Horoscop săptămânal 6 – 12 august 2018. Fecioarele încep o nouă perioadă din viața lor

Horoscopul săptămânal pentru perioada 6 – 12 august 2018 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Printre cele mai predispuse zodii la schimbări în săptămâna 6 – 12 august 2018 se numără și cea a Fecioarelor care sunt favorizate din toate punctele de vedere să înceapă un nou capitol în viață.

Săptămâna 6 – 12 august 2018 este marcată de câteva evenimente astrologice importante. Aspectul cu impact major asupra tuturor este Luna Nouă din data de 11 august formată în semnul Leu, aspect care aduce noi începuturi pentru toate zodiile, dar și tranzitul planetei Venus, planeta iubirii, a armoniei si a micilor beneficii, prin zodia Balanță, care va începe din data de 7 august 2018.

Tot din data de 7 august, Uranus, planeta marilor schimbări, începe să retrogradeze prin zodia Taur. Un aspect astrologic de anvergură al săptămânii 6 – 12 august 2018 este Eclipsa Parțială de Soare care va avea loc în data de 11 august și care va veni cu surprize neașteptate și răsturnări de situație pentru toți nativii zodiacului. Dacă pe moment ne vom simți copleșiți de acțiunea eclipsei, impactul pe termen lung va fi unul benefic.

Horoscop săptămânal Berbec: 6 – 12 august 2018

Pentru cei născuți în zodia Berbec, săptămâna 6 – 12 august vine cu trăiri puternice pe parte sentimentală. Încă din data de 7 august, nativii vor simți energia benefică a lui Venus în casa cuplului care va calma apele, însă doar până pe 11 august nativii vor avea ocazia să pună în ordine niște aspecte legate de partener.

Odată cu Luna Nouă, aceștia vor fi nevoiți să facă niște reevaluări, aspect susținut în continuare și de retrogradarea lui Mercur, planeta comunicării, prin aceași casă sentimentală, și vor începe o nouă etapă în viața de cuplu. Eclipsa va aduce răsturnări de situație în relație, aspect care poate însemna încheierea unei povești de dragoste, iar pentru nativii Berbec care sunt singuri poate însemna începutul unei noi relații. Pe de altă parte, cei născuți în zodia Berbec trebuie să acorde o atenție sporită sectorului financiar, unde influența lui Uranus le poate cere revizuirea unor surse de venituri.

Horoscop săptămânal Taur: 6 – 12 august 2018

Cei născuți în zodia Taur vor avea parte de un nou început în relația cu membrii familiei, de clarificarea unor probleme mai vechi, iar surprizele neașteptate legate de acest sector, dar și de sectorul locuinței, nu sunt excluse. Încă din primele zile ale săptămânii, nativii Taur vor simți influența benefică a planetei Venus în sectorul muncii, dar și al sănătății, acolo unde aceștia vor reuși reechilibrarea energiei și remedierea unor probleme, afecțiuni mai vechi. Faptul că Uranus retrogradează întocmai în semnul lor le cere o revizuire a comportamentului vizavi de cei din jur, dar și de sectorul profesional.

Horoscop săptămânal Gemeni: 6 – 12 august 2018

Cei născuți în zodia Gemeni vor avea ocazia să dea o altă conotație iubirii, să rearmonizeze relația de cuplu și să petreacă momente frumoase cu partenerul, aspect conturat puternic de Venus către finele săptămânii 6-12 august. Luna Nouă și Eclipsa de Soare aduc acțiune în toate situațiile care au legătură cu comunicarea.

Aspectul vine cu surprize neașteptate și cere schimbări de mentalitate, de principii, de gândire, de viziune, schimbări care sunt favorizate și de mai vechea retrogradare a lui Mercur, guvernatorul lor și astrul comunicării, dar și de retrogradarea lui Uranus în casa subconștientului. Este recomandat ca nativii să nu ia decizii impulsive fără a le analiza în amănunt deoarece mai târziu s-ar putea să le regrete.

Horoscop săptămânal Rac: 6 – 12 august 2018

Cei născuți în zodia Rac trebuie să acorde o atenție deosebită sectorului financiar, unde cheltuielile din ultima perioadă s-ar putea să le fi provocat o gaură mare în buget. Dacă Uranus cere reevaluarea unor proiecte și a unor relații de prietenie, retrogradarea lui Mercur cere ca nativii să-și revizuiască unele proiecte profesionale.

În plus, Luna Nouă și Eclipsa de Soare aduc noi începuturi însoțite de surprize neprevăzute în casa banilor, prin urmare se cere o mare prudență în tot ceea ce este legat de surse de venit. Venus își manifestă influența benefică în familie, iar nativii pot avea susținerea rudelor în proiecte și vor reuși să reechilibreze relațiile cu cei dragi. Totodată, este și momentul să-și renoveze și reamenajeze locuința după bunul plac.

Horoscop săptămânal Leu: 6 – 12 august 2018

Cei născuți în zodia Leu vor avea parte de influența benefică a lui Venus în tot ceea ce ține de comunicare, dialoguri cu cei din jur, deplasări, iar nativii vor da dovadă de idei ingenioase și inovative. Retrogradarea lui Uranus le cere reevaluări în sectorul profesional și cariera poate fi pusă sub semnul întrebării.

Luna Nouă și Eclipsa de Soare, formate întocmai în semnul lor, stimulează nativii să se reafirme, să iasă în evidență, să se exprime, iar vizat va fi și sectorul socio-profesional și al relațiilor, atât cu partenerul, cat și cu șefii și colegii. Nu sunt excluse surprize neașteptate și răsturnări de situație în această zonă, prin urmare nativii trebuie să dea dovadă de stăpânire și prudență.

Horoscop săptămânal Fecioară: 6 – 12 august 2018

Cei născuți în zodia Fecioară vor avea ocazia să-și îmbunătățească veniturile, vor primi oferte de colaborare, bonusuri, măriri de salariu și vor recupera sume de bani care le revin. Contextul creat de Uranus retrograd căruia i se alătură Luna Nouă și Eclipsa de Soare aduce situații surprinzătoare,

neașteptate și reevaluări în tot ceea ce ține de principii și valori de viață. Nativii vor avea tendința de a se retrage și a medita, fiind susținuți în demararea unei noi etape în viața personală. Pentru ca aceste aspecte să aibă un impact pozitiv, nativii Fecioară sunt sfătuiți să lase în urmă trecutul și tot ceea ce nu le permite evoluția pentru a începe o viață nouă.

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...