Horoscop SAPTAMANAL general 29 aprilie – 5 mai 2019. Drumuri si directii NOI intre Saturn retrograd si Luna Noua in Taur! Tu ce alegi?

Iata horoscopul saptamanal 29 aprilie – 5 mai 2019 ; intram in saptamana ce incheie luna aprilie si ne introduce in ultima luna de primavara 2019. ultimele zile de aprilie sunt intense, Saturn cel dur si karmic intra retrograd, asa cum saptamana trecuta s-a intamplat cu Pluto.

Pluto este pe cat de mic pe atat de puternic. Avand o miscare lenta, orice schimbare pe traiectul sau se lasa cu evenimente notabile asupra noastra ce au drept scop sa te trezeasca la realitate. Pluto este considerata cea mai intunecata planeta din astrologie.

 

Horoscop saptamanal. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Draga Berbec, saptamana iti aduce o gama larga de emotii si situatii si din fericire si dulcele gust al succesului. Esti pe cale sa intri intr-o perioada care iti permite sa te exprimi dinamic si in acelasi timp sa actionezi din spatele cortinei. Timpul este potrivit pentru tine sa gestionezi orice situatii si treburi ce implica secrete, discretie si duc la promovare rapida. Starea de spirit este buna si nu se intrevad obstacole.

La munca si in plan social, ve fi in stare sa iti folosesti intuitia ca sa implementezi unele planuri facute in trecut. Puterea si increderea ta te ajuta sa depasesti orice aspect. Trebuie sa fii ceva mai responsabil cu treburile tale profesionale. In bani, mergi inainte cu pasi consecventi si incearca sa tii cu stabilitate de ce ti-ai planificat daca vrei sa vezi o imbunatatire.

 

Horoscop saptamanal. TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Draga Taur, saptamana te pune in situatia sa iti gestionezi unele aspecte ce necesita discretie. Esti in stare sa actionezi ghidat de intuitie si sa asculti de ce iti transmite subconstientul tau. De acolo iti vor veni solutiile cautate. Vei simti nevoia sa te indrepti spre familie pentru putere si echilibru. Miscarile dinamice te fac sa te simti increzator si eficient.

Spre mijlocul saptamanii, asigura-te ca esti cu atentia marita la munca, e nevoie de responsabilitate in plus. Social vorbind, zilele ce urmeaza vor fi chiar de succes. Te vei tine strict de program pentru ca asta te face sa te simti in siguranta si mai putin anxios. Finalul saptamanii lucratoare e ideal pentru intalniri si discutii ce necesita incredere si autocontrol. Un nou deal poate fi incheiat mai usor atunci.

 

Horoscop saptamanal. GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Draga Gemeni, saptamana va evolua cu blandete si calm si vei avea echilibru psihologic necesar de a gestiona tot ce ai de facut asa cum trebuie. Te poti simti ca o experienta negativa din trecut revine in mintea ta si te impiedica sa gandesti rezonabil sau sa iei decizia dorita. Asigura-te ca iti controlezi temperamentul si ca iti iei timpul necesar inainte de a face alegeri. Spre finele saptamanii incepe o perioada pozitiva in care vei vedea in profunzime unele probleme si le vei solutiona usor.

La munca si in plan social, totul merge bine acum. Ai incredere in puterile tale si asta te face sa depasesti obstacolele aflate in calea ta. Te vei putea exprima cu ingeniozitate si independenta, fapt ce iti faciliteaza contactee cu alti oameni.

Horoscop saptamanal. RAC (21 iunie – 22 iulie)

Draga Racule, saptamana iti aduce experimentarea unor emotii foarte puternice si vei avea o mai buna intelegere a nevoilor si solicitarilor tale. Vei vedea si ca puterea si rezistenta personala te ajuta sa rezolvi provocarile aparute. Relatiile de familie sunt favorizate, deci asigura-te ca iti exprimi interesul si sustinerea pentru cei dragi. Pot aparea unele presiuni si trebuie sa stii cum sa gestionezi unele situatii mai dure.

Gestioneaza-ti energia corespunzator. La munca si in plan social, va fi o saptamana chiar dinamica, dar trebuie sa fii atent pe la jumatatea sa. Comunicarile iti solicita mai multa responsabilitate. Profita de experientele trecute ca sa inveti sa te exprimi cat mai potrivit. Comportamentul ce implica confruntare si cearta nu au ce cauta in conversatiile de afaceri. Optimismul si inteligenta te vor conduce si spre noi surse de venit.

 

Horoscop saptamanal. LEU (23 iulie – 22 august)

Draga Leule, saptamana te aduce mai aproape de lumea ta emotionala si te impinge sa actionezi conform intuitiei tale. Pentru o vreme vei simti nevoie sa te focusezi pe cei dragi si sa ii ajuti cu problemele lor. Partea ta optimista si determinarea vor fi activate, deci daca ai de luat orice decizie importanta acum e momentul. In general, esti foarte determinat si esti o zodie combativa si vei intra intr-o perioada in care vei avea abilitatea sa sustii si mai multa presiune si sa te descurci cu provocari si mai mari.

La munca si in plan social, ai grija cand faci contracte de afaceri si ai negocieri pentru ca gandirea si modul de exprimare pot fi ceva mai dure si neslefuite acum. Tu esti in general caracterizat de o minte ascutita si pentru ca operezi intr-un mod creativ, dar cumva aceste abilitati sunt inhibate in aceste zile. Stresul te poate afecta in diverse feluri. Ia-ti tot timpul din lume si nu te grabi in decizii importante ca sa eviti problemele. Fa la fel si la capitolul bani.

 

⬇Citește articolul pe pagina următoare - Putin mai jos, dupa publicitate gasiti pagina cu numarul 2!⬇

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Lasă un răspuns

x

Check Also

Horoscop Săptămânal 20-26 Aprilie 2020 – Să ne deschidem sufletele pentru noi posibilități!

Influențe astrologice generale pentru perioada 20  -26 aprilie 2020 Este momentul transformarilor profunde, nu numai ...