesare pentru început, lecții de răbdare și de autocontrol și e foarte greu să lămurești un nativ Capricorn în această perioadă că îi trebuie autocontrol când este atât de sigur pe el și are atâta personalitate. Și este foarte greu să îl convingă cineva, să deschidă calea spre o comunicare cu acest nativ, pentru că nu ascultă.

Egocentrismul poate deveni o problemă, inclusiv pentru cei din jur, mai ales că nativul tinde să fie extrem de autoritar. Pentru nativ problema este că efectiv nu mai vede nimic decât propria voință, propria persoană și, fiind vorba de zodia Capricornului, o asumare care depășește orice limită, o voință pe care vrea să și-o impună cu orice preț.

Nativul Capricorn, având o voință de fier, chiar de diamant după mitologie, pot să se gândească la interesele clientului mai mult decât la al său personal, la interesul partenerului de viață mai mult decât la al lui personal, la interesul beneficiarului lui mai mult decât la el personal să se gândească la interesul celui care la angajat mai mult decât la a lui personal. Este o relație pe care trebuie să o pună în balanță cu ceea ce își dorește pentru el.

Dar atenție: nu la modul „lasă că știu eu mai bine ce îți trebuie ție! Lăsați partenerul să spună ce dorește. E greu, dar se poate! Totodată, este nevoie de foarte multă abilitate din partea celor din jur ca să explice nativului Capricorn toate lucrurile astea. La un moment dat, în cadrul uni contract commercial, de exemplu, pe nativ tinde să îl intereseze mai puțin beneficiul, profitul material, decât impunerea propriei voințe.

 

Horoscop Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Vărsătorii nu trebuie să se aștepte la evenimente pozitive în januarie. Chiar invers. Datorită influenței planetelor, această perioadă va fi mai dificilă, care înseamnă că ambiția ta va scădea. Mai ales când vine vorba de carieră. Lunile de iarnă pot fi utilizate pentru relaxare, educare sau pentru a face curat în casă. Vei fi foarte sănătos.Vărsătorul are accesul între cele două lumi, își ia din lumea nevăzută o inspirație extraordinară care îl conduce spre lucruri foarte deosebite și de unde are inspirația de a inventa noi și noi lucruri. Și reușește să le materializeze.

Vărsătorul, în luna ianuarie 2020, este într-o situație de a vedea dincolo de materie și de a se pregăti pentru noi și noi lucruri extraordinare pe care le va realiza. Casa a XII-a, unde se găsesc patru planete ale Vărsătorului în acest moment, este și o zonă a plăților karmice.

Momentul de introspecție este unul potrivit pentru a se analiza și a vedea ce a făcut mai puțin bine în trecut. Poate este un sentiment pe care l-a mai trait. Această izolare i-a mai fost dată, poate in această viață, poate într-o viață anterioară și, în loc să profite de aceasta, s-a arătat nerăbdător să facă lucruri. Deci este momentul să savureze liniștea și să se apropie de Dumnezeu cu care acum are „fir direct”. Sunt treburi, însă, care trebuiesc rezolvate.

Nu este recomandat să începeți afaceri în această perioadă. Mergeți la ceea ce este acum în lucru. Multitudinea de planete în casa a XII-a fac ca acești nativi să fie și idealiști, lipsiți de simț practic, visători. Iubesc necondiționat pe toată lumea. Persoana iubită poate să se răsfețe în aceste sentimente altruiste ale nativului, dar poate fi și puțin geloasă costatând iubirea și înțelegerea lui îndreptată spre toată umanitatea. Și îl mai poate considera și un pic delăsător!

Astrologul ZODIACOOL îi sfătuiește pe aceia care-i sunt aproape nativului Vărsător să înțeleagă că este doar o stare trecătoare care este necesară tuturor atunci când planetele se aliniază într-un fel anume. Pentru aceia dintre nativi care doresc o relație nouă, le spun că nu este un moment pentru începuturi. Nici pentru a reanima o relație care este cumva trecută. Pentru astfel de lucruri va veni peste un timp momentul potrivit.

Viața romantică merge pe un trend linear, pe rutină. Aceia care doresc să „cucerească” un nativ, poate reușesc pe moment, dar dacă relația nu are substanță, va veni „trezirea” și nu va mai fi la fel de bine. Este o perioadă, pentru nativii Vărsător, în care strategiile, planurile, acțiunile nu sunt îndreptate spre lumea materială, nu au succes aici, ci în lumea intimă a emoțiilor, a minții, a imaginației. Un scriitor sau un artist poate să-și imagineze acum foarte multe lucruri.

 

Horoscop Pești (19 februarie – 20 martie)

Ianuarie va aduce o energie pozitivă în zona relațiilor. Peștii le vor depăși fără probleme și complet natural. Îți va fi foarte ușor să stabilești noi contacte. Aceștia vor părea foarte prietenoși și naturali în public, nu numai din cauza influenței astrelor. Elanul tău poate fi utilizat ăn special atunci când faci orice fel de sport, de asemenea.

Interesul pentru cei din jur este atât de mare, încât nativul riscă să se depersonalizeze pur și simplu. Gândește aproape cu mintea celorlalți, raționează strict în interesul celor din jur, trăiește prin și pentru ei. Astrologul avertizează însă asupra acestui aspect care poate să creeze un dezechilibru în natura acestor nativi pentru că ei sunt, într-adevăr, niște oameni dedicați celorlalți, dar în acest moment horoscopul arată că prezența a cinci planete în domeniul prietenilor (Soare, Mercur, Jupiter, Saturn și Pluton) devine o chestiune care să depersonalizeze efectiv nativul.

Creativitatea este foarte importantă. Orientarea energiei uriașe pe care nativul o are pe domeniul colegilor și prietenilor către casa pasiunii este benefică, o dată pentru nativi, care reușește să folosească această energie excedentară ca să se exprime, dar și pentru comunitatea la care se raportează aceasta câștigând un membru activ, care aduce o plus valoare. Nativul mai poate organiza o vacanță de grup în care să se practice sporturi de grup.

Sau activitate într-un grup cu care practică un hobby și unde descarcă energia de grup pe care o deține. Pe de altă parte, o dată cu data de 12 ianuarie, în grupul de prieteni sau în grupurile din care face parte nativul se produc niște frământări extraordinar de importante și extraordinar de profunde.

Nativul vede prietenii, lumea din jur, colegii de grup, cu alți ochi. Sau pur si simplu schimbă total anturajul în care trăiește și in care activează. Dar schimbarea vine cu o răscolire extremă. Mai este posibil ca nativul să fie parte a unei grupări fără să realizeze acest lucru și să înceapă, odată cu perioada primei jumătăți a lunii ianuarie, să vadă cu alți ochi apartenența, și tocmai acest lucru să declanșeze acel sentiment de contopire totală, de depersonalizare în favoarea grupului.

Recomandăm ca nativii să fie atenți la momentul de Lună Plină din data de 10 ianuarie, ca la un moment în care se poate întrevedea soluția. Atunci Soarele aflat în Capricorn luminează zodia Rac unde Luna, stăpâna intuiției, aflată în domiciliu, puternică deci, va indica directia de mers. Pentru aceia dintre nativi care nu reușesc să se identifice pe una dintre ipotezele prezentate, se poate pe Lună Plină să se clarifice unde și cum se încadrează. Nu exclude posibilitatea ca unii dintre nativi să se găseasca în situații similare, dar pe care nu le-am considerat întocmai în prezentarea de mai sus.

 

Horoscop Urania luna ianuarie 2020. Pagina 1

 

Horoscop Urania luna ianuarie 2020. Pagina 2

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Horoscop 23 ianuarie 2022

Astrologii vin cu veşti bune în plan sentimental pentru unii nativi ai zodiacului. Un context ...