Horoscop pentru sambata, 29 august 2020

Astrologii au consultat astrele și au aflat care sunt evenimentele și întâmplările de care au parte zodiile pe parcursul zilei de sâmbătă, 29 august 2020. Așadar, potrivit horoscopului nativii se vor bucura mai mult de prezent, dar și de planurile de viitor.

 Vibraţia zilei este 11 număr maestru şi o să atingem un prag al înţelepciunii.

De asemenea, semnele zodiacale vor avea de învățat anumite lecții, unele dintre ele nefiind chiar pe placul lor. Este foarte important să nu uite prea repede și să nu mai repete aceleași greșeli de acum câțiva ani. Ar fi bine să ia exemplu de la ceilalți.

Află din rândurile următoare care sunt previziunile complete pentru toți cei 12 nativi, dar și care este zodia care se bucură de noroc pe toate planurile. Horoscopulzilei.net îți spune prin ce trec aceștia, vezi care sunt planurile astrelor pentru această zi!

Horoscop zilnic pentru sâmbătă, 29 august 2020, pentru fiecare zodie

 

Berbec – prezentat de horoscopulzilei.net

Posibile neînțelegeri cu partenerul de viață. Lasă mai mult de la tine și relația va intra pe făgașul normal. Totul se va termina cu bine.

O veste de la cineva plecat, şi o să vă daţi întâlnire fie la voi, fie acasă la acea persoană care locuieşte în străinătate. O să aveţi ceva mai multă treabă pe-acasă şi o să le daţi de capăt în vreo trei săptămâni, cam aşa, or să se cam ducă şi banii, dar o să fie totul cu folos.

 

Taur – prezentat de horoscopulzilei.net

Nu uita lecțiile pe care le-ai învățat și pune-le în aplicare mai departe. Conturează-ți planurile de viitor și vezi care este scopul pe care trebuie să-l atingi.

O veste de la cineva plecat, şi o să vă daţi întâlnire fie la voi, fie acasă la acea persoană care locuieşte în străinătate. O să aveţi ceva mai multă treabă pe-acasă şi o să le daţi de capăt în vreo trei săptămâni, cam aşa, or să se cam ducă şi banii, dar o să fie totul cu folos.

 

Gemeni – prezentat de horoscopulzilei.net

Te faci mic când vine vorba de a-ți susține punctul de vedere. Nu mai fii timid și ia atitudine, ieși în față și spune tot ce gândești. Nu vei regreta!

Se poate să închiriaţi un spaţiu în care să lucraţi, pentru o vreme iar unii dintre voi poate vă mutaţi câteva zile altundeva să zugrăviţi. Poate-ați găsit cazare mai ieftină pe undeva prin staţiunile preferate şi vă luaţi câteva zile libere să vă bucuraţi de odihnă.

 

Rac – prezentat de horoscopulzilei.net

Acum este momentul să le arăți persoanelor dragi care sunt sentimentele pe care le porți în suflet. Surprinde-i cu mici atenții sau cadouri.

Poate le veniţi în ajutor rudelor apropiate care au nevoie de voi şi n-o să fie un efort prea mare să fiţi alături de ei. Se poate să-ncepeți nişte cursuri, o specializare, poate daţi şi vreun examen, o probă eliminatorie să mai urcaţi pe scara ierarhică la serviciu.

 

Leu – prezentat de horoscopulzilei.net

Dacă nu știi ce să faci, ia exemplu de la cei din jur. Este foarte important să te mulezi pe experiențele și trăirile celorlalți, învață de la cei mai buni.

Încep să vină banii pe care i-aţi revendicat luna trecută sau acum două luni şi or să pice tocmai bine, după concediu. E posibil să semnaţi un contract de angajare şi să vă asiguraţi un venit constant, să vă permiteţi un credit bancar la o adică, sau pentru altceva costisitor.

 

Fecioară – prezentat de horoscopulzilei.net

Poate este cazul să faci câteva schimbări radicale în viața ta. Nu este vorba doar de înfățișare sau vestimentație, ci mai ales de partea interioară.

Se poate să faceţi nişte achiziţii care or să fie şi pe gustul alor voştri, c-or fi de folos comun. Se rezolvă o sumedenie de lucruri care v-au ţinut blocaţi într-un provizorat şi o să daţi drumul proiectelor noi şi or să vină şi banii.

 

Balanță – prezentat de horoscopulzilei.net

Norocul este de partea ta, în special legat de meserie. În sfârșit, ai găsit locul de muncă unde te regăsești complet. Nu lăsa această oportunitate să-ți scape printre degete.

Poate-o să faceţi un efort financiar să vă luaţi o maşină să vă puteţi deplasa în siguranţă, mai ales dacă urmează să plecaţi la drum lung. V-au rămas nişte aspecte de dus la bun sfârşit şi o să vă daţi toată osteneala să lichidaţi toate restantele c-aveţi planuri mari pentru perioada care urmează.

 

Scorpion – prezentat de horoscopulzilei.net

Toată lumea pare să știe ce este mai bine pentru tine. Nu le mai da ascultare celor din jur și fă ce te taie capul. Este viața ta și deciziile îți aparțin în totalitate.

O să faceţi echipă cu cineva care e pe lungimea voastră de undă şi puneţi pe roate o afacere profitabilă. Poate v-aţi făcut nişte socoteli legate de plecarea la studii sau ca să munciţi în altă ţară, să vă căsătoriţi poate, dacă lucrurile merg bine.

 

Săgetător – prezentat de horoscopulzilei.net

Surpriză uriașă din partea jumătății tale. Este posibil să îți ceară să vă mutați împreună sau chiar să scoată inelul de logodnă mult așteptat de tine.

Se va găsi o formă de recompensă pentru ce-aţi muncit şi o să fie un stimulent că, totuşi, munca vă e apreciată. Aveţi idei, ştiţi şi cum să le puneţi în practică şi vor fi şi oameni care să vă sară-n ajutor la nevoie, totul e să aveţi prezenta de spirit să apăsaţi pe buton.

 

Capricorn – prezentat de horoscopulzilei.net

Ziua poate fi complicată din cauza certurilor și discuțiilor contradictorii. Ești încăpățânat și nu vrei deloc să asculți sfaturile oamenilor din jur.

Se poate să susţineţi un examen, un concurs şi să obţineţi un titlu, un post mai bine plătit. Se poate să plecaţi într-o vacanţă, e rost de distracţie, o să vă şi relaxaţi, că s-au adunat cam multe în ultimii doi ani, nu numai în perioada asta.

 

Vărsător – prezentat de horoscopulzilei.net

Ți-ai luat ceva timp să-ți dai seama ce ai de făcut mai departe. Nu te abate de la drumul ales și urmează-ți visul. Planurile de viitor se anunță mărețe.

E cineva care vă cooptează într-o chestiune de afacerei şi poate vă convine o colaborare. O s-aveţi o discuţie între patru ochi cu cineva care vrea să creadă în continuare în voi, să primească asigurări din partea voastră că relaţia are un viitor stabil.

 

Pești – prezentat de horoscopulzilei.net

Trăiești în prezent și asta este foarte important. Ești motivat să lași ceva în urma ta, iar pentru asta creezi zi de zi amintiri frumoase.

Poate-o să fiţi mai deschişi cu cineva care vă curtează şi dacă nu sunteţi angajaţi într-o relaţie o să vă cuprindă vraja. Se poate să aveţi o ofertă legată de colaborări din care-o s-alegeţi ceva care să se potrivească mănuşa cu perioada pe care-o traversaţi.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Horoscop 28 februarie 2021

Apar situaţii neaşteptate şi care ne pot da programul peste cap, dar o să fim ...