Horoscop Urania luna ianuarie 2020. Pagina 2

Horoscop Leu (23 iulie – 22 august)

Când vine vorba de comunicare, în ianuarie, vei simți o dorință puternică de a-ți susține punctul de vedere. Acest lucru poate fi considerat un avantaj pentru Lei, deoarece acum sunt capabili, în special în zona carierei, să obțină ceea ce doresc. Cu toate acestea, ar putea apărea o problemă atunci când se întâlnesc cu o persoană la fel de autoritară. O astfel de conversație nevinovată s-ar putea transforma cu ușurință într-o discuție urata.

Nativul Leu de obicei dorește, și poate, să conducă. De data aceasta se poziționează în planul doi, acela de asistent, secretară, adjunct, ajutor, om la toate, serviabil. Nu este nimic degradant în acest lucru.

Ei bine, acest lucru, tocmai acest lucru îl face să se simtă mai bine, mai liber. Pentru că, pe lângă acea calitate de lider, Leul mai are o mare calitate: este generos. Are grijă de toți aceia pe care îi consideră ca făcând parte din regatul său. Și tocmai acest lucru poate că l-a obosit.

L-au obosit solicitările de sprijin, l-au obosit preocupările pentru ceilalți. El este „tatăl” zodiacului, și tată este cel care le asigură celor de acasă existența, cel puțin în viziunea clasică. El este creativ, dar momentan nu are inspirație.

Și, repet, a obosit. Uranus îi dă și lui curajul de a face ceva mai puțin obișnuit și tocmai asta face. Dorește să facă lucruri mărunte, să fie atent la detalii, să muncească cu mâna și mai puțin cu simțul răspunderii. S-a eliberat de răspundere! Cine mai este ca el? Dar uneori este depășit, este extenuat, munca aceasta exagerată îl poate epuiza efectiv.

 

Horoscop Fecioara (23 august – 21 septembrie)

În domeniul relațiilor, Fecioara se va bucura de o perioadă pozitivă în ianuarie. Datorită poziției prielnice a astrelor, cei singuri, precum și cei care se află într-o relație, o vor duce bine. De asemenea, te poți baza pe familie și pe cei mai apropiați prieteni. Dacă ai nevoie de vreo mână de ajutor, aceștia ți-o vor oferi. Nu uita să întoarci această favoare la momentul potrivit.

Nu au răbdare să stea la vorbe, la povești, simt că trebuie să facă ceva, și chiar se apucă de lucru, dar nu să facă ceva banal, ci simt pasiunea, doresc să facă un lucru care le place enorm.
Și mai este posibil să fie și îndrăgostiți! Nebunește! Pasională ca niciodată, aceatsă zodie este efectiv într-o stare de agitație maximă. Este agitația creației. Cu cinci planete în domeniul creativității și pasiunii (Soare, Mercur, Jupiter, Saturn și Pluton) nativii noștri sunt numai foc și pară. În sensul bun!

Nu se poate mulțumi cu nimic care i se aduce pe tavă, trebuie să pună ceva de la el în toate situațiile posibile. Un stellium pe Casa a V-a, domeniul creativității nu este întotdeauna foarte bun pentru că deschide posibilitatea mai multor opțiuni. Nativul se poate simți dezorientat, simte ceva, dar nu știe exact spre ce trebuie să îndrepte această pasiune. Nativul, cum am mai spus, este crativ, realizeză lucruri, dar pentru propria lui bucurie. La un moment dat există un prea-plin, e prea mult. Acela este momentul în care nativul trebuie să se orienteze spre grupuri care să se adreseze, acei oameni pentru care au foat create operele.

Ziua de 12 ianuarie înseamnă ceva pentru toți nativii de pe Terra. Este un moment care influențează extrem de mult prin profunzimea schimbărilor, chiar ale transformărilor radicale pe care le anunță. Este vorba de conjuncția Saturn-Pluton. Aceasta are loc o dată la circa 40 de ani, ultima dată a avut loc în noiembrie 1982. Poate că aspectul a început deja să se simtă. Pentru fiecare zodie aspectul se petrece în alt domeniu al vieții materiale.

Pentru nativii Fecioară această transformare are loc în domeniul creativității. Aici se pot spune multe, domeniul este vast. Poate ca transformarea să aibă loc în relația cu copiii. Poate ca nativul care și-a dorit profund să devină părinte, să aibă parte de această bucurie. Poate să apară o iubire plină de patos și de dăruire.

 

Horoscop Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

În ceea ce privește relațiile, acestea vor fi pașnice în ianuarie. Relațiile pe termen lung vor avansa. Nu trebuie să te îngrijorezi să discutați despre lucruri serioase cu partenerul tău. Pe de altă parte, Balanțele singure nu vor avea noroc să întâlnească oameni noi. Prin urmare, horoscopul recomandă să-ți canalizezi energia într-o direcție diferită, cum ar fi sportul. Nativul trebuie să înțeleagă că cel puțin momentan, viața de familie este solidă și îi dă posibilitatea de a se arunca înspre o răspundere importantă, spre o funcție chiar, o funcție mai importantă, de a-și asuma mai multe responsabilități în plan social, de a se afirma la locul de muncă.

În casă este agitație, mișcare, domeniul personal este într-un proces de transformare profundă. Chiar dacă lucrurile nu se schimbă efectiv, percepția nativului asupra chestiunilor de familie suferă transformări. Nativii care se descurcă cel mai bine în această perioadă sunt cei care activează în domenii precum imobiliare, construcții, arheologie și antropologie, istorie, conservare istorică sau activități legate de trecut. Sunt favorizate, pentru acești nativi, activități legate de condițiile meteorologice și problemele de mediu. Este foarte util să ieșiți și să lucrați pe teren.

Nativii sunt romantici și este foarte posibil să se îndrăgostească. Pe data de 3 ianuarie vă deschideți sufletul și încercați să vă exprimați sentimentele. 5 și 6 ianuarie poate constatați că ați fost prea sentimentali și încă aveți niște chestiuni pe care le țineți ascunse, dar pe 8 ianuarie vă exprimați sentimentele cu tot curajul și bine faceți. Ziua de 12 ianuarie înseamnă ceva pentru toți nativii de pe Terra. Este un moment care influențează extrem de mult prin profunzimea schimbărilor, chiar ale transformărilor radicale pe care le anunță. Este vorba de conjuncția Saturn-Pluton.

Luna Plină în Rac, pe 10 ianuarie, cu Soarele în Capricorn, parcă este o dovadă în plus că în domeniul căminului se întâmplă ceva foarte profund și că această dată poate să fie momentul maxim emoțional. Nativul se simte poate copleșit de emoții dar în același timp Soarele în Capricorn îl ajută să își asume ceea ce are de făcut și să procedeze corect și într-un caz și în altul. În data de 24 ianuarie 2020 avem Luna Nouă, pe cuspida dintre două domenii, între casă și pasiune, între domeniul căminului și cel al creativității.

 

Horoscop Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Să nu îți fie teamă să folosești beneficiile în carieră oferite de noul an. În ianuarie, Scorpionii trebuie să grăbească ritmul de lucru. Conform horoscopului, nu vei duce lipsă de motivație și vei ajunge la obiectivul tău dacă vei persevera. Să nu uiți de familia ta. Îi poți vizita cel puțin odata pe lună.

Multe din problemele pe care le aduce luna ianuarie 2020 sunt probleme venite din trecut, fie mesaje care s-au încurcat pe drum și ajung abia acum, fie mesaje pe care trebuia să le trimită nativul Scorpion și nu le-a trimis și acum apar consecințele, fie sunt chestiuni minore care au scăpat atenției.

Pe lângă acestea mai există și probleme karmice care vin de undeva din trecutul îndepărtat și care acum parcă îl înconjoară din toate părțile pe nativul Scorpion. Undeva în trecut ați vorbit ceva ce nu trebuia, ați spus ceva neadevărat, ați ținut ceva secret și acum vi se întoarce și vă sufocă.

Ca să înțelegeți prin ce trec acești nativi, au Luna în conjuncție cu Neptun în zodia Peștilor, în casa a V-a – domeniul pasiunii! Deci șimțire, intuiție, abandonare! Această zi de 1 ianuarie poate să îl copleșească pe nativul Scorpion și prin aceea că îi aduce aminte de o iubire trecută. Sentimentele sunt atât de profunde, încât este posibil să fie vorba și de o amintire a unei iubiri din altă viață. Trăirea este extrem de intensă.

Este o perioadă în care puteți avea sfătuitori buni în persoana unui frate sau a unui văr, aceste persoane fiind foarte importante pentru voi în această perioadă. Nativul Scorpion nu este afectat numai de proriile-i trăiri. Este atât de sensibil în aceaste zile, încât este ca un releu care primește mesaje din toate părțile, chiar de le persoane necunoscute și foarte de departe, a căror vibrații sunt pe aceeași lungime undă cu ale nativului Scorpion.

Aceste „mesaje” îl epuizează emoțional, nu sunt numai emoțiile lui proprii, în sufletul lui este un iureș de vibrații din toate părțile. Este un lucru extraordinar, cel puțin incomod, dar odată avertizat, nativul Scorpion îl poate controla. Sigur, emoțiile sunt foarte greu de controlat și pentru acești nativi este și mai dificil în această perioadă, deoarece pe zona pasiunii se află și Luna Neagră care îi poate perverti sentimentele, le amplifică, le denaturează încât nativul nu mai știe ce să creadă.

Horoscop Urania luna ianuarie 2020. Pagina 1

 

Horoscop Urania luna ianuarie 2020. Pagina 3

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Horoscop 23 ianuarie 2022

Astrologii vin cu veşti bune în plan sentimental pentru unii nativi ai zodiacului. Un context ...