Horoscop Special: Marea Conjuncție 21 Decembrie 2020 – Schimbări intense la orizont

Este prima dată în aproape 400 de ani când vom experimenta acest eveniment cosmic.

Indiferent dacă a fost prin intermediul astrologilor sau ați auzit de acel grozav blocaj de la sfârșitul anilor ’60, probabil ca deja știți despre Era Vărsătorului, intr-un fel sau altul. Există o mulțime de interpretări despre ceea ce semnalează de fapt apariția Erei Vărsătorului în astrologie, dar mulți astrologi cred că se referă la alinierea rară din 2020 a lui Jupiter și Saturn, adică Marea Conjuncție.

Acest eveniment cosmic deosebit are loc în zodia Vărsător pe 21 decembrie 2020 – și este prima dată în aproape 400 de ani când vom experimenta această aliniere specială. Această conjuncție indică schimbări intense la orizont pentru toate semnele zodiacale, așa că veți dori să știți cum vă va afecta Marea Conjuncție din Vărsător.

Jupiter și Saturn sunt cele mai mari două planete din sistemul solar, reprezentând extinderea orizonturilor și, respectiv, limitele stricte. Saturn va intra în Vărsător pentru prima dată de decenii, pe 17 decembrie, iar Jupiter va urma două zile mai târziu – așa că pe 21 decembrie, când se aliniază la zero grade de Vărsător pentru a forma Marea Conjuncție 2020, este un eveniment cheie.

Mari conjuncții se întâmplă la fiecare 19-20 de ani, dar acum va fi prima dată când aceste două planete se aliniază din 2000. Astrologii spun ca e prima dată când acești doi giganți cosmici se vor întâlni în semnul de Aer inovativ si deschis al Vărsătorului, din 1623 – și această conexiune va inspira rebeliune, gândire neconvențională și viziuni inspirate pentru colectiv.

Pe parcursul întregului 2020, ne-am confruntat cu intensitatea de a avea atât Saturn, cât și Jupiter în Capricorn, chiar alături de planeta puternică Pluto – care a servit destula energie orientată către reguli,  datorita naturii structurate și autoritare a Capricornului.

Dar pe măsură ce aceste planete se mută în Vărsător, vor aduce o nouă eră cu mai multă libertate. Acesta este un moment în care pot apărea mari schimbări în viața noastră, chiar dacă am putea fi confuzi cu privire la modul de evoluție. Lecția este să ai încredere în tine și să crezi in visele tale.

Verificați cum Marea Conjuncție din Vărsător vă va afecta semnul zodiacal.

Berbec (21 martie – 19 aprilie)
Ești un spirit aprins și independent, Berbec, dar Era Vărsătorului te va inspira să cauți legături mai strânse cu prietenii tăi și să depui mai multă muncă în cadrul comunității tale. Vei învăța că poți construi ceva luminos și frumos atunci când ești dispus sa colaborezi cu alții , in beneficiul colectiv. Poziționați-vă ca parte a unui grup și urmăriți cum se desfășoară magia.

 

Taur (20 aprilie – 20 mai)
Cariera ta este influențata in moduri la care nu te-ai așteptat niciodată acum, nativ Taur. Era  Vărsătorului îți va cere să riști pentru a-ți urma adevărata chemare. În timp ce preferi  să faci lucrurile în propriul mod încercat și verificat, vei învăța că uneori trebuie să gândești atipic, pentru a construi o bază mai solidă. Vei seta noi limite pentru zona de confort atunci când vine vorba de eforturi profesionale.

Gemeni (21 mai – 20 iunie)
Pregătește-te să treci la alt nivel, Gemeni, pentru că Era Vărsătorului se va simți mai mult ca o perioada de iluminare pentru tine. Descoperi acum noi orizonturi neconvenționale și limite neașteptate în cadrul idealurilor spirituale și al sistemelor de credință .

Ești nerăbdător sa afli orice cunoștințe care te pot ajuta sa extinzi sfera de interes și să te informezi mai mult. E momentul sa iți urmezi inclinația spre destinațiile. filosofice. Citește cărți, urmează cursuri și savurează frumusețea învățării lucrurilor noi.

 

Rac (21 iunie – 22 iulie)
Era Vărsătorului vă cere să găsiți noi modalități de a fi vulnerabili, menținând în același timp limitele, nativi Rac. S-ar putea să trebuiască să învățați câteva lecții dure atunci când vine vorba de a vă baza pe alte persoane în anul următor – indiferent dacă este din puncte de vedere financiar sau emoțional .

Aceste provocări vă vor permite, de asemenea, să vă consolidați hotărârea dezvoltându-vă modul de a reacționa la dificultăți. Fii deschis la noi modalități de vindecare și de conectare cu ceilalți.

Leu (23 iulie – 22 august)
Era Vărsătorului va inspira libertate tuturor, dar vei simți acest lucru cel mai profund în viața ta sentimentala. Dacă ești deja într-o relație, trebuie sa fii gata să devii neconvențional și să redefinești regulile parteneriatului tău, deoarece această schimbare de energie va aduce întrebări care necesită soluții creative.

Dacă ești singur, fii deschis la noi posibilități,  înveți lecții dure despre compromis, afli ceea ce ai nevoie pentru a te simți liber în dragoste.

 

Fecioară (23 aug. – 22 sept.)
Respirați adânc, Fecioară, pentru că Era Vărsătorului este pe cale să vă aglomereze programul cu mai multe responsabilități decât vă puteți imagina. Sunteți binecuvântați cu oportunități uimitoare in cadrul profesional. Găsiți modalități de a ieși din rutina obișnuită pentru a face loc noilor îndatoriri și eforturi.

In același timp, acordați-vă momente de pauza si relaxare, pentru a vă face viața mai frumoasa.

Balanță (23 septembrie – 22 octombrie)
Era Vărsătorului îți cere să devii serios și să visezi îndrăzneț  când vine vorba de ceea ce îți aduce plăcere, Balanță. Există potențial de creștere pe tărâmurile dragostei și creativității în acest an, ceea ce este de bun augur pentru orice, de la relații de dragoste până la proiecte de suflet.

Dar amintiți-vă, nimic nu prosperă fără o anumită structură și disciplină, așa că fiți dispuși să lucrați pentru ca aceste vise indraznete să devină realitate.

 

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)
Pregătește-te pentru o călătorie intensă in trecut, Scorpion, deoarece Era Vărsătorului îți va cere să te preocupi serios de examinarea bazelor vieții tale de familie, in trecut si copilărie, pentru a-ți da seama ce funcționează și ce nu. Odată ce vei reuși sa remediezi aceste probleme, ai o șansă frumoasă de a reconstrui ideea de siguranță și conexiune. Îți poți modela așa cum dorești familia – și vei deveni mai stabil ca niciodată.

 

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)
Personalitatea ta aprinsă iubește să se conecteze cu alții, să împărtășească idei și să împartă opinii, dar pe măsură ce ne apropiem de Era  Vărsătorului, regândiți-vă abordarea.

Ascultarea activa, mai mult decât vorbirea, vă poate ajuta să obțineți informații pe care altfel le-ați trecut cu vederea, iar acest lucru vă poate conduce la realizări importante. E bine sa va deschideți mintea către noi modalități de conectare cu oamenii și lucrurile din jurul tău.

 

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)
Atât Jupiter, cât și Saturn au fost grupate împreună în semnul tău tot anul, astfel încât trecerea lor în Vărsător s-ar putea simți ca o greutate luata de pe umerii tăi – dar nu te simți încă prea confortabil.

Accentuează-ți sensibilitatea atunci când vine vorba de finanțe, pentru că, deși poți experimenta un noroc major în aceste domenii, poți valorifica șansa numai dacă ești disciplinat în gestionarea banilor tăi. E nevoie de disciplina si de economie pentru a gestiona corect veniturile, iar Capricornii sunt destul de chibzuiți.

 

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)
La începutul erei Vărsătorului, pregătiți-vă pentru schimbări majore, răsturnări de situație și lecții de viată intense care vor veni. Saturn vă influențează direct semnul doar de câteva ori într-o viață, așa că ascultați cu atenție învățăturile sale acum și încercați să vedeți provocările și eșecurile ca oportunități de creștere.

În timp ce unele schimbări complicate sunt în plină desfășurare, vă simțiți mai încrezători și mai puternici ca niciodată, așa că mergeți pe valurile schimbării știind că sunteți exact acolo unde ar trebui să vă aflați.

 

Pești (19 februarie – 20 martie)
Pentru Pești, Era Vărsătorului marchează o perioadă de creștere liniștită, dar constantă, expansiune și curățare. Este timpul să înlăturați praful din dulapurile spirituale și subconștiente și să scăpați de orice bagaj din trecut care va apasă sufletul – indiferent dacă e vorba de credințe limitative, răni emoționale nevindecate sau relații toxice.

Trebuie sa fiți dispuși sa ascultați glasul sinelui superior si aveți încredere că inima știe ce este mai bine. Intuiția va ajuta sa luați decizia potrivită.

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...