Horoscop saptamanal 18-24 Mai 2020: Cuplurile pot trece prin perioade mai dificile

Horoscop saptamanal 18-24 Mai 2020: Citește rândurile următoare și află la ce să te aștepți în această săptămână, în funcție de zodie! Vezi care sunt principalele evenimente care îți vor marca aceasta perioadă, citind horoscopul saptamanal pentru zodia ta!

Viața amoroasă este cea încercată săptămâna aceasta. Cuplurile pot trece prin perioade mai dificile, dar și prin momente plăcute și pline de tandrețe. Cei singuri își pot găsi oricând un partener.

Horoscopul saptamanii pentru Berbec

Tu și partenerul tău faceți un compromis extraordinar încercând să vă păstrați calmul. Nu vreți să spuneți sau să faceți ceva greșit. Totuși, fiți conștienți că se apropie și momentul adevărului pentru voi. Profită de aceste clipe și spune-i partenerului tău tot ce ai pe suflet!

 

Horoscopul din aceasta saptamana pentru Taur

Chiar dacă ai avut probleme în iubire în ultima vreme, lucrurile par să se îndrepte. Nu te grăbi să iei decizii, pentru că apar noi variabile în discuție care sunt exact în fața ta. Probabil că schimbările nu se potrivesc tocmai cu imaginea pe care o aveai tu despre iubire, dar înainte să îți îndepărtezi partenerul, ar fi bine să îți revizuiești dorințele.

 

Horoscop acestei saptamani pentru Gemeni

Aștepți un semnal de la partenerul tău. Dacă este așa, înarmează-te cu foarte multă răbdare, pentru că este posibilă o schimbare. Vrei să arăți lumii tot ce știi și nu te poți opri. Va trebui să faci foarte multe compromisuri în relația ta, dar ești dedicat și iubitor, așa că nu va reprezenta o problemă.

 

Horoscopul din aceasta saptamana pentru Rac

Relația ta pe termen lung a avut parte de multă presiune din partea voastră, chiar dacă tu crezi că aceasta provine din exterior. Ar trebui să observi care parte a comportamentului tău atrage aceste probleme în relație și să o elimini. Nu vrei să rănești pe nimeni, chiar dacă vrei să te eliberezi de aceste obligații ale relației tale.

 

Horoscop saptamanii Leu

Ești cam inhibat. Ar fi bine să faci o pauză înainte de a face un pas următor, mai ales că va fi un pas foarte mare. S-ar putea să te gândești că este o mică piedică, dar atitudinea ta se va schimba foarte mult în decursul acestei perioade. Nu neglija acest aspect.

 

Horoscop pentru aceasta saptamana pentru Fecioara

Ești sub o presiune foarte mare a schimbării. Relația ta trebuie să se adapteze timpului și circumstanțelor, dacă vrei să reziste. Acest lucru înseamnă că atât tu, cât și partenerul tău trebuie să discutați unul cu celălalt despre schimbările care survin în viața voastră. Trebuie să te obișnuiești cu faptul că relația ta este pusă la îndoială de anumiți indivizi.

 

Horoscop acestei saptamani pentru Balanta

Dacă te-ai plictisit de ceva anume, în această perioadă va fi foarte evident. Relația ta pare mai importantă decât orice altceva pentru tine, dar lucrurile se vor schimba. Vei începe să te uiți mai atent la persoana ta. Relația trebuie să se potrivească standardelor tale și nu să îți îngrădească felul de a fi.

 

Horoscopul din aceasta saptamana pentru Scorpion

Nu ai o perspectivă prea bună a vieții tale amoroase. Te simți blocat în ceva care te seacă de ceva timp sau ești speriat să te implici în ceva mult prea complicat. Dacă ți-ai dat seama despre ce este vorba, este foarte evident că trebuie să iei măsuri.

Horoscopul saptamanii pentru Sagetator

Este posibil să ai aceeași experiență ca a Scorpionului. Mai așteaptă câteva zile și apoi reanalizează-ți viața amoroasă. S-ar putea să apară ceva ce tu ai subestimat o vreme îndelungată, dar care acum te dă peste cap. Simți un impuls de a ține totul sub control.

 

Horoscop pentru aceasta saptamana pentru  Capricorn

Întotdeauna când crezi că știi totul, lucrurile se schimbă și devin complet diferite. Ai și tu o contribuție la acest fapt. Poate că îți vei da seama ce îți dorești cu adevărat sau de ce ai nevoie mai curând decât crezi.

 

Horoscop Varsator

Devii tot mai curajos când conștientizezi că viața ta amoroasă nu ține cont de conceptele dictate de societate. Dacă încă te gândești la aceste bariere, lasă-le să dispară o dată pentru totdeauna. Reinventează regulile și conceptele pe care le consideri nepotrivite sau de domeniul trecutului…

 

Horoscopul din aceasta saptamana pentru Pesti

Este timpul să spui „la revedere” partenerului tău? Îți dorești să trăiești o poveste adevărată de iubire, dar perfectă, fără cusur. Acest lucru nu va fi posibil. Dă-ți seama că ești o ființă umană și îți este permis să faci greșeli, să ai slăbiciuni sau să te răzgândești.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Horoscop 9 martie 2021

O să fie un tumult sufletesc pe care o să vrem să-l descărcăm, şi poate ...