Horoscop Neti Sandu pentru Săptămâna Luminată. Mare noroc pentru o zodie

Neti Sandu indică horoscopul pentru Săptămâna Luminată, cea mai liniștită și plină de spiritualitate perioadă pentru creștini. Se pare că un mare noroc va veni pentru o zodie.

Un alt nativ s-ar putea să își schimbe radical viața sentimentală, de asemenea, se anunță și schimbări de comportament. Caracterul acesteia se va schimba în bine. Vibrația zilei este 3, lucru care ne ajută să comunicăm mai ușor.

 

Horoscop Neti Sandu pentru Săptămâna Luminată

Horoscopul prezentat de Neti Sandu pentru Săptămâna Luminată indică un mare noroc pentru o zodie. Din păcate, unele au parte de mici divergențe care se vor rezolva în timp util.

Ți se recomandă să nu uiți de perioada frumoasă pe care o traversezi și mai ales puterea spirituală din spatele Săptămânii Luminate.

“Nimic nu ne face mai necesari în lume ca iubirea ce-o avem pentru semenii noștri. Tratează-i pe toţi cu politeţe, până şi pe cei care sunt grosolani cu tine – nu pentru că ei ar fi drăguţi, ci întrucât tu eşti astfel. Bunătatea valorează mai mult decât cunoștințele, mai mult decât banii, mai mult decât onoarea, pentru persoanele care o posedă.”

 

Pești
Ați putea să le cereți șefilor niște lucruri mai deosebite, trebuie să le dați timp de gândire, nimic nu o să vină dintr-o dată. O să rezolvați chestiunile întâmpinate recent. O să vă ridicați la un nivel înalt profesional.

 

Berbec
Berbecii sunt așteptați de cineva din străinătate pentru a face rost de bani. De asemenea, se anunță că o să vă găsiți marea iubire așteptându-vă acolo și o să vă și căsătoriți. Nu amâați nicio achiziție.

Taur
Vă consultați cu partenerul de viață pentru o colaborare. Nu sunteți încă sigur, așa că aveți nevoie de un sfat bun de la o persoană care vă cunoaște bine. O să primiți mulțumiri pentur încredere.

Gemeni
Este posibil să întâlniți o persoană care o să fie de vis. Vă înțelegeți de minune, vă armonizați, iar toate lucrurile o să arate splendid pentru voi. Se poate să primiți o ofertă frumoasă din străinătate.

Rac
S-ar putea ca o problemă de sănătate să se ivească. Mergeți la doctor și nu vă împacientați. O să vă achitați toate datoriile în Săptămâna Mare. De acum puteți sta fără griji.

Leu
Leii o să cumpere câte ceva prin casă. De asemenea, se anunță o interacțiune mai bună cu șefii voștri. Ceva se schimbă în bine și o să le cereți lucruri la care nu îndrăzneați înainte.

Fecioară
V-ați separat de cineva care a rămas în trecut. Acea persoană vă va căuta și va încerca să aibă o relație cu voi. O să fie un câștig pentur voi să nu accetați nicio invitație.

Balanță
Găsiți parteneri noi pentru afacerile voastre, asta o să vă aducă un salt profesional. O să aveți mult noroc pe partea aceasta. Se anunță și câteva tensiuni, dar una peste alta iese bine la final.

Scorpion
Aveți o întrevedere cu cineva care dorește să vă angajeze. O să susțineți în curând un interviu și o să știți cum să vă etalați calitățile. E bine să fiți punctuali și paroliști. O să fie în continuare tevatură la serviciu, stați liniștiți și tăcuți ca să nu tulburați mai mult lucrurile.

Săgetător
Este posibil ca în Sătpămâna Luminată să aveți o întrevedere cu cineva pentru o echipă dintr-un proiect. Vă pregătiți de relansa niște idei. Puneți-vă toare resulsele la bătaie și o să fie totul bine.

Capricorn
Vă bucurați foarte mult de reușita unui membru al familiei și poate ieșiți în oraș cu cineva. Ați putea primi un credit pe care îl folosiți pe lururi din casă sau sănătate.

Vărsător
Vă refaceți viața sentimentală. Sunteți norocoși, este tot ceea ce vă doreați. Aveți nevie de un timp de gândire ca să știți exact la ce vă înhămați.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*