Horoscop Saptamanal 16-22 Mai 2022

Luna Plină și Eclipsa totală de Lună de pe 16 mai atinge un punct culminant la nivel emoțional și mental, ceea ce poate fi copleșitor în funcție de circumstanțe. Cu toate acestea, reprezintă un moment ideal pentru a ne desprinde de aspectele trecutului, obiceiuri și atitudini nefavorabile. Energiile revin treptat la un echilibru pe parcursul săptămânii.

Iata horoscopul saptamanal pentru toate semnele zodiacale!

Berbec

Luna Plină în Scorpion din ziua de Luni vă intensifică emoțiile și vă activează sectorul intim și al transformării. Este o perioadă în care anumite chestiuni diin planul personal ies la suprafață pentru a le rezolva. E timpul să vă analizați sentimentele, obiceiurile și anumite aspecte care vă limitează progresul.

Săptămâna aceasta vi se intensifică nevoia de a petrece mai mult timp cu prietenii sau familia. Dacă nu v-ați mai văzut cu o persoană dragă de ceva timp, probabil veți lua măsurile necesare pentru a vă întâlni și a sta la povești, să vă actualizați împreună noutățile.

Astrele arată că berbecii au o săptămână foarte aglomerată, din cauza unor persoane care nu își îndeplinesc promisiunile. În prima jumătate a săptămânii, berbecii pot pune capăt unor conflicte și se vor simți mai bine. De asemenea, acest nativ poate încerca ceva nou și își dă seama că banii se pot face și altfel, în special în a doua jumătate a săptămânii. La capitolul sănătate nu vor apărea probleme grave, dar nu sunt excluse unele dureri minore.

Taur

Luna Plină în Scorpion de luni vă orientează atenția asupra relațiilor voastre cele mai apropiate pe tot parcursul săptămânii. În planul intim vi se intensifică pasiunea. Rezolvați diverse neînțelegeri, iar acest lucru duce la dezvoltarea legăturii cu respectivele persoane.

Săptămâna aceasta veți fi inspirați să vorbiți din inimă, cu veselie și umor, ceea ce va atrage cu siguranță circumstanțele și persoanele potrivite pentru voi. Debordați o aură magnetică și sunteți în centrul atenției. Vă urmați interesele cu plăcere și pasiune și obțineți rezultate satisfăcătoare.

Primiti vești bune din partea unor colegi sau prieteni legate de o sumă de bani, care poate veni mai repede în mâinile lor. Stelele mai arată că apar schimbări în viața lor personală, în special dacă simt că partenerul de viață își permite prea mult în ultimul timp. De asemenea, își vor extinde legăturile sociale, puteți lua parte la mai multe proiecte și își pot consolida reputația într-un domeniu.

În această săptămână, Taurii ar fi bine să facă mai multe analize medicale. Este foarte important să nu neglijați simptomele organismului, întrucât bolile apărute acum și neglijate, capătă mare complexitate în timp.

Gemeni

Luna Plină în Scorpion de luni vă determină să depuneți mai multă pasiune în activitățile zilnice și să vă preocupați cu plăcere de responsabilități. Acordați o importanță deosebită rutinei și obiceiurilor și descoperiți ce anume trebuie eliminat pentru a vă amplifica bunăstarea și calitatea vieții. Încercați să abordați lucrurile pas cu pas și să nu vă suprasolicitați.

Gemeni au parte de o săptămână cu noroc pe toate planurile. Acești nativi au multă energie și dispoziție bună. Se apucă de multe lucruri și este extrem de concentrate în ceea ce face. La mijloc de săptămână, poate evita o mare problemă legată de sănătate sau bani. Astrele spun că norocul este cu ei, dar este foarte important să își asculte voce interioară. Astrele mai spun că acest nativ nu va avea probleme de sănătate, deoarece are o imunitate foarte puternică și rezistentă la diferite afecțiuni. 

Săptămâna aceasta aveți o energie armonioasă în interacțiunile zilnice, mai ales când vine vorba de munca, eficiența și bunăstarea voastră. Vă surprind anumite idei strălucite care vă pot îmbunătăți semnificativ aceste aspecte ale vieții voastre. Faceți ajustările necesare pentru a vă spori confortul și productivitatea.

Rac

Luna Plină în Scorpion de luni vă amplifică pasiunea și vă intensifică emoțiile. Având în vedere că are loc în sectorul armoniei și creativității, sunteți inspirați și aveți idei strălucite. E momentul să vă urmați inima și să vă acordați șansa de a vă distra așa cum n-ați mai făcut-o de ceva timp. Trăiți clipa și profitați de fiecare oportunitate care v-ar putea oferi ceea ce vă doriți.

În această săptămână, racii ar trebui să acorde o atenție specială atunci când conduce o mașină sau se află într-o zonă aglomerată. De asemenea, la locul de muncă șefii sunt mai recunoscători față de munca lor și s-ar putea să vină cu o propunere. Iar în a doua jumătate a săptămânii, pot descoperi ceva nou și ciudat la o persoană pe care o cunosc de ceva timp. Astrologii mai spun că acest nativ nu va avea probleme grave de sănătate în această săptămână, dar este foarte important să fie mai atent atunci când face sport sau unele activități care necesită efort fizic.

Săptămâna aceasta sunteți determinați să vă clarificați planurile pe termen lung și să vă restabiliți idealurile. Oferiți-vă timp suficient pentru a descoperi pe ce cale doriți să mergeți în diverse aspecte ale vieții. Este o perioadă cu o intensitate spirituală și emoțională pentru voi și probabil vă veți redefini anumite valori.

Leu

Luna Plină în Scorpion de luni vă orientează atenția spre aria casei și a familiei pe parcursul săptămânii. Din cauza faptului că emoțiile vor fi intense, e bine să încercați pe cât posibil să nu cedați impulsurilor pentru a evita conflicte.  Cu cât încercați să fiți mai mult în control, cu atât mai mult lucrurile se vor întâmpla împotriva așteptărilor voastre, prin urmate detașați-vă și abordați circumstanțele ca atare.

Cei născuți în zodia leu vor avea mai mult de muncă în prima parte a săptămânii, fiindcă vor să termine cât mai repede un lucru sau un proiect important. Totodată, superiorii îi pot remunera pentru niște fapte pe care le pot face în această săptămână. Iar în a doua jumătate a săptămânii, acest nativ poate trece printr-o schimbare la capitolul viață personal și poate descoperi noi emoții. Astrologii nu exclud că pot apărea în buzunarul lor o nouă sumă de bani care o să-i permită să-și îndeplinească planurile. În această săptămână, leii trebuie să aibă grijă de sănătatea lor și să evite situațiile stresante. 

Săptămâna aceasta vi se declanșează nevoia de a vă clarifica sentimentele și a vă restabili echilibrul interior. Dorința de vă aprofunda înțelegerea lumii voastre interioare vă va determina să descoperiți informații ascunse sau misterioase prin studiu, terapie sau o altă metodă de dobândire a cunoștințelor și vindecare emoțională.

Fecioară

Luna Plină în Scorpion de luni vă oferă multă strălucire în aria comunicării pe tot parcursul săptămânii. Sunteți hotărâți să vă exprimați gândurile, ideile și sentimentele și nu tolerați nimic din ce nu este aliniat cu principiile voastre. Este o perioadă excelentă pentru studii și proiecte. Aria voastră mentală este cât se poate de activă și analizați cu atenție orice chestiune din viața voastră.

Este o perioadă plină de schimbări pentru zodia Fecioară, fiindcă o sursă de venit ar putea înceta. Cu toate acestea, este posibil să primească o mărire de salariu, un nou loc de muncă sau chiar un client profitabil. În a doua jumătate a săptămânii, Fecioarele pot semna contracte sau pot face câteva înțelegeri importante, care îl pot duce la un nou nivel.  De asemenea, Fecioarele pot primi o surpriză pe plan personal de la o persoană.

Este o săptămână în care Fecioarele pot trece prin niște accidente, care le pot afecta sănătatea. Este foarte important să fie mai atent atunci când conduce o mașină sau face activități fizice.

Săptămâna aceasta sunteți determinați să vă extindeți cunoașterea și să contemplați mai profund la scopul vieții voastre. Înscrierea la un curs sau studiul individual poate face parte din acest proces. Întrebați-vă ce fel de cunoștințe v-ar ajuta să progresați în plan personal sau profesional, în funcție de obiectivele voastre.

Balanță

Luna Plină în Scorpion de luni vă activează sectorul spiritualității și al minții subconștiente și vă îndeamnă să fiți mai atenți la nevoile voastre pe tot parcursul săptămânii. Este important să vă consolidați barierele emoționale și energetice și să nu vă suprasolicitați. Faptul că aveți emoțiile mai intense vă poate face irascibili, de aceea e bine să nu vă implicați în situații despre care bănuiți că s-ar putea să vă afecteze armonia.

Balanțele sunt foarte îndrăznețe și pline de energie în această perioadă. Astrele arată că le vin cu noi idei în legătură cu niște proiecte legate de casă. În prima parte a săptămânii, acest nativ poate primi și o sumă de bani, care vine cu întârziere la ei. Iar pe plan sentimental, s-ar putea să intervină câteva modificări legate de planurile de viitor. Poziția planetelor le pot aduce surprize mari până la final de săptămână. Sănătatea ar trebuie să fie prioritară în această săptămână pentru zodia Balanță.

Săptămâna aceasta sunteți îndemnați să vă clarificați direcția spre care o ia viața viața voastră în special legat de carieră. A fi deschiși la idei noi și a comunica despre ceea ce vreți să realizați vă amplifică șansele de succes. Probabil aveți o dorință mai profundă de explorare și o sete de cunoaștere, ca atare nu ezitați să vă dezvoltați aptitudinile și să descoperiți noutăți.

Scorpion

Luna Plină din semnul vostru zodiacal vă oferă strălucire în aria personală pe tot parcursul săptămânii. Emoțiile sunt intense și e bine să aveți grijă la cum vă gestionați impulsurile. Vă urmați calea inimii și depuneți pasiune în activități și relații. Ajungeți la o înțelegere mai bună față de propria persoană și s-ar putea să aveți revelații înteresante.

Scorpionii vor avea parte de săptămână reușită din punct de vedere profesional și financiar, deoarece ei intervin în cele mai potrivite momente și găsesc soluții rapide. Pe plan sentimental, Scorpionii devin mai deschiși față de o persoană și își dă seama că lucrurile pot evolua mai rapid decât se aștepta de la început. Iar la sfârșit de săptămână îi așteaptă o surpriză din partea unei rude sau unui om pe care foarte bine îl cunoaște. La capitolul sănătate, totul merge bine.

Săptămâna aceasta treceți printr-o perioadă de restabilire al echilibrului interior și vă redefiniți obiectivele din sfera privată. Acest lucru poate implica și o schimbare a modului în care vă raportați la ceilalți. E momentul să vă orientați mai mult spre dezvoltarea voastră personală.

Săgetător

Luna Plină în Scorpion de luni vă îndeamnă să vă consolidați stabilitatea pe parcursul săptămânii. Acordați o atenție mai mare organizării resurselor materiale și s-ar putea să faceți niște schimbări în acest sens. O relație apropiată se dezvoltă și rezolvați niște neînțelegeri. Luați măsurile necesare pentru a fi mai independenți și a avea mai multă siguranță pe toate planurile.

Săgetătorii în această săptămână nu se tem de probleme și încearcă să găsească mai multe soluții. Dacă în altă săptămână se panica și începea să dramatizeze, de data asta sunt foarte calmi și nu se grăbesc să își creeze niște concluzii. În prima parte a săptămânii, acest nativ primește un apel sau un mesaj care le poate schimba planurile. Cu toate acestea, norocul îi însoțește peste tot, dar trebuie să aibă grijă la unii oamenii.

În această săptămână, tensiunile și situațiile prin care trec Săgetătorii pot să-i afecteze sănătatea, mai ales somnul și concentrarea.

Săptămâna aceasta interacțiunea cu prietenii vă oferă bucurie și poate juca un rol în formarea unor noi conexiuni, fie că e vorba de relații sau idei/proiecte. Participarea la activități de grup este o altă opțiune excelentă pentru stabilirea unor noi contacte personale și profesionale.

Capricorn

Luna Plină în Scorpion de luni vă determină să fiți mai activi în planul social pe tot parcursul săptămânii. Oportunitățile vin pe calea interacțiunilor cu ceilalți, dar nu este exclus să începeți singuri un nou proiect sau să dezvoltați unul important pe care-l aveți deja în desfășurare. Emoțiile intense vă determină să aveți o compasiune mai profundă și să fiți un sprijin pentru persoanele apropiate.

Capricornii riscă foarte mult și își pun la încercare nervii, în această săptămână. Din fericire, norocul îi însoțește, în special la tot ce este legat de bani. Astfel, în prima jumătate a zilei, acest nativ primește o ofertă, care poate să-l ducă la un alt nivel și poate să-i scoată în evidență câteva calități ascunse. Iar până la final de săptămână, capricornii obțin un rezultat sau un răspuns în legătură cu o afacere sau proiect pe care la început cu un partener. Astrele arată că acești nativi nu vor avea probleme legate de sănătate în această săptămână.

Săptămâna aduce un echilibru între ghidarea intuiției și analizarea  anumitor relații sau situații importante pentru voi, motiv pentru care veți descoperi o perspectivă clară asupra a ceea ce s-a întâmplat de fapt și a ceea ce ați învățat din acea experiență. Vă eliberați de anumie presiuni emoționale și vă înțelegeți mai bine dorințele.

Vărsător

Luna Plină în Scorpion de luni vă determină să faceți progrese în planul profesional pe tot parcursul săptămânii. Analizați cu atenție anumite chestiuni care vă împiedică să vă atingeți obiectivele și luați măsurile necesare. Eforturile voastre sunt recunoscute și vă dezvoltați aptitudinile. Sunteți mult mai influenți, de aceea e bine să aveți grijă la atitudinea pe care o abordați.

Nativii vărsători caută soluții pentru a corecta câteva greșeli pe care le-au făcut în trecut. Sunt autoritari, orgolioși și poate chiar ușor excentrici în prima partea săptămânii, fiindcă vor să se facă evidenți. Stelele mai arată că la capitolul bani sunt chiar norocoși, pentru că fac cele mai raționale alegeri. Iar la final de săptămână se vor distra de minune și în același timp își vor crea noi cunoștințe. Astrele spun că la capitolul sănătate, s-ar putea să apară câteva probleme care o să le schimbe unele planuri. 

Săptămâna aceasta vi se amplifică talentele native și veți avea succes în orice chestiune în care depuneți pasiune și efort, deși poate fi nevoie de mai multă energie decât de obicei. Fiți receptivi și flexibili, încercați să observați lucrurile din mai multe puncte de vedere înainte de a ajunge la o concluzie și nu vă grăbiți să obțineți rezultate.

Pești

Luna Plină în Scorpion de luni vă îndeamnă să aveți o minte deschisă și să experimentați noi posibilități. Vă face plăcere să purtați conversații semnificative și să aprofundați un domeniu de interes. Faceți schimbărime în rutină, eliminați monotonia și abordați lucrurile diferit, ceea ce va duce la rezultate excepționale.

Cei din zodia pești au o săptămână aglomerată, în special la locul de muncă, unde trebuie să pregătească mai multe lucruri într-un timp record. Stelele mai arată că în a doua jumătate a zilei, Peștii se pot trezi cu o problemă din cauza unui om. De asemenea, poziția planetelor mai arată că pot interveni câteva situații neplăcute, care vor scoate în evidență atitudinea reală a unei persoane față de ceva. Astrologii mai spun că sunt niște șanse de a trece printr-un accident, dar care nu o să-i afecteze sănătatea. 

Săptămâna aceasta, deși energia Lunii vă îndeamnă să vă îmbunătățiți stilul de viață, s-ar putea să fiți mai atrași de confort și de mediul familiar în mare parte și să nu depuneți mai mult efort decât este necesar, alegând să acționați pas cu pas. Din acest motiv, e bine să vă asigurați că aveți suficiente clipe de relaxare pentru a evita o lipsă de energie care să vă împiedice să vă preocupați de obiectivele voastre.

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...