Horoscop pentru ziua de 18 decembrie 2020

Să mentalizam stări pozitive, să trecem cu bine de orice veste care ne poate da peste cap, iar cu restul o să ne descurcăm frumos.

 

Care sunt zodiile care vor primi vești excelente vineri, 18 decembrie. Unul dintre nativi se va confrunta cu probleme la serviciu, alții se ceartă cu partenerii de viață.

 

Horoscop vineri, 18 decembrie. Ce îți rezervă astrele în funcție de zodie

Berbec
Anumite oportunități financiare te pot ajută să câștigi niște bani în plus, iar pe de altă parte motivele pentru a fi mulțumit de treaba ta sunt multe. Încearcă să accepți unele lucruri așa cum sunt, fără a încerca să le schimbi.

O invitaţie de ultimă oră la un revelion care promite să fie cu distracţie şi s-ar putea să ziceţi da. Daţi zor să finalizaţi la termen o situaţie, să va-ngrijiti şi de sananate, să fiţi cu toate lucrurile în ordine de sărbători, să-ncepeti o viaţă nouă de la 0.

 

Taur
Anumite cheltuieli vor fi necesare, mai ales pentru a-i ajuta pe alții. Tindeti să-i susțineți mai mult pe cei din jur în aceasta perioada, iar asta va da un sentiment de împlinire.

Viaţă sentimentală sta sub semnul întrebării şi o să aveţi şi răspunsurile, dacă o să fiţi provocaţi la un dialog.
Se-anunţa nişte schimbări la job, dar n-o să vă impacientaţi de pe-acum că vreţi să fiţi în formă de sărbători dar s-aveţi nişte idei pentru începutul anului.

Gemeni
Din punctul de vedere a relațiilor de serviciu sau al colaborărilor lucrurile se pot mișca destul de încet. Va fi nevoie de un efort un plus depus din partea voastră pentru a reuși ce v-ați propus.

Va bate gândul să faceţi o investiţie serioasă cu banii strânşi pentru că se va ivi un prilej – de nerefuzat – rentabil. Vă pot intra nişte bani, dar se observă şi cheltuieli – în serie – că nu se poate altfel, dar o să vă descurcaţi frumos, vă faceţi listă, să nu ieşiţi din buget.

 

Rac
Tranzitele planetelor din acest moment vă susțin în cazul în care vreți să mai faceți niște bani în plus pentru perioada ce urmează. Încercați să-i motivați pe ceilalți, dar și pe voi înșivă.

E un moment bun să vă achitaţi de datorii şi să vă drămuiţi banii în aşa fel încât să v-ajungă pentru tot ce e nevoie. Se pare c-o să primiţi răspunsuri la cererile formulate acum o lună, sau chiar mai de mult şi o să ştiţi pe ce bani puteţi conta, s-aveţi asigurată masa festivă şi cadourile.

 

Leu
Anumite situații trebuie manageriate cu tact, mai ales că anumite discuții sau subiecte pot încă să doară mai mult decât v-ați așteptat. Gândiți-vă la o vacanță adevărată, pentru că atât mental cât și fizic aveți nevoie.

E cineva care vrea să ieşiţi la cafea să se vadă dacă e chimie între voi, pentru că omul aşa simte şi vrea să verifice. O confirmare – poate primiţi o veste de la drum că vi s-au rezervat bilete de vacanţă, de transport, şi o să faceţi toate pregătirile să fiţi gata de drum.

 

Fecioară
Anumite cheltuieli trebuie făcute nu doar pentru a-i face pe cei din jur fericiți, ci și pentru a vă bucura vouă sufletul. Dar din dar se face Rai, așa că vă rezolvați și unele datorii karmice în același timp.

Se va găsi câte cineva să va-ntinda o mână de ajutor, aşa cum şi voi ajutaţi pe toată lumea care v-o cere. Se poate să primiţi laude pentru ce-aţi muncit pe parcursul anului şi o să luaţi tot ce v-aţi propus şi să vă rămână şi pentru plimbare şi distracţie în zilele libere.

 

Balanță
Unele tranzacții sau probleme de rezolvat pot fi întârziate de anumite evenimente. Încercați să nu dați vină pe voi, deoarece aveți nevoie de un pic de timp  de vindecare pentru a funcționa la capacitate maximă.

O să simţiţi mai multă căldură sufletească din partea celor care contează pentru voi şi o să va-ncarcati frumos bateriile pentru perioada sărbătorilor. O să fie răscolire serioasă la codul bancar şi o să faceţi eforturi să luaţi tot ce v-aţi propus şi să vă rămână şi pentru plimbare şi distracţie în zilele libere.

 

Scorpion
Aveți grijă de sănătatea voastră și de anumite semne de slăbiciune pe care organismul vi le da. Nu neglijați ci preveniți, așa va fi mult mai bine decât să tratați mai târziu.

O poveste sentimentală se poate rescrie şi o s-o luaţi de la capăt, şi să iasă şi bine de data asta – se fac minuni de sărbători. O să-ncercaţi mai multe variante ca să vă luaţi la timp banii de care-aveati atâta nevoie în perioada asta şi o să vă puneţi toată ingeniozitatea la bătaie.

 

Săgetător
Încercați să fiți foarte selectivi cu oamenii și cu energia pe care o permiteți să fie în jurul vostru. Aveți nevoie de liniște, de meditație și de calm pentru a vă organiza prioritățile.

O poveste sentimentală se poate rescrie şi o s-o luaţi de la capăt, şi să iasă şi bine de data asta – se fac minuni de sărbători. O să-ncercaţi mai multe variante ca să vă luaţi la timp banii de care-aveati atâta nevoie în perioada asta şi o să vă puneţi toată ingeniozitatea la bătaie.

 

Capricorn
În sfârșit o anume situație vă ajută să ieșiți dintr-un impas legat de locul de muncă. Anumite termene limita poate nu vor fi respectate întocmai, dar nici nu se va întârzia foarte mult.

E posibil să vi se acorde un supliment financiar şi să luaţi şi acele lucruri după care tânjeaţi de multă vreme. Poate o să scoateţi de la rezervă o sumă pentru reparaţia maşinii, să vă puteţi deplasa în afară localităţii, în siguranţă, sau poate vă luaţi una nouă.

 

Vărsător
Șefii sau persoanele  care vă înconjoară pot pune presiune asupra voastră, iar asta nu va place, dar în același timp să va motive de a va ambiționa și a reuși.

Se poate să primiţi ceva în dar de la cineva care vă apreciază şi pot fi şi bani din colaborări. O să vă-ncumetati să luaţi ceva scump, cadou pentru partenerul de cuplu, ori pentru casa, oricum, nu vouă şi o să fie o bucurie pentru ai voştri.

 

Pești
Anumite situații vă pot încurca decât ajută, iar asta nu va convine. Important este să vedeți cum  și ce puteți rezolva fără prea mult stres. Există mereu soluții, iar voi sunteți ingenioși.

Or s-ajungă şi la voi banii pe care-i aşteptaţi mai demult şi o să aveţi cu ce să daţi o raită pe la cumpărături. Puteţi continua negocierile pentru un post nou şi să vă decideţi abia în ianuarie, dacă acum nu vă sunt clare detaliile, vă mai gândiţi pân-atunci.

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...