Horoscop Special: Jupiter retrograd în Pești – A sosit clipa adevărului!

Jupiter devine retrograd în semnul Pești – Iată ce înseamnă acest lucru pentru zodia ta. În perioada 20 iunie – 18 octombrie, planeta Jupiter va retrograda în semnul Pești. În acest timp, este probabil că veți experimenta anumite neclarități sau dileme morale și filozofice, care vă vor cere să luați câteva momente, pentru a vă da seama unde vă aflați în această perioadă a vieții și să evaluați ce puteți face.

Mintea voastră, care evoluează în această perioadă cu o viteză mai mare, va avea nevoie de mai mult timp pentru a cântări și pentru a înțelege lucrurile exterioare și situațiile care se petrec, aceasta întrucât Universul vă arată acum lucruri pe care nu le-ați văzut și nu le-ați înțeles până acum.

Tot în această perioadă, veți observa că adevărurile vor fi dezvăluite, tot ce este ascuns vine la suprafață. De altfel, vor ieși la lumină și adevăratele intenții ale persoanele din jurul vostru și veți ști cine vă este cu adevărat prieten și cine vă vrea binele. Jupiter retrograd în semnul Pești marchează o perioadă interesantă, cu lecții prețioase pentru fiecare semn zodiacal.

Zodia Berbec

Cu toate secretele pe care le afli despre oamenii din viața ta în această perioadă, este ușor să te simți pierdut și lipsit de contact, întrucât nu ai prevăzut unele lucruri. Dacă ai nevoie să îi confrunți pe oamenii din viața ta, fă-o cu amabilitate și cu calm. De altfel, intuiția ta este chestionabilă în acest moment, ceea ce din nou, îți poate crea confuzie și dileme. Ai încredere că vei afla toate informațiile pe care le dorești, prin conversații amiabile și sincere.

Zodia Taur

În general, cercul tău de prieteni îți aduce un sentiment de confort, dar în această perioadă reușești să vezi diferența dintre cine sunt adevărații tăi prieteni și cine sunt de regulă cunoștințele tale sau cei care nu contează deloc, cel puțin nu cum aceștia afirmă. Vei observa cine este de partea bună a liniei și cine este de partea cealaltă. Oferă mai multă implicare, afecțiune și tandrețe celor care contează, nu invers.

Zodia Gemeni

Tot ce ține de muncă poate fi la un nivel ridicat în această perioadă și asta nu înseamnă că ar trebui să te lași pe o ureche. Dimpotrivă, alege să-ți iei responsabilitățile în serios, chiar dacă simți sau te confrunți cu o stare de epuizare profesională temporară.

În loc să te relaxezi acum, caută să găsești un sentiment de pasiune în munca pe care o faci, pentru a menține nivelul de creativitate și ritmul bun pe care îl ai acum. După aceasta, te așteaptă și relaxarea mult dorită, însă acum fă tot ce poți în această direcție.

Zodia Rac

Cel mai bun lucru pe care îl poți face în timpul acestui tranzit este să începi un curs nou, să te înscrii la un program, să începi sau să reiei un hobby vechi, aspect care te va ajuta să găsești și să dobândești un sentiment reînnoit, acela de a avea un scop.

Deschiderea minții către ceva nou te va ajuta să crești și să evoluezi într-o versiune mai bună a ta în următoarele câteva luni. Fii creativ, implică-te în tot ce poți și bucură-te de acest sentiment nou dobândit, cel de a avea un scop și de a-l duce la capăt.

Zodia Leu

Este important să stabilești limite în acest tranzit. Dar, uneori, este greu să faci asta, când nu vrei să-i jignești pe alții, iar în această perioadă vei trece printr-unul dintre acele momente. Decât să te gândești la modul în care ar trebui să te descurci, mai degrabă acordă-ți bunătatea pe care o dăruiești celorlalți. Chiar dacă nu știi, înveți cum trebuie să o faci, ai încredere. Lucrurile nu se vor schimba peste noapte, ci în timp.

Zodia Fecioară

S-ar putea să te simți ciudat sau incomplet, ca și cum cercul tău social se micșorează pe zi ce trece. Este în regulă, nu trebuie să te îngrijorezi. Dimpotrivă, trebuie să te concentrezi asupra calității, nu asupra cantității de prieteni.

Nu te mai stresa pentru drama care nu merită efortul sau grija ta. A cunoaște cine sunt prietenii tăi adevărați, este tot ceea ce contează, indiferent că este unul singur sau doi. Contează să ai prieteni care îți sunt alături, indiferent de orice.

Zodia Balanță

Obținerea controlului asupra rutinei zilnice va fi o experiență interesantă, poate puțin neplăcută inițial și posibil una care va crea mai multă anxietate decât liniște. Însă, nu le face pe toate deodată.

Începe cu o sarcină mică sau o misiune pe care o poți face în fiecare zi, fără să te stresezi. Este o lecție importantă să începi cu pași mici. Acest lucru îți va permite să fii responsabil de situațiile din viața ta, care necesită cea mai mare atenție.

Zodia Scorpion

În această perioadă simți să fii în toiul tuturor petrecerilor. Cu toate acestea, decât să ieși în fiecare seară cu prietenii la bar sau la cocktail-uri în diverse locații, mai degrabă petrece timpul făcând ceva mai constructiv și creativ.

Vei fi bucuros că ai ales să îți îmbrățișezi și să îți folosești creativitatea și abilitățile remarcabile pe care le ai, într-un scop unic și benefic pentru tine, în loc să ieși la distracție și a doua zi să ai dureri de cap sau regrete.

Zodia Săgetător

Este posibil ca acum să existe mici drame sau situații conflictuale care se întâmplă în familia ta. Lucrurile nu vor deveni mai ușoare în următoarele câteva luni, dar vei putea înțelege modul în care relaționezi și reacționezi atunci când vine vorba de familie în special. Acest lucru te va ajuta să crești și să evoluezi în persoana pe care ți-o dorești, dacă îți dai o șansă.

Zodia Capricorn

Acest tranzit te va pune într-o situație în care loialitatea ta va fi testată. În loc să vorbești despre prietenii tăi pe ascuns, alege să spui ce vrei să spui în fața lor. Nu te mai ascunde, nu bârfi.

Această mărturie sinceră, a modului în care simți lucruri despre prietenii tăi și exteriorizarea directă și comunicarea cu aceștia, îți va permite să eviți dramele inutile cu cei mai buni prieteni, dar și să te simți mai eliberat.

Zodia Vărsător

Este bine ca în perioada următoare să ai grijă la modul în care cheltuiești bani. Poate că îți dorești anumite lucruri frumoase, cum o facem cu toții de altfel, însă analizează dacă ai suficienți bani pentru a cheltui liber.

Conectează-te la un sentiment mai inteligent de maturitate financiară, pentru a te asigura că efectuezi achiziții bazate pe lucrurile de care ai de fapt nevoie, nu doar pe care le dorești și atât, fără să fie necesare.

Zodia Pești

În această perioadă este posibil că ești confuz cu privire la felul în care te simți în privința tuturor lucrurilor din viața ta. Alege să faci un pas înapoi, mai ales de la luarea deciziilor importante.

În schimb, folosește următoarele luni pentru a încerca să înțelegi care este cea mai bună abordare a problemelor. Acest lucru îți va permite să te înțelegi mai bine și să descoperi o nouă latură a ta, noi emoții și sentimente.

Sursa: ce-spun-astrele.ro

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...