Horoscop săptămânal 13 – 19 august 2018. Vești bune pentru cel puțin două zodii

Horoscopul săptămânii 13-19 august 2018 aduce vești bune pentru cel puțin două zodii care obțin câștigurile visate. Bani cât pentru un an pentru zodiile care au trudit mult.

Horoscop săptămâna 13-19 august 2018 Taur

Este vorba despre bani în primele trei zile ale săptămânii. Vei obține bani cât pentru un an. Sunt șanse să-ți crească veniturile din activitatea profesională desfășurată la un loc de muncă.

Dar, în paralel apar cheltuieli pe nevoi personale. Și cei dragi îți vor da târcoale, pentru a le îndeplini niscai mofturi. Prudență și discernământ, pentru că sunt posibile pierderi, furturi sau cheltuieli nefolositoare.

În zilele de Joi și Vineri vei fi înconjurat de multă lume, în mod special de către prieteni apropiați și rude. Dialoguri aprinse pe temele cotidiene de larg interes. Ocupă-te și de treburile gospodărești!

Horoscop săptămâna 13-19 august 2018 Gemeni

Începi săpătmâna în forță, plin de energie și determinat să schimbi multe în viața ta. Ar fi bine să te gândești la priorități. Este timpul să te ocupi mai mult de nevoile tale personale și mai puțin de ale altora.

Relațiile cu ceilalți, mai ales relația cu partenerul de viață, colaboratorii, asociații sunt contradictorii. Sunt posibile neplăceri de la și prin aceste persoane, de aceea fii prudent.

Unele relații se vor finaliza, iar unele colaborări își modifică rapid termenii și condițiile de desfășurare. Revin în atenție cheltuileile comune cu alții, însă vei reși să te descurci cu brio.

Horoscop săptămâna 13-19 august 2018 Rac

Săptămâna te predispune la a te gândi mai mult la tine și la planurile tale de viitor. Ai nevoie de liniște, meditații în locuri sfinte, plimbări ușoare în aer liber și mult somn. Prioritățile momentului sunt relațiile parteneriale. Există neplăceri serioase, dar ai încredere și răbdare că vor veni vremuri bune.

Deocamdată este bine să te relaxezi și să-ți îndeplinești sarcinile cotidiene cât poți tu de bine. A doua parte a săptămânii aduce cheltuieli, dar îți cresc și veniturile. Evită extravaganțele și exagerările de orice fel!

Horoscop săptămâna 13-19 august 2018 Leu

În prima parte a săptămânii se evidențiază relațiile cu prietenii. Dialogurile cu unele persoane din viața ta îți vor lămuri multe și mărunte, mai ales în ceea ce privește cariera profesională și imagina publică.

Ține cont de cele aflate și depune eforturi serioase, pentru a-ți îmbunătăți viața. Vor interveni momente de relaxare și disconfort sufletesc. Le vei putea depăși cu bine dacă îți vei organiza treburile foarte bine.

Sunt posibile neplăceri legate de sistemul osos sau legate de sistemul digestiv. În a doua parte a săptămânii te vei simți excelent.

Horoscop săptămâna 13-19 august 2018 Fecioara

O săptămână interesantă, cu multe evenimente, mai ales în sfera socio-profesională. Se conturează dialoguri cu șefi, cu autorități și reuniuni oficiale deosebite.

Este nevoie să pui la punct documente, acte, contracte vechi care își așteaptă rândul demult, iar acum a sosit termenul limită. Fii prudent și concentrează-te pe ceea ce ai de făcut!

Totul are importanță și trebuie rezolvat corespunzător la momentul potrivit. Vor apărea în preajma ta oameni care te vor sfături de bine și vei obșine câștigurile visate. Astrele te susțin! Ia aminte la cele aflate! Odihnește-te și ai încredere că totul va fi bine.

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...