Horoscop săptămânal: 4-10 iunie. O zodie dă față-n față cu norocul

Horoscopul saptamanal pentru perioada 4-10 iunie este influenţat decisiv de un eveniment astral ce are loc chiar luni: Luna plină în Sagetator, dublată de o eclipsă de Lună, care aduce destule tensiuni pe plan intelectual şi în ceea ce priveşte comunicarea.

Tot în această săptămână, Neptun începe să retrogradeze, aducând dificultăţi în evaluarea corectă a realităţii, iar Mercur intră în Rac, punând accentul pe comunicarea a ceea ce simţim.

Iată horoscopul saptamanal pentru fiecare zodie, pentru perioada 4-10 iunie:

Berbec

Săptămână mai puţin reuşită pentru Berbecii care urmează o formă sau alta de studii. La examene e posibil să apară complicaţii, astfel că e mai bine să vă pregătiţi temeinic.

În schimb, lucrurile încep să meargă mult mai bine acasă şi în relaţiile cu familia şi cu rudele.

Taur

E o săptămână complicată pe plan financiar, cu veşti nu tocmai pe placul dumneavoastră, în prima parte a intervalului.

Pe de altă parte, este o săptămână favorabilă plimbării, călătoriilor. În special spre sfârşitul intervalului, este perioada potrivită pentru o mică excursie.

Gemeni

După un început de săptămână destul de tumultuos, cu mai multe momente în care vă puteţi pierde cumpătul, finalul intervalului aduce mai mult echilibru şi armonie. Vă înţelegeţi mai bine cu toţi cei din jurul dumneavoastră şi chiar puteţi să puneţi capăt unor conflicte mai vechi.

Rac

Un eveniment programat să aibă loc în familie suferă, la începutul săptămânii, o amânare de câteva zile din cauza unei persoane de sex feminin care nu reuşeşte să îşi îndeplinească la timp sarcinile care i-au fost încredinţate. Nu trebuie să deveniţi prea aspru în judecată, pentru că data viitoare vi se poate întâmpla chiar dumneavoastră.

În week-end, veţi avea timp suficient pentru relaxare.

Leu

Dacă aţi contat pe câştiguri băneşti importante în această săptămână, va trebui să vă revizuiţi planurile. Cei care trebuiau să vă aducă bani se vor confrunta cu diferite probleme care vor provoca diferite amânări. Această situaţie nu vă place deloc, dar nici nu aveţi ce face pentru a o modifica.

Fecioara

Îi faceţi o surpriză partenerului de viaţă dar, deşi aţi pregătit-o timp îndelungat, se pare că de această dată nu aţi nimerit-o deloc. Prin urmare, nu trebuie să vă surprindă dacă reacţia va fi mai degrabă de dezamăgire decât de încântare.

Vă petreceţi sfârşitul săptămânii ocupându-vă de tot felul de mărunţişuri, fără care însă nu veţi putea face în continuare vreun lucru demn de a trezi interesul.

Balanta

Este posibil să vă certaţi cu un prieten care are obiceiul enervant de a comenta negativ aproape fiecare acţiune a dumneavoastră. Îi spuneţi că, din moment ce se dă atât de mare cunoscător, ar trebui să treacă şi la treabă, iar de aici rezultă discuţii îndelungate, în timpul căruia niciunul dintre dumneavoastră nu îşi va menaja partenerul.

Scorpion

Relaţia cu fiinţa iubită trece prin câteva momente mai dificile. După unele discuţii în contradictoriu, fiecare dintre dumneavoastră începe să îl asculte mai atent pe celălalt şi să înţeleagă care erau de fapt problemele şi cum se pot rezolva. Aşadar, tot răul spre bine…

În week-end, faceţi eforturi intelectuale susţinute.

Sagetator

Este posibil ca în relaţia cu partenerul de viaţă să apară probleme. Acestea se datorează faptului că dumneavoastră vreţi să aduceţi câteva elemente noi în relaţie, care sunt acceptate fără a fi măcar luate în considerare. Ca urmare, vă supăraţi şi vine rândul dumneavoastră să aveţi o atitudine refractară la orice propunere a partenerului de viaţă.

Sfârşitul de săptămână aduce posibilitatea demarării unei colaborări care promite foarte mult pe viitor.

Capricorn

Organismul dumneavoastră este sensibil în această perioadă. Prin urmare, este indicat să renunţaţi la orice idee de a-l forţa în vreun fel. Evitaţi orice exagerare, fie că este vorba de muncă în exces, de mâncare sau de băutură peste măsură!

Persoana iubită începe să vă solicite tot mai mult atenţia, prin diferite mijloace. Chiar dacă o să vă facă unele reproşuri, nu trebuie să vă îngrijoraţi. De fapt, nu este supărată, doar vrea să petreceţi mai mult timp împreună!

Varsator

Ştiţi foarte bine ce ar trebui să faceţi cu banii pe care speraţi să îi câştigaţi dintr-o moştenire sau dintr-un aranjament de acest fel. Deocamdată însă, tot ce faceţi este să vindeţi blana ursului din pădure. Înainte de a face planuri atât de amănunţite, ar fi mai potrivit să vă asiguraţi că veţi primi suma respectivă de bani.

Pesti

Reuşiţi să vă impuneţi preferinţele la locul de muncă. De exemplu, toată lumea va trebui să ia pauzele atunci când vreţi dumneavoastră şi va începe să asculte muzica sau postul de radio preferat tot de dumneavoastră.

Vă petreceţi sfârşitul de săptămână acasă, înconjurat de lucruri vechi şi scormonind prin amintirile personale.

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...