Horoscop Săptămânal 7-13 Decembrie 2020

Saptamana aceasta aduce din punct de vedere astrologic energie suplimentara, dorinta sa ne miscam mai mult si mai eficient, sa facem ceea ce stim, mai mult si mai bine. Vom reusi sa gasim acele combinatii fericite de dorinta, vointa si inspiratie cu initiativele de succes astfel ca momentul oportun va aparea pentru foarte multi nativi.

Pentru a avea o privire cat mai detaliata asupra saptamanii, completati previziunile zodiei cu cele ale ascendentului vostru.

 

Iata mai departe horoscopul general pentru 7 – 13 decembrie 2020 pentru fiecare zodie:

 

Berbec:
Există sanse frumoase să aveți spor cam în toate, să vă remarcați într-un fel sau sa va afirmati vointa, daca nu vă băgați unde nu vă pricepeți. Iar dacă vă interesează un anumit subiect, domeniu și credeți că vi se potrivește puteți începe sau face demersuri să studiați aprofundat sau măcar să vă informați ori să citiți.

Venitul partenerului de viată s-ar putea modifica substanțial, ceea ce vă poate pune în situația de a cauta soluții, ori de a deveni mai atent la gestionarea bugetului comun al familiei. Dacă aveți o afacere probabil că un asociat are o problemă, ceea ce face să fie nevoie să vă ocupați voi de chestiunile care intrau în aria lui de atribuții.

 

Taur:
Este o perioada foarte bună să vă puneți la punct niște chestiuni mai vechi, fie că e vorba despre administrarea unor bunuri comune, despre vreun împrumut bancar sau niște datorii la bugetul statului. De asemenea dacă voi ați dat cuiva bani cu împrumut și nu prea sunt semne că-i vedeți înapoi la timp vedeți dacă nu cumva e cazul să măriți presiunea, să tatonați terenul, iar eventualele argumente cu care vine respectivul ar fi bine să le verificați, să nu credeți orice.

Fiți realiști în obiectivele pe care vi le stabiliți. Oricât v-ați dori să faceți o schimbare, nu vă hazardați fără o informare completă, un plan coerent și o strategie bine pusă la punct.

 

Gemeni:
Sunt bine susținute relațiile, atât cele din plan apropiat – partener de viață, colaboratori, asociați, oameni cu care vă vedeți zi de zi, cât și cele sociale, și cumva cele două se sprijină reciproc sau se întrepătrund, cum ar fi facilitarea intrării în anumite cercuri, sau a face cunoștință cu niște oameni care pot ajuta într-un fel.

Puteți de asemenea pune țara la cale cu partenerul de viață, să vă stabiliți împreună niște obiective de viitor, să programați niște evenimente…La serviciu s-ar putea să fie un pic de fierbere sau efervescență, in special privind relatiile de-acolo, iar pentru unii anumite probleme de sănătate ar putea avea nevoie de un tratament radical.

 

Rac:
Sunt destule șanse să aveți spor la muncă, sau în orice sarcini pe care le luați asupra voastră, inclusiv în folosul altora care vă cer ajutorul, chiar dacă unele dintre ele nu sunt neapărat dintre cele care vă fac placere. Sănătatea și starea de bine nu trebuie să vă iasă din vedere, chit că vă simțiți energici, pentru că-n anumite circumstanțe corpul vostru se poate comporta imprevizibil.

Prudența este cea mai indicată. Posibile aranjamente ce se vor decisive, finale, legate de o relație de dragoste, de copii (tutelă, îngrijire, educație, anturaj sau mod de a învăța), de o ieșire  cu prietenii, sau planuri de sărbători.

 

Leu:
Orice formă de studiu, de pregătire atenta sau informare într-un domeniu de care vă ocupați în timpul liber  și care vă pasionează poate merge strună. La fel de bine poate fi pentru cei implicați într-o legatură de dragoste la distanță, sau pentru cei care vor să planifice o călătorie mai lungă. Iar dacă sunteți în etapa de viață corespunzătoare, poate fi vorba despre vestea lărgirii familiei cu un nou membru, copil sau nepot.

E încă indicat să aveți grijă de sănătate, fie că-i vorba de voi, sau de cineva din familie. Unii ar putea să fie nevoiți să-și dea programul peste cap din cauza unor situații noi la serviciu, a unor colegi, oameni apropiați sau membru al familiei.

 

Fecioară:
Dacă sunteți interesați de situația unor bunuri imobiliare, sau vă îngrijiți să pregătiți casa pentru sărbători – curățenie sau ceva îmbunătățiri eventual – lucrurile pot să decurgă destul de bine, chiar dacă nu fără efort sau cheltuială. Important este să nu primejduiți economiile sau bugetul familiei. Pentru unii împrejurări care să definitiveze niște situații familiale mai complicate.

De asemenea incursiuni prin magazine fizice (dacă este posibil) sau online pentru a alege cadouri care să aducă bucurie copiilor sau oamenilor care vă sunt dragi, dar aceeași atenționare: fiți selectivi și luați în considerare să nu vă hazardați cu cheltuielile.

 

Balanță:
În cazul unora pot apărea evenimente care să pună capăt unor greutăți cauzate de cineva din familie sau de spațiul locativ. Pe de altă parte comunicarea cu oamenii apropiați, cu partenerul sau colaboratorii, are toate șansele să meargă “unsă”. Chiar dacă unul/unii  au tendința să se exprime mai răspicat, să încerce să vă provoace sau domine, sa-si impuna vointa, știți voi cum să-i aduceți pe calea cea bună…

Bine-ar fi să nu neglijati deloc măsurile de igienă necesare atât în micile deplasări pe care le faceți, cât și în contactele pe care le-aveți cu cunoscuții, vecinii, prietenii. Uneori este bună un pic de suspiciune sau neîncredere.

 

Scorpion:
Probabil că este o perioadă ocupată, cu destulă treabă, dar care are toate șansele să fie cu spor în special dacă vă puneți calitatățe la lucru și luați în considerare că este spre binele carierei voastre. Nu numai că este cu spor, dar poate aduce și bani, ca să aveți un surplus cu care să bucurați  pe cei care vă sunt dragi.

Atenție, dacă nu aveți suficient timp pentru copii din cauza programului încărcat, nu înseamnă că a-i răsfăța cu cadouri scumpe compensează… Ați putea purta o discuție serioasă cu cineva apropiat: rudă, prieten bun, vecin, frate. O fi din cauză că ceva a stat ca un spin între voi și simțiți că trebuie pus punct?!…Puteti face asta.

 

Săgetator:
Speranțele pe care vi le-ați pus în legătură cu problema unui imobil sau a unui membru al familiei se pot dovedi nerealiste. Poate visele au fost prea vise, sau au existat lucruri importante, eventual legate de trecut pe care n-ați putut să le luați în seamă neștiindu-le, ori le-ați neglijat.

Satisfacții puteți avea din partea copiilor, prin evoluția cărora vedeți și evoluția voastră. Pentru cei mai tineri sau mai “neliniștiți”  succes în dragoste dacă știu că nu neapărat cu șarmul ori înfățișarea pot cuceri atenție, cât cu evidențierea altor calități, a umorului, a concepțiilor și studiilor, a atitudinii pozitive despre lume.

 

Capricorn:
Unii ar putea fi într-un punct al existentei în care-și redefinesc total niste valori, sau speranțe privind cariera și drumul in viață. Introspecția și autoanaliza, invatamintele din experientele trecute pot ajuta destul de mult în sensul asta. Sunteți suficient de pregătiți pentru schimbări importante, mai ales daca ați și făcut ceva pentru asta.

Șanse pentru rezolvarea unor chestiuni familiale sau casnice, chiar dacă nu toate exact cum vă așteptați sau credeați. Verificați toate informațiile care vă ajung la ureche. Nu neglijati tratamentul pe care le urmati daca aveti afecțiuni cronice si nu va supuneți la riscuri inutile.

 

Vărsător:
O perioadă fructuoasă pentru contactele sociale, atât cu apropiații cât și cu cercul mai larg de cunoștințe. Puteți coopta rudele apropiate sau oamenii de lângă voi în proiecte comune, aveți capacitatea de a însufleți pe alții, dar nu neglijați aspectul financiar.

Dacă nu aveți o viziune clară în acest sens si porniti pe un drum “orbește” este posibil să nu fie ceva de durata, iar planurile să se stingă înainte de a ajunge la a se realiza. Felul în care sunteți văzuți în lume și-n care veți putea în curând să vă detașați de “contingent” nu poate fi separat de ceea ce se află în trecutul vostru, indiferent de charisma sau entuziasmul și bunăvoința afișate.

 

Pești:
Frumoase șanse să vă remarcați prin ceva, să vă puneți în valoare calitățile în așa fel încât să fie recunoscute oficial, daca ati si facut ceva in acest sens, că nimic nu vine “pe tavă”. Asta poate veni și cu posibilitate la fel de mare de a vă crește veniturile.

Poate unii vor trebui să demonstreze unor autoritatăți că au voință, energie, ori meritele necesare pentru a li se face o favoare, sa fie sustinuti de cineva important, sa li se puna o vorba bună unde trebuie…Disponibilitatea pentru socializare la distanta sau online ar trebui sa fie selectiva, sa nu cadeti prada usoara celor care nu stiu ce-i aia sinceritate.

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...