Horoscop săptămânal 30 iulie – 5 august 2018 . Ne așteaptă o săptămână de pomină: Verdicte pentru 4 zodii

Horoscop săptămânal 30 iulie – 5 august 2018 – Integral pentru fiecare zodie. Află ce te așteaptă în această săptămână de foc!

BERBEC – Din punct de vedere sentimental, lucrurile vor merge destul de bine pentru acești nativi. Reușesc să își rezolve anumite probleme în acest segment al vieții. Cu toate acestea, vor fi puși în situația de a lua unele decizii destul de importante.

Este recomandat să se consulte cu partenerul de cuplu și să se gândească bine înainte de a lua decizia finală.

TAUR – Relația cu partenerul de viață este una frumoasă pentru Tauri în această zăptămână. Trăiesc o frumoaasă poveste de iubire, așa cum numai în filme credeau că există. Totuși, acum se vor convinge că există dragostea adevărată.

Cei care încă nu au pe cineva în viața lor, nu trebuie să intre în panică. În curând vor întâlni acea persoană specială care îi va face să simtă acei fluturi în stomac. Șansele sunt mari ca în această săptămână să le iasă în cale acea persoană deosebită.

GEMENI – Din punct de vedere sentimental, Gemenii vor avea parte de multe surprize. Unele vor fi plăcute, altele mai puțin plăcute. Cel mai important este să fie atenți la modu în care reacționează și acționează în preajma partenerilor de cuplu.

Ar putea apărea mici conflicte din motive la care nici nu s-ar fi gândit. Totul va fi spontan, de aceea reacțiille nu pot fi controlate. Drept urmare, pot fi unele conflicte în cuplu.

RAC – Ai grijă în această săptămână! Este posibil să ai mici conflicte cu partenerul de cuplu. Cel mai bine ar fi să fii mai atent la ceea ce se întâmplă între voi. Uneori poți da senzația că nu acorzi atenția cuvenită partenerului de cuplu sau relației.

Încearcă să comunici mai mult cu partenerul de cuplu. Vei vedea că astfel vă veți rezolva problemele mult mai ușor. Dacă vei urma aceste sfaturi, atunci problemele ar trebui să se rezolve.

LEU – Din punct de vedere emoțional, luna august debutează cu trăiri puternice și experiențe de nedescris. Vei avea parte de o serie de situații din care vei ieși cu bine.

FECIOARĂ – Te va cuprinde un soi de melancolie, de apăsare a cărei sursă îți va fi greu să o depistezi. De obicei luna august este pentru tine un melanj între stări depresive și stări de maximă fericire.

BALANȚĂ – Săptămâna aceasta va trebui să te concentrezi mai mult pe ce ai tu de oferit și nu să aștepți tot timpul să fii răsfățat/ă. Pot apărea o serie de momente excepționale din toate punctele de vedere în relațiile cu prietenii, rudele sau chiar cu persoana iubită.

SCORPION – Ai parte de surprize plăcute. După două luni destul de vulnerabile în care ți-ai pus tot felul de întrebări despre cum va fi viitorul tău, răspunsurile vin acum și sunt unele care te vor flata.

SĂGETĂTOR – Cei care își doresc un nou loc de muncă au toate șansele să se facă remarcați în fața angajatorilor. Determinarea de care dau dovadă și bagajul de cunoștințe sunt extrem de apreciate.

Iar visul de a începe ceva este din ce în ce mai aproape de realitate. Șefii vor găsi în ei niște oameni de încredere.

CAPRICORN – Mercur, planeta comunicării, retrogradează prin zodia Leu, iar acest lucru nu rămâne fără ecou pentru nativii zodiei Capricorn. Dacă până acum aveau dificultăți în a spune ce îi deranjează, zilele acestea se vor descurca și mai greu la acest aspect.

VĂRSĂTOR – Cei care urmează să plece în călătorii sunt sfătuiți să verifice de două ori ce au de luat, pentru a nu uita nimic. Pot părea ceva aerieni în următoarele zile, așa că trebuie să le ceară ajutorul și celor din jur dacă nu sunt siguri de anumite lucruri.

PEȘTI – Pe plan financiar, nativii zodiei sunt sfătuiți să puă deoparte bani pentru zile negre, deoarece tind în această perioadă să cumpere lucruri pe care nu și le permit.

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...