Horoscop Urania luna ianuarie 2020. Pagina 1

Citeste Horoscopul lunii ianuarie 2020

 

Horoscop Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Ianuarie va fi o lună fructuoasă pentru Berbec. Trebuie doar să îți împărți energia corect. Aspectele tale morale vor fi foarte puternice, ceea ce garantează un comportament cinstit în orice situație. Oamenii vor veni la tine pentru sfaturi. Nu îi respinge chiar și atunci când ești ocupat. Bunătatea îți va fi răsplătită înzecit. Nativii au în acest domeniu un interes deosebit, sunt atrași de responsabilitățile pe care le au în plan social. Atunci când toată lumea se odihnește, după zilele de sărbătoare, când colegii își povestesc la o cafeluță, cum au petrecut sărbătorile, nativul Berbec este deja angajat în treburi importante.

Ce poate face nativul Berbec la momentul de început de an 2020? Să se gândească care au fost problemele profesionale sau de poziție socială din ultimul timp, mai precis din ultimii 12 ani, și va avea o imagine asupra vieții profesionale pe care o va avea în perioada imediat următoare. Sensul este spre viața de familie, cămin, rădăcini, cuibărit. Energie în plan profesional există, vor fi zile ocupate, vor fi zile bune. Există sprijin de la o persoană influentă, plăcută.

Cu poziția lui Marte în Scorpion, este bine ca nativii Berbec să fie atenți la energiile psihice care sunt foarte intense și pe care trebuie să le canalizeze în scopuri înalte, benefice. Conștientizarea puterii psihice este foarte importantă. Și în același timp, nativul este în situația de a-și transforma radical propriile dorințe, propria voință. Poate fi o perioadă dificilă pentri nativi, dar în același timp, pentru aceia care reușesc să controleze aceste energii poate fi o perioadă foarte ofertantă. Și nimic la vedere, interiorizați, deoarece după 3 ianuarie veți avea ocazia să vă etalați ceea ce pregătiți acum! Pe data de 3 ianuarie, când Marte intră în zodia Săgetător, au loc schimbări importante.

 

Horoscop Taur (21 aprilie – 21 mai)

În ianuarie, TauruL nu ar trebui să investească energie în carieră. În schimb, îți poți îndrepta atenția într-o altă direcție. De exemplu, fă ceva pentru fizicul tău. După sărbători, pe care le-ai petrecut în pace, trupul tău chiar merită asta. În plus, te vei elibera și de stres. Este momentul unei transformări radicale. Continuă o perioadă în care tensiunile sunt atât de mari în tot ce ține de profesia acestor nativi, totul este atât de răscolit și de amestecat, încât se înțelege de la sine că nu se poate merge mai departe pe calea pe care s-a mers până acum. O persoană importantă oferă nativului Taur toate informațiile de care are nevoie, inclusiv promisiunea sprijinului în demersul pe care acesta îl face în vederea transformărilor pe care le parcurge.

În al doilea caz, nativul va avea o situație profesională destul de dificilă, cariera va intra într-o fază de transformări, dar care aduc obligații în plus, eforturi mari, transformări bruște pe care nativul le poate percepe ca fiind împotriva intereselor lui, declin.
În dragoste nu sunt multe de spus. Astrologului îi pare rău că îi dezamăgește pe acești nativi, (și partenerii lor!!!) dar chiar nativii Taur sunt total dezinteresați de viața în doi, de amor, de relații personale, cel puțin în această perioadă.

Sănătatea ține de problemele care apar în carieră și de stresul pe care acestea le produc asupra nativului. Orgoliile atinse pot cauza probleme la nivelul genunchilor. De asemenea, astrologul atrage atenția că niște probleme care țin de sistemul imunitar și de eliminarea toxinelor se pot croniciza. Acumularea de lichide poate produce această situație sau o poate agrava. În zilele de 15-16 ianuarie se pot accentua unele probleme de sănătate pe fondul inflamării unor organe și al retenției de apă.

 

Horoscop Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Începutul noului an va fi oarecum mai lent pentru Gemeni. Prin urmare, nu te aștepta la schimbări sau realizări. Situația în carieră va fi stabilă. Dacă te gândești să avansezi în carieră, va trebui să așteptți puțin mai mult. În această perioadă, este, de asemenea, important să ai grijă de sănătatea ta și să previi eventualele probleme.

Nativul Gemeni, atât de comunicativ și sociabil, începe să savureze efectiv libertatea de a fi ceva mai singur, mai retras. Este un lucru extraordinar, mai ales pentru nativul Gemeni care tocmai din însingurare consideră că a făcut un lucru de-a dreptul excentric, unic, original! Are abilitatea chiar să își apere această solitudine alunecând efectiv printre cei care vor să îi invadeze spațiul, evitându-i în cel mai delicat mod posibil.

De sărbători nativii Gemeni sunt singuri sau ca și singuri. Ar dori ca lumea să nu mai petreacă atât de mult, să nu mai fie invitați și musafiri, dacă s-ar putea să rămână acasă sau, de ce nu, să se ducă la bibliotecă. Maximum de relaționare ar fi cu o persoană erudită cu care să discute lucruri înălțătoare! Dar lucrurile nu pot fi 100% așa cum ne dorim și uneri trebuie să salvăm aparențele, deoarece vin vremuri când horoscopul cere viața în doi și dacă atunci rămânem singuri e jale!

Problemele de sănătate țin de picioare, începând de la șolduri și terminând cu tălpile. Și aceste afecțiuni se pot datora lipsei de efort a nativului pentru evoluție, lipsei de interes pentru problemele celor din jur, un fel de aroganță intelectuală și mai ales orgoliului. Mai pot apărea probleme în zona organelor genitale în cazul în care armonia din jurul nativilor lipsește.

 

Horoscop Rac (22 iunie – 22 iulie)

În această lună, fiecare Rac se poate aștepta la armonie atunci când vine vorba de relații. Dacă vor fi unele dispute minore între tine și partener, acestea vor fi rezolvate rapid. În ianuarie, te vei bucura de asemenea, de o sănătate bună, este suficient să nu subestimezi prevenția. O modalitate bună de relaxare pentru tine este să faci o baie caldă.
Uranus le dă curajul de a schimba ceva în tot ce înseamnă alianțe, inclusiv cea a căsătoriei. Curajul de a rupe ceva și de a reconstrui de la zero. Există și o altă variantă, aceea a Racilor care doresc un mariaj, dar fug singurei și petrec o ultimă aventură, o ultimă și frumoasă călătorie a lor și numai a lor.

Și, totodată, nativul are de adus propria-i contribuție, are să antreneze propriile-i calități în partenerite, în deslușirea secretelor, în transformările radicale, în toate, propria-i contribuție este esențială. Avem Luna Plină în Rac pe 10 ianuarie, cu Soarele în Capricorn, moment de mare emotivitate pentru acești nativi. Au de realizat niște lucruri, simt acest lucru și aceasta îi emoționează, motivează.

Pe data de 24 ianuarie 2020 avem Luna Nouă pe domeniul transformărilor radicale! Un început al acestor transformări poate avea loc sau poate fi sesizat, mai bine zis, concret, după momentul Lună Nouă, atunci când Luna crește, când lucrurile se adună, se așează. Sănătatea poate fi afectată de toate aceste schimbări! Orice nativ, mai ales Racii care sunt atât de sentimentali, atât de protectori cu cei din jur, empatici, cu reacții emoționale puternice, au toate șansele să le fie afectată sănătatea în perioada analizată, respectiv luna ianuarie 2020.

 

Horoscop Urania luna ianuarie 2020. Pagina 2

Horoscop Urania luna ianuarie 2020. Pagina 3

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Horoscop 23 ianuarie 2022

Astrologii vin cu veşti bune în plan sentimental pentru unii nativi ai zodiacului. Un context ...