Horoscop săptămânal 6 -12 mai 2019: Racii au de ales între soție și amantă

Horoscop săptămânal 6 -12 mai 2019: horoscopul săptămânii viitoare: dragoste, bani și carieră, sănătate. Racii au de ales între iubit/ă/soț/ie și amant/amantă, între dragsotea cu năbădăi și cea stabilă, matură, Gemenii sunt sabotați la locul de muncă, Scorpionii au răni sufletești adânci.

Ce anunță horoscop săptămânal  – dragoste, bani, sănătate – pentru fiecare zodie. 

 

Horoscop săptămânal 6 -12 mai 2019 – Taur

La capitolul sănătate, zodia Taur va avea un început de săptămână extrem de solicitant, motiv pentru care i se recomandă îngrijire atentă. Dureri în regiunea abdominală pentru nativii acestui semn zodiacal.

La capitolul bani și carieră, zodia Taur se va bucura de momente de liniște și de treabă remarcabilă la locul de muncă. Se anunță și momente de competiție, în care nativii pot performa, ca de obicei.

La capitolul dragoste, se evidențiază tot mai mult nepotrivirea de caracter dintre nativii zodiei Taur și partenerii lor. Sfatul horoscopului săptămânii viitoare este acela că, dacă se merită, puteți face acel compromis necesar, dacă nu, renunțați să vă chinuiți degeaba unul pe celălalt.

 

Horoscop săptămânal 6 -12 mai 2019 – Gemeni

La capitolul sănătate, nativii din zodia Gemeni nu vor avea parte de o stare fizică prea bună. Probleme la nivelul tractului uro-genital, motiv pentru care horoscopul săptămânal recomandă vizitele la medic.

La capitolul bani și carieră, vor exista momente foarte solicitante la locul de muncă, iar tensiunile și atacurile din partea celorlalți nu vor întârzia să apară. Totul depinde de nativi pentru a duce la bun sfârșit sarcinile. Dacă vor lăsa presiunile să-i afecteze, rezultatul va fi unul dezastruos. Nativilor acestui semn zodiacal li se recomandă să rămână pozitivi.

La capitolul dragoste, începutul de săptămână îi aduce zodiei Gemeni momente de liniște în viața de cuplu. Are proiecte importante, poate de achiziționarea unei locuințe, astfel că lucrurile se îndreaptă în direcția bună. Horoscopul săptămânal le recomandă nativilor să nu divulge acest amănunt și altora, care pot deveni invidioși.

 

Horoscop săptămânal 6 -12 mai 2019 – Rac

La capitolul sănătate, zodia Rac se poate confrunta cu probleme de ordin digestiv, astfel că nativilor acestui semn din Zodiac li se recomandă să nu fie prea pofticioși la mâncare, altminteri se vor alege cu indigestii de zile mari.

La capitolul bani și carieră, săptămâna viitoare, 6-12 mai 2019, se anunță una cât se poate de grea. Nativilor li se recomandă să nu își programeze plecări, delegații, proiecte noi, deoarece nu vor face față.

La capitolul dragoste, zodia Rac trebuie să aleagă între dragostea cu năbădăi care îi tot dă târcoale de ceva vreme și acea dragoste stabilă, matură, de durată. Depinde doar de nativi ce vor să aleagă: un/o soț/ie sau un o amant/ă.

 

Horoscop săptămânal 6 -12 mai 2019 – Leu

La capitolul sănătate, Leii sunt într-o formă de zile mari, așadar nimic care să le pună în pericol starea fizică și psihică. Totuși, nu le-ar strica o dietă bazată pe legume și fructe.

La capitolul bani și carieră, lucrurile merg ca pe roate la serviciu. Cu toate acestea, există unele dificultăți materiale care țin mai degrabă de modul în care-ți gestionezi finanțele. Horoscop săptămânal a1.ro îți recomandă să faci tot ce se poate să nu cheltui mai mult decât te ține plapuma.

La capitolul dragoste, lucrurile sunt cam sumbre. Jumătatea ta nu te susține și nu te înțelege și pare că e tot mai greu să ajungeți la un numitor comun. Poate că e timpul să mergi mai departe.

 

Horoscop săptămânal 6 -12 mai 2019 – Fecioară

La capitolul sănătate, vei avea parte de probleme de concentrare. Cafeaua în exces u e tocmai răspunsul la asta, așadar poate că puțină meditație și ginko biloba nu strică.

La capitolul bani și carieră, vei avea parte de zile foarte bune pe plan financiar, reușind chiar ca șefii să te cadorisească cu câștiguri deloc de neglijat. Obiceiurile tale de consum ar trebui reevaluate, astfel încât să te poți bucura de acest influx de capital.

La capitolul familie și cuplu, se vor isca neînțelegeri și certuri între tine și partener. Deoseibirile dintre voi sau ceea ce vă desparte se manifestă mai mult decât ceea ce vă unește. Concluziile le trage fiecare nativ în parte.

 

⬇Citește articolul pe pagina următoare - Putin mai jos, dupa publicitate gasiti pagina cu numarul 2!⬇

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Horoscop Săptămânal 20-26 Aprilie 2020 – Să ne deschidem sufletele pentru noi posibilități!

Influențe astrologice generale pentru perioada 20  -26 aprilie 2020 Este momentul transformarilor profunde, nu numai ...