Horoscop săptămânal 18-24 februarie 2019. Previziunile astrale pentru toate zodiile

Săptămâna 18 – 24 februarie 2019 este marcată de două evenimente astrologice importante. Primul este Luna Plină din 19 februarie care se formează în zodia Fecioară și care aduce încheierea unui capitol și culegerea roadelor pentru fiecare zodie în parte.

De asemenea, Soarele, energia, va părăsi zodia Vărsător, în care s-a aflat în ultima lună, și va intra în zodia Pești.

Horoscop BERBEC:

S-ar putea sa va supere faptul ca o ruda sau un bun prieten se razgandeste si nu va mai ajuta la nevoie. Se activeaza si o problema din trecut legata de o mostenire. Aparati-va drepturile si nu renuntati la tot.

Horoscop TAUR:

Veti beneficia de mult curaj si energie in tot ceea ce intreprindeti. Pentru unii dintre dumneavoastra se iveste o ocazie unica de a lucra in afara tarii sau intr-un domeniu nou. Aveti grija insa sa va lamuriti asupra unei situatii incomode.

Horoscop GEMENI:

In ultima vreme se pare ca va irita faptul ca nu va este respectata intimitatea sau ca nimeni nu tine cont si de opinia dumneavoastra. Faceti curatenie printre prieteni si va veti aduce aminte de aceasta perioada!

Horoscop RAC:

In urmatoarele zile veti primi o veste buna legata de un nou proiect, o avansare sau un nou loc de munca. Va canalizati toata energia asupra prietenilor sau a sufletului, posibil chiar sa aflati un secret al partenerului.

Horoscop LEU:

Munciti mult, mai ales ca vreti sa faceti impresie buna la un interviu, un examen sau la locul de munca. Este foarte important sa nu va lasati coplesiti de emotii. Mare atentie la starile nervoase, riscati sa deveniti prea violenti!

Horoscop FECIOARA: Peste toate situatiile care se ivesc in aceste zile va trebui sa treceti cu calm. Vi se recomanda sa va retrageti si sa va faceti ordine in ganduri. Asa veti gasi mai repede solutiile la problemele care va macina.

Horoscop BALANTA:

Va aflati intr-o situatie nu tocmai comoda si ca sa ii puneti punct va trebui sa elucidati cateva mistere. Va veti intalni cu cineva care va va ajuta in curand. Nu disperati! Inarmati-va cu multa rabdare.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Horoscop 20 aprilie 2021 – facem echipă

Horoscop 20 aprilie 2021 – O să putem accesa un filon afectiv în această perioadă ...