Cele mai norocoase luni în 2021,pentru fiecare Zodie

Horoscop Special: Cele mai norocoase luni în 2021,pentru fiecare Zodie

Anul 2021 aduce surprize plăcute pentru fiecare semn zodiacal. În timp ce unele dintre semne vor profita de toate oportunitățile profesionale, altele vor găsi în cele din urmă dragostea vietii lor. Sa vedem ce spun astrele despre cele mai norocoase perioade ale acestui an.

 

Berbec
In martie și octombrie astrele aduc noroc pentru tine în 2021, așa că în aceste luni este momentul perfect pentru a semna un contract și pentru a privi spre noi orizonturi. Aveți grijă cu cine vă asociați și alegeți doar persoanele pe care le considerați de încredere.

De asemenea, iunie va fi o lună favorabilă Berbecului să facă alegeri inspirate, să găsească un nou loc de muncă sau să nimereasca oferte foarte profitabile, o achizitie noua, etc. In octombrie sunt cele mai interesante oportunitati pe plan financiar.

 

Taur
Luna mai este luna în care oamenii nascuti sub semnul Taur se pot considera norocoși. Aceasta va fi luna în care visele lor se vor împlini mai ușor, vor găsi resurse noi pentru dorințele lor și se vor bucura de prima vacanță a anului, cu multe întâlniri romantice.

În luna mai, cei care decid să se căsătorească mai repede decât se așteaptă, pot merge chiar în luna de miere. Sau poate fi luna în care vor încerca să activeze într-un domeniu nou, în care să poată avea ulterior o carieră promițătoare.

Cele mai bune luni pentru vacanță sunt iunie și septembrie, deoarece atunci veți avea cea mai mare energie și poftă de viață.

 

Gemenii
Luna iunie, începutul verii, este cel mai bun moment pentru Gemeni în 2021. Este momentul în care planetele sunt de partea Gemenilor. Această perioada protejează semnul și aduce succes pentru toate proiectele, ambițiile și speranțele pe care le au cei nascuti sub semnul Gemeni.

Gemenii vor avea șansa de a-și îmbunătăți stilul de viață și de a-și consolida finanțele. In martie si august, sunt cele mai bune luni pentru calatorii si inceperea de proiecte noi.  Gemenii au sanse sporite in cariera in perioada aprilie – mai, deci e momentul pentru un nou job.

 

Rac
Aprilie este cea mai norocoasă lună pentru Rac. Cei născuți în acest semn astrologic se vor bucura, de asemenea, de saptamani favorabile în ianuarie sau iunie.

Pe plan sentimental, Venus le va îndeplini cele mai ascunse dorințe în luna aprilie. În conjunctura astrală a acestei perioade, Venus va facilita viața socială, prietenia, compania și relațiile profesionale.

Racii pot profita de această conjunctură pentru a-și găsi un alt loc de muncă, cu ajutorul prietenilor lor. Toamna aduce schimbari in viata sentimentala, iubiri noi si noroc in dragoste.

 

Leu
Nativii Leu se vor bucura de noroc și profituri în iulie, astfel încât începutul sezonului cald este cea mai bună perioadă, pentru acest semn zodiacal. Totul merge ușor pentru Lei în iulie. Nativii trebuie să fie perseverenti, ambițioși și să încerce să obțină mai mult de la viață, deoarece au șanse mari să finalizeze cu succes unul dintre planurile lor complexe.

In august si septembrie, Venus va fi generoasă în dragoste, oferind Leilor momente minunate în cuplu, indiferent de vârstă. Iarna Leii au sanse in noiembrie si decembrie sa stabileasca bune relatii de afaceri, planuri interesante si banoase.

 

Fecioara
Luna iulie, prima lună de vară, este blândă și caldă și este cel mai bun moment pentru Fecioare. În toamna anului 2021, Mercur va fi mai generos în ceea ce privește banii, dar mai ales în ceea ce privește oportunitățile profesionale. Fecioarele care nu sunt mulțumite de locul lor de muncă, condițiile de muncă și salariul au șanse mari să îmbunătățească situația în viitor.

Chiar dacă la începutul anului 2021, norocul va evita Fecioarele, ghinionul și nenorocirea vor dispărea pe parcurs, iar nefericirea e alungata începând cu luna iulie. Ceea ce nu a mers bine în ianuarie, februarie sau martie, va merge acum fără probleme.

Sfatul nostru: nu mai zăbovi, deschide un nou capitol din viața ta. Totul va deveni minunat in luna august, mai ales pe plan financiar.

 

Balanță
Balanța ar trebui să se bucure din plin de vară și să facă multe planurile pentru vacanțe, petreceri și excursii în august. Ultima parte a sezonului cald va fi cea mai frumoasă perioadă a anului, iar speranțele și visele lor se vor împlini mai ușor.

Chiar și planurile costisitoare vor fi ușor de pus în practică toamna,  mai ales dacă Balanțele vor reuși să economisească bani în primăvară, așa cum le sfătuiește Mercur. De asemenea, în august, își vor consolida poziția în carieră.

 

Scorpion
Luna septembrie va fi o lună favorabilă pentru Scorpionii, care vor profita de această conjunctură astrală specială. Începând din această lună, vor avea noroc în tot ceea ce încearcă să realizeze, vor călători mai des decât anul trecut, mai ales dacă au rude în străinătate și vor avea șansa de a se implica în proiecte mai interesante la locul de muncă.

Perspectiva lor se va schimba și pot găsi surse de venit pe care nu le-au anticipat niciodată în ultimii ani. Pe plan sentimental, vesti bune se intrevad in primavara, in perioada aprilie- mai, pentru acesti nativi.

 

Săgetător
În timp ce unii oameni au o etapa grea în octombrie, Săgetătorul se bucură de o perioadă bună și recuperează tot ce au pierdut. Aceasta este luna lor de grație, când norocul și dragostea se împletesc într-o atmosferă liniștită. În această perioadă,nativii Săgetător pot descoperi că vor deveni părinți sau bunici sau pot lansa noi activități și surse de venit pentru întreaga familie.

Deși de obicei nu sunt prudenți și economi, în octombrie, noiembrie și decembrie, planetele se vor ocupa de bugetul lor, ajutându-i să facă investiții pe termen lung.

 

Capricorn

Norocul este de partea nativilor Capricorn încă din prima luna a anului și totul va fi minunat până în aprilie. În primul trimestru al noului an, Capricornii trebuie să încerce totul, să ceară mai mult de la ei înșiși, deoarece vor avea șansa de partea lor. Nimic nu le stă în cale, indiferent dacă au planuri simple sau ambițioase.

Septembrie va fi încă o lună bună, dar cele mai bune oportunități pentru Capricorn vor avea loc în ianuarie. Pe plan personal  martie si aprilie sunt luni cu multe sanse in dragoste.

 

Vărsător
Începutul anului 2021 îi va oferi energie Vărsătorului, îi va scoate pe nativi din programul lor plictisitor și va aduce noi evenimente mobilizatoare. Ianuarie va fi o lună excelentă pentru relații, întâlniri profesionale și realizări datorate influenței lui Marte.

Cu toate acestea, pentru Vărsător, cea mai norocoasă perioadă va începe în februarie. Noi perspective se vor deschide acum și, dacă nativii nu profită de ele, vor avea pierderi pe tot parcursul anului. Indiferent de situație sau ocazie, aceștia nu ar trebui să refuze, să evite sau să piardă nimic.

 

Pești
Peștii vor avea oportunitati in luna septembrie 2020. Până atunci, vor exista perioade mai norocoase și oportunități frumoase, dar octombrie este luna care își vad recompensate toate eforturile.

La mijlocul lunii octombrie, Peștii se vor bucura de promovari si mariri de venituri la locul de muncă. Cei mai norocoși se lauda cu câștiguri mai bune, împreună cu noi oferte de locuri de muncă sau proiecte de muncă mai atractive. Peștii orientați spre familie vor saluta sosirea unui copil pe lume.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Horoscopul zilei, 16 aprilie 2021

Azi, Luna tranzitează semnul Gemenilor, avem energie, vitalitate dar ne plictisim rapid de acțiunile de ...