Horoscop săptămânal 19 – 25 noiembrie 2018. Săptămână perfectă pentru 2 zodii

Horoscop săptămânal 19 – 25 noiembrie 2018. În săptămâna care urmează, toate zodiile vor trece prin schimbări extrem de importante. Perioada amintită este marcată de două evenimente astrologice impotante. Soarele tranzitează zodia Săgetător, începând cu data de 22 noiembrie.

Cel de-al doilea eveniment major al perioadei este pe 23 noimebrie, atunci când are loc Luna Plină în Gemeni. Timp de aproximativ două săptămâni, acest eveniment va avea un impact asupra tuturor zodiilor.

Iată horoscopul pentru fiecare zodie în parte:

Horoscop săptămânal 19 – 25 noiembrie 2018 BERBEC
În săptămâna care urmează, ai impresia că deții controlul în toate aspectele vieții tale, dar ar fi bine să nu tragi niște concluzii pripite, pe care s-ar putea să le regreți la finalul săptămânii.

Implică-te mai mult în sarcinile care ți se dau la serviciu și demonstrează-le tuturor că știi foarte multe, iar dacă îți pui mintea la contribuție poți ajunge imediat în vârf. Nu intra în polemici cu colegii și ascultă-ți instinctul în luarea unor decizii.

În viața personală, discută mai mult cu persoana iubită și implic-o mai mult în planurile tale, chiar dacă îți place să deții controlul. Vorba dulce mult aduce, iar zilele acestea vei vedea permanant acest lucru.

Horoscop săptămânal 19 – 25 noiembrie 2018 TAUR
Treci prin niște schimbări majore în viața ta, care nu au cum să nu își lase amprenta. Înveți foarte multe lucruri atât de la persoane mai tinere decât tine, cât și de la cei vârstnici și cu mai multă experiență. Ți-ai propus să dai un restart vieții tale, iar acum este cel mai bun moment. O schimbare de look, niște cumpărături noi, o nouă dietă sau un nou loc de muncă îți aduc revigorarea de care ai nevoie.

Cu persoana iubită lucrurile merg excelent, cât timp nu dezgropați niște secrete din trecut. Fii mai atent, însă, la relațiile colegiale, deoarece s-ar putea să fii ditras și să intri în niște polemici din care nu vei mai ști să ieși. Folosește-ți mai mult simțul practic în aceste zile.

Horoscop săptămânal 19 – 25 noiembrie 2018 GEMENI
Săptămâna aceasta ai nevoie de niște răspunsuri și de niște clarificări. Dispoziția ta se va schimba după cum bate vântul. Trebuie să știi încotro trebuie să o iei în perioada următoare și numai o persoană apropiată îți poate oferi această soluție.

Nu te lăsa influențat de părerile celor din jur și ocupă-te de lucrurile care îți aduc ție bucurie în fiecare zi și din care crezi că poți afla lucruri noi.

În cazul în care nu ști cu cineva, ești dornic să ieși și să cunoști oameni noi, să socializezi și să te remarci. Și nu îți va fi deloc greu acest lucru.

Horoscop săptămânal 19 – 25 noiembrie 2018 RAC
Zilele acestea sunt pentru tine ca o gură de aer proaspăt. Tot ce ai ținut pentru tine până acum iese la iveală și vrei să strigi în gura mare tot ce nu îți place sau te deranjează. Ar fi bine să faci aceste lucruri cu mult tact și diplomație. Scoate sentimentele la iveală în cazul în care te-ai îndrăgostit. Nu lăsa să treacă oamenii și timpul pe lângă tine, pentru că tot ție îți va părea rău mai târziu.

Nu trebuie să uiți nici că în tot acest timp unii oameni se preocupă doar de bunăstarea lor, așa că nu ar trebui să fii afectat de acest lucru, mai ales la serviciu. Ocupă-te ca și până acum de lucrurile pe care știi că le faci cel mai bine și totul va fi bine pentru tine. Nu irosi banii pe cheltuieli inutile.

Horoscop săptămânal 19 – 25 noiembrie 2018 LEU
Săptămâna aceasta înveți cum să ai mai multă răbdare, chiar dacă în unele situații își vine să răbufnești din toți porii. Parcă ești înconjurat de situații care pot părea imposibile pentru ceilalți, dar cumva vei reuși să faci față cu bine situațiilor complicate din viața ta. La serviciu lucrurile pot părea stresante, însă dacă îți îndeplinești treaba așa cum o faci de obicei, nimeni nu va avea curajul să comenteze. Marte te ajută în aceste zile și te ghidează să faci alegeri inspirate.

În viața privată, fii mai atent la nevoile partenerului de viață, comunicați mai mult și faceți planuri împreună. Acest lucru vă ajută să vă apropiați și mai mult și să vă descoperiți.

Horoscop săptămânal 19 – 25 noiembrie 2018 FECIOARĂ
Ai o putere de convingere extraordinată zilele acestea, iar din acest motiv, lucrurile pe care ți le-ai dorit de mult timp se pot concretiza mai repede decât te aștepți. Poți să înveți lucruri valoroase pentru tine și care să îți aducă multă bucurie și să mergi în locuri noi. Ai o dispoziție fantastică pentru a te face auzit și pentru a le arăta celorlalți cum ar fi viața lor fără tine în ea.

Ai mai multă grijă pe partea financiară la cheltuieli, deoarece poți ajunge la sapă de lemn mai repede decât crezi dacă nu ești inspirată. În plan sentimental, nu îți face multe speranțe dacă ești singur.

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...