Horoscop Neti Sandu 7 mai 2019. Zodia care are va face o vizită în cabinetul unui medic

Neti Sandu horoscop 7 mai  2019! Provocări azi. O să putem ataca frontal o situaţie şi să ne dăm tot interesul s-o lichidăm, ca să n-o facem pe bucăţele, ci o dată şi bine. Vibraţia zilei este 7 şi o să-nțelegem adevărul din subtext. Sfatul zilei de 7 mai 2019. Taurii petrec toată ziua, chiar dacă e luni

TAUR
Se poate să semnaţi un contract de colaborare şi să vă asiguraţi un venit suplimentar constant. O să faceţi rost de nişte bani în plus şi poate-o să vă ocupaţi şi de voi în perioada care urmează să vă duceţi la un salon de înfrumuseţare, la o sală de sport, la stilist.

GEMENI
E posibil să apară cineva care să fie pe lungimea voastră de undă şi să vă cucerească definitiv, cu felul de a fi şi să vă şi căsătoriţi. Apar noutăţi, adevărate provocări şi o să daţi drumul unor proiecte la care visaţi de multă vreme şi o să vă relansaţi în carieră.

RAC
O să vă contacteze cineva care vrea să vă dea ceva de lucru şi se pare c-o să vă intereseze oferta. E posibil să vă treziţi cu un disconfort şi să trebuiască să vă faceţi o programare la medic, să vedeţi ce se-ntâmplă şi cum să-l eliminaţi, să vă puteţi ocupa de toate treburile curente.

LEU
Poate se organizează o ieşire în străinătate şi o să vă convină destinaţia şi poate vă ocupaţi şi voi de cazare, transport. O să v-alegeţi o echipă cu care să realizaţi diverse proiecte şi de serviciu şi personale, ca să vă puneţi în funcţiune nişte resurse pe care nu le-aţi exploatat pân-acum.

FECIOARĂ
O să puteţi legaliza un act şi să recuperaţi nişte bunuri, să vă consolidaţi statutul profesional. Se pare că vi se încredinţează o muncă la care vă pricepeţi şi o să vă fie apreciată ca atare, să luaţi bani şi o să fie un salt în carieră.

BALANŢĂ
O să vă bucuraţi de revenirea cuiva care o fi trecut peste nişte neînţelegeri pe care le-aţi avut la un moment dat şi o să puteţi continua o relaţie. O să vă găsiţi şi voi perechea de suflet şi să vă întemeiaţi o familie, iar dacă n-aveţi unde să locuiţi aceasta va fi prima problemă pe care-o veţi rezolva.

SCORPION
Poate vă bate gândul să vă aşezaţi la casa voastră, să vă căsătoriţi, s-aveţi copii şi o să daţi de persoana potrivită. Se poate să negociaţi un contract şi să nu vă hotărâţi imediat să daţi răspunsul şi abia după ce vă consultaţi cu nişte persoane competente o să vă daţi ok-ul.

SĂGETĂTOR
Se poate să recuperaţi o căsnicie, o prietenie la care n-aţi vrea să renunţaţi pentru că sunt valoroase. Le puteţi cere şefilor nişte înlesniri ca să aveţi rezultate şi mai bune la serviciu şi poate nu-i convingeţi din prima, dar nici nu trebuie să vă lăsaţi păgubaşi.

CAPRICORN
Se poate acutiza o problemă de sănătate dac-o s-o ignoraţi total şi-o să vă coste de-o să vă usture – la portofel. Se poate să daţi o sumă importantă de bani pe ceva pentru casa , ori locuinţă în sine e de achitat, dar pentru asta poate cereţi un credit unei bănci.

VĂRSĂTOR
Poate angajaţi o firmă să vă repare ceva pe-acasă, ori să vă instaleze ca să fie totul funcţional. O discuţie între patru ochi cu fiinţa iubită ar pune capăt unui conflict şi v-aţi putea vedea de program, să drămuiţi timpul liber cum se cuvine.

PEŞTI
E posibil să cheltuiţi o sumă mare de bani ca să achitaţi o rată sau o fi o taxă şcolară consistentă, ori plătiţi ceva la notariat. Poate faceţi un tur de orizont să vizionaţi nişte locuinţe în care-aţi vrea să vă mutaţi sau deja aţi arvunit nişte meseriaşi care să vă construiască o casă.

BERBEC
Se poate s-aveţi un examen, să daţi concurs şi să vă dovediţi competențele într-un domeniu – cu descărcare de adrenalină. O să vă ocupaţi şi de maşină, s-o duceţi în servis sau vreţi să vă luaţi alta fie nouă, fie la mâna a doua, în funcţie de câţi bani aveţi sau vă mai luaţi ceva ustensile de uz casnic.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Horoscop 5 martie 2021

O zi a provocărilor. O să facem tot ce depinde de noi să urgentăm nişte ...