Horoscop săptămânal 29 octombrie – 4 noiembrie. Ce zodii dau lovitura în bani și carieră

Horoscop săptămânal 29 octombrie – 4 noiembrie. Ce zodii dau lovitura în bani și carieră. Horoscopul săptămânii aduce noutăți marcante pentru fiecare zodie, în planurile: sănătate, bani și carieră, familie și cuplu. Citește horoscopul complet al săptămânii viitoare.

Horoscop Săptămânal 29 octombrie – 4 noiembrie 2018 Berbec
Sănătate. Evenimentele prefigurate marțea și/sau miercurea aceasta vin ca o concluzie favorabilă la contextul familial recent. Din câte se pare, lucrurile se așază într-un fel care te avantajează, deci n-ar fi de mirare dacă simți că ți se ia o piatră de pe inimă. Un anumit capitol mai puțin fericit e pe cale să se încheie, prilej numai bun să privești viața dintr-un alt unghi decât până acum.

Bani și carieră. Întâlnirile de afaceri și negocierile duse cu asociații, clienții și/sau colaboratorii sunt susținute de astre în intervalul marți-joi. Cu puțin tact și diplomație, reușești să zici ca ei și totuși să iasă cum vrei tu în cele din urmă. Încearcă doar să nu-ți impui punctul de vedere prea agresiv. Se pun pe tapet vineri chestiuni financiare care se cer rezolvate echitabil, mai ales dacă-i includ și pe alții.

Familie și cuplu. După cum ziceam, climatul familial dă semne de îmbunătățire în prima parte a săptămânii. Ce-i drept, rămân conturi de reglat cu părinții sau figurile autoritare din viața ta, dar parcă nu ca altădată. Tot acest progres se poate duce pe apa sâmbetei în weekend dacă te lași prea puternic afectat de metehnele celor dragi. AstroDex recomandă să nu mai încerci să-i faci să se schimbe.

Horoscop Săptămânal 29 octombrie – 4 noiembrie 2018 Taur
Sănătate. În intervalul marți-joi e posibil să depui mai multe eforturi decât de obicei pentru a-ți crea în jur o atmosferă liniștită și armonioasă care să-i priască atât minții, cât și organismului tău. Totuși, te-ai putea confrunta cu tendința de a aluneca către trândăvie și o prea mare indulgență vis-a-vis de tine însuți. AstroDex te avertizează nu confunzi echilibrul cu delăsarea.

Bani și carieră. Zilele de marți, miercuri și joi se pot dovedi prielnice medierii diferențelor dintre tine și asociați, colaboratori și clienți, reușind chiar să te situezi cu câțiva pași înaintea competiției. Din câte se pare, te bucuri de un mediu profesional care-ți permite să lucrezi fără prea multe presiuni exterioare, deși poți simți uneori că anumiți colegi îți suflă-n ceafă. Nu-i lăsa să te distragă!

Familie și cuplu. Tot în intervalul marți-joi se pot îndulci anumite nepotriviri de caracter dintre tine și partener cu care deși te-ai obișnuit într-o anumită măsură, nu înseamnă totuși că te-au deranjat mai puțin. Zilele de weekend vă permit să consolidați aceste progrese atâta timp cât comunicați la timp ce anume vă necăjește unul la celălalt. Mai aveți de lucrat pe viitor, dar ați intrat pe făgașul normal.

Horoscop Săptămânal 29 octombrie – 4 noiembrie 2018 Gemeni
Sănătate. Zilele de weekend s-ar putea dovedi oarecum problematice cât privește acest sector de viață. Poate că te găsesc într-o pasă proastă, îngândurat sau doar extenuat, stare care ți-a devenit familiară într-o oarecare măsură în ultima vreme. AstroDex recomandă să te înconjori de oameni veseli, să iei lucrurile mai puțin în serios sau să-ți rezervi câteva ore pentru odihnă. Va fi bine!

Bani și carieră. E drept că treci printr-o perioadă mai aglomerată momentan, dar cândva în intervalul marți-joi s-ar putea să culegi roadele muncii depuse în ultimul timp. Poate că nu va fi vorba de o remunerație astronomică, dar e suficient încât să simți că nu te-ai spetit degeaba. În sfârșit, se poate spune că se arată luminița de la capătul tunelului în ceea ce privește sfera financiară.

Familie și cuplu. De miercuri până joi, viața ta sentimentală se animă simțitor, poate pentru că redescoperi plăcerea flirtului și a jocului în plan amoros. Dispoziția ludică îți conferă trecere chiar și-n rândul celor mici, deci n-ar strica să plănuiești activități de timp liber alături de partener și/sau copii. Rânduiește-ți totuși în așa fel programul încât să-ți poți permite să faci ceva doar pentru tine.

Horoscop Săptămânal 29 octombrie – 4 noiembrie 2018 Rac
Sănătate. Acest capitol de viață pare să nu se numere printre cele vizate de astre săptămâna aceasta. Ba din contră, contexul celest al zilelor de marți, miercuri și joi îți conferă bună dispoziție și optimism. Poate că nu ajungi să jubilezi, dar resimți mai puțin apăsările pe care n-ai putut să nu le observi de ceva timp încoace. Încearcă să te păstrezi așa cât mai multă vreme. Nu-i ușor, dar nici imposibil!

Bani și carieră. Deși nu se arată evenimente notabile pe acest plan, se dorește să acorzi mai multă atenție felului în care manageriezi relațiile cu conducerea. Poate că ai impresia că au un dinte împotriva ta sau că te propulsează în tot felul de activități care presupun să ieși din zona ta de confort profesional. Horoscopul saptamanii viitoare recomandă să le iei ca pe o provocare care te ajută să crești și să le demonstrezi valoarea ta.

Familie și cuplu. După cum spuneam, se observă o schimbare în bine în ceea ce privește starea ta de spirit în prima parte a săptămânii, fapt care nu trece neobservat de apropiații tăi. Nu-i de mirare dacă te alegi cu câțiva admiratori/oare, deși nu căutai neapărat atenția lor. Evită totuși să te arunci cu capul înainte într-o relație dacă ești liber/ă de contract. Bucură-te de perioada de burlăcie!

Horoscop Săptămânal 29 octombrie – 4 noiembrie 2018 Leu
Sănătate. Marți, miercuri și/sau joi ar putea avea loc evenimente în planul personal sau familial care te eliberează de anumite dubii, neliniști sau temeri care ți-au cam dat de furcă în ultima perioadă. Primești vești despre însănătoșirea cuiva drag, sosesc analize medicale care arată că totul este în ordine sau doar se liniștesc apele în viața ta și poți respira ușurat. Iese soarele și pe strada ta!

Bani și carieră. În intervalul marți-joi se recomandă să te implici activ în ședințele de la muncă, întrevederile de afaceri sau sesiunile de negocieri. Șansele sunt mari să se concluzioneze în favoarea ta. Programează, dacă este posibil, semnarea contractelor într-una din aceste zile. AstroDex prefigurează că primești ponturi valoroase care-ți permit să cazi la un armistițiu cu colegii de muncă mai dificili.

Familie și cuplu. Dacă-ți găsești disponibilitatea către comunicare, ai putea clarifica în intervalul marți-joi chestiunile de familie confuze care te-au pus pe gânduri de ceva timp încoace. Pentru a afla răspunsurile de care ai nevoie, trebuie să pui întrebările potrivite. Poate că mai rămân subiecte sensibile pe ordinea de zi, dar începe să se facă lumină. Dă orgoliul deoparte și fă primul pas!

Horoscop Săptămânal 29 octombrie – 4 noiembrie 2018 Fecioară
Sănătate. Din câte se pare, acest sector de viață reușește să se țină departe de colimatorul astrelor săptămâna aceasta. E important totuși să eviți a-ți disipa energia în mai multe direcții. Ce-i drept, te așteaptă alergătură de colo-colo și multă agitație, dar atâta timp cât te menții cumva deasupra lor, reușești să faci față provocărilor.Horoscop săptămîna viitoare recomandă să fii selectiv și nu faci excese.

Bani și carieră. Dacă urmărești să lansezi o afacere în asociere cu alte persoane ori să te dedici unor planuri de viitor pe care le ai în comun cu altcineva, fă (primele) demersuri cândva în intervalul marți-joi. Se acoperă pe ultima sută de metri anumite lipsuri financiare și se poate ajunge la un numitor comun în privința unor neînțelegeri care ți-ar fi putut pune bețe-n roate. Mergi înspre mai bine!

Familie și cuplu. În cea mai mare parte a săptămânii, te bucuri de prezența oamenilor dragi. Probabil te vezi mai des cu prietenii, te suni de mai multe ori decât până acum cu rudele apropiate, ceea ce înseamnă că poticnelile pe partea de relaționare încep să nu mai constituie o problemă. Folosește-te de acest prilej pentru a reînchega relațiile cu aceia cu care nu ai menținut un contact stabil în trecut.

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...