Horoscop Revelion 2021 – Cum va fi ultima zi din an pentru fiecare Zodie

Opozitia Luna Saturn are loc pe 31 decembrie, chiar înainte de miezul nopții,  oferindu-ne o stare emoțională pe măsura nopții dintre ani. Trecerea în 2021 nu va fi o sărbătoare tipică, la finalul acestui an zbuciumat.

Entuziasmul Revelioanelor în stradă este acum înlocuit de petrecerea alaturi de familie, în cămin, cu cei dragi aproape. E bine să profitați de incheierea anului pentru a stabili obiectivele pentru 2021, cu întelepciunea și moderația impusă de influența lui Saturn.

 

Să vedem ce pregătesc astrele pentru ultima zi a anului, fiecarui semn zodiacal.

 

Berbec
Cuadratura Lună -Marte din ultima zi a anului implica o anumita serie de nemulțumiri pe care Berbecii le-au acumulat in ultima vreme. A sosit momentul schimbarilor de atitudine si de aceasta data nimic nu va mai impiedica.

Rezolutiile pentru 2021 inseamna pentru Berbeci o  alta abordare, mai concreta și dorinte pe care au puterea de a le indeplini, cu privire la viața lor.  Ambitia si pofta de viata a nativilor le aduce capacitatea de a depasi greutatile cu zambetul pe buze.

 

Taur
Luna plină din 30 decembrie din cea de-a treia casa a horoscopului Taurilor a imprimat o retragere din activitațile aglomerate de dinaintea Revelionului.

Ultima zi a anului trebuie sa ii destinda putin pe nativii Taur.  S-au implicat mult in ultimele zile, iar  aspectul stresant pe care Venus  îl face cu Neptun, le arata ca e bine sa petreacă ziua in camin.  Dorintele din noaptea de Revelion pentru Tauri se leaga de familie si cei dragi lor, casa, si familia.

 

Gemeni
Opozitia dintre Lună și Mercur a fost insotită in 30 decembrie de Luna Plina în Rac. Pentru Gemeni, aceasta conjunctură astrală poate insemna tensiuni și neînțelegeri, mai ales legate de cheltuieli si bugetul alocat Revelionului.

Multi Gemeni vor petrece noaptea de Revelion cu familia sau cu prietenii dragi lor, intr-o atmosfera intima si calda, poate undeva departe de galagia orasului, undeva la munte sau la sat.

 

Rac
Racii petrec ziua de 31 decembrie setand o serie de obiective realizabile pentru anul 2021. E bine sa fie mai focusati pe propria persoană și sa stabileasca foarte clar ce proiecte au de urmat.

Noaptea dintre ani o vor petrece cu persoana draga, sau cu familia, daca au copii. Se bucura sa pregateasca petrecerea in asa fel incat sa aiba mancare gustoasa, surprize si mici daruri pentru cei apropiati. Se vor ingriji ca totul sa fie la locul lui si sa-i multumeasca pe toti.

 

Leu
Luna plină în casa a 12-a a horoscopului personal le -a oferit  ieri Leilor anumite teme de meditatie. In ultima zi a anului, se pot bucura de o viziune mai clara cu privire la ce trebuie sa faca pentru a defini planurile pe 2021.

Sunt în armonie cu ei insisi si reusesc sa imprime intregii familii optimismul lor. Este momentul să analizeze cu luciditate ce nu a functionat bine în 2020 și ce trebuie sa prioritizeze in viitor  pentru a avea mai mult succes.

 

Fecioara
Luna plină din 30 decembrie din casa a11- a horoscopului  și  opoziția dintre Luna și Mercur a indus cateva dezacorduri minore, neintelegeri in familie cu cei apropiati.

Pe 31 decembrie, starea emotionala a Fecioarelor le face mai sensibile ca de obicei. E bine sa evite certurile, sa fie mai flexibile si mai putin pretentioase, mai ales ca vor petrece noaptea de Revelion in compania prietenilor apropiati. Atmosfera relaxanta le mai reduce tensiunea. Vor simti afectiunea celor din familie si a partenerului de viata, iar asta conteaza enorm in viata acestor nativi.

 

Balanta
Luna plină si cuadratura dintre Neptun și Venus le-a ofertit nativilor prilej de afirmare. Azi e bine sa isi puna în valoare calitatile si sa demonstreze de ce sunt in stare. Simtul practic coordonat de Venus le face pe Balante mai sigure pe ele, mai stapane pe situatie.

Daca organizeaza in calitate de gazde petrecerea de Revelion, va fi cu siguranta o reusita.

 

Scorpion
Casa a 9- a horoscopului Scorpionilor a primit tranzitul Lunii Pline din 30 decembrie, iar acest aspect astral le accentueaza preocuparile  pentru a analiza modalitati de atingere a scopurilor propuse pentru 2021.

Ambitia si determinarea nativilor  ii ajuta sa reuseasca ce au de gand.  E bine ca in aceasta sa gestioneze cu grija emotiile, tind sa fie agitati datorita lui Pluto în opozitie cu Luna. Daca se vor concentra pe ceea ce functioneaza bine in viata lor, au sanse sa paseasca zambind in anul urmator.

 

Sagetator
Venus a facut un aspect de cuadratură cu Neptun pe data de 30 decembrie, eveniment asociat si cu  Luna plină. Relatiile interpersonale mai dificile se restabilesc azi.

Dacă veți întelege influența aspectului astral, ultima zi a anului va insemna pentru Sagetatori demonstrarea pasiunii și sentimentelor intense. Alaturi de partener, au toate sansele sa paseasca in noul an insotiti de iubire si caldura sufleteasca.

 

Capricorn
Luna plina din 30 decembrie din cea de-a 8 -a casa a horoscopului Capricornilor a adus în plan principal relațiile. Este momentul  ca nativii asa fie mai receptivi la  dorințele și nevoile partenerului de viață, invatand sa faca compromisuri.  Nu este momentul  potrivit acum pentru orgolii,  ci petreceti ultima zi a anului oferind înțelegere reciprocă.

Chiar daca Capricornii isi exprima greu sentimentele, e potrivit sa fie pe aceeasi lungime de unda cu cei dragi in noaptea de Revelion.

 

Varsator
Luna in sextil cu Uranus îi face pe Varsatori mai deschiși la schimbare și la idei noi.  Anul care se incheie nu a fost unul usor. Starea de bine depinde de modul in care Varsatorii stiu  să își îmbunătățească stilul de viață.

Revelionul il vor petrece intr-o atmosfera care le place, cu oameni dragi cu care au multe in comun. Vor discuta, vor face planuri si isi vor propune anumite teluri pentru anul care vine.

 

Pesti
Aspectul de cuadratura  de ieri a lui Neptun ( guvernatorul Pestilor) cu Venus ii afectează în mod direct pe nativi. Energia astrală le dă o stare de confuzie și nesiguranță și sunt emotivi si plini de nesiguranta, ceea ce nu este indicat chiar in ultima zi a anului.

Pe 31, un aspect de  trigon intre Lună și Neptun îndulcește sentimentele și aduce profunzime în relații,iar Pestii isi regasesc linistea alaturi de familie si persoanele dragi.

Loading...

One comment

  1. MULTUMESC FRUMOS!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Horoscopul zilei, 16 aprilie 2021

Azi, Luna tranzitează semnul Gemenilor, avem energie, vitalitate dar ne plictisim rapid de acțiunile de ...