Horoscop Neti Sandu 1 iulie 2018. O zodie primeste un dar neașteptat

Poate o să faceţi abstracţie de datorii, obligaţii de serviciu, de toate nimicurile care ne acaparează mintea şi-o să ne pese şi de noi şi-ai noştri! Să ne distrăm, să ne simţim bine.

Horoscop 1 iulie. Vibraţia zilei este 1 şi o să facem ceva nou de bun augur, pentru prima oară-n viaţa!

BERBEC:

E cineva care nu vrea să vă piardă şi o să se dea peste cap să vă cucerească definitiv şi irevocabil! Se poate să vă duceţi într-o vizită şi să daţi o raită pe la magazine, să luaţi ce-aveţi nevoie pentru casa şi nişte cadouri pentru cei la care o să aterizaţi, poate cu un prilej aniversar.

TAUR:

E posibil să revină cineva şi după doisprezece ani pentru că n-a putut să vă uite şi dacă nu sunteţi prinşi într-o relaţie să vă vrea înapoi. O să-şi facă apariţia cineva care o să vă atragă într-un fel aparte, o să vă impresioneze şi o să vă dea de-nţeles că aţi putea forma un cuplu.

GEMENI:

O să vă pliaţi dorinţele celor dragi, în special ale copiilor şi o să vă duceţi la mare, la munte, la piscină, unde vă permiteţi. Vă puteţi întâlni şi cu nişte posibili parteneri de afaceri, nu numai cu amicii, să vorbiţi despre un proiect care promite să v-aducă nişte câştiguri consistente.

RAC:

O să vă bucuraţi de vizită cuiva, e cineva care v-a lipsit şi o să refaceţi puntea de comunicare, să ţineţi relaţia la cald. O să daţi curs unei invitaţii la o aniversare sau e o nuntă, se-ntâmplă ceva care să fie pe lungimea voastră de undă poate pentru că e cineva foarte drag vouă.

LEU:

Poate vă-ntâlniţi la o terasă, la o piscină cu grupul de prieteni şi o să puneţi la cale o festivitate pentru weekend-ul următor. Întâlnire cu cineva care vrea să plecaţi într-o excursie, în vacanţă, poate fi şi o deplasare cu treburi pe undeva, şi o să o să fie un respiro totodată.

FECIOARĂ:

Poate daţi o fugă în afară localităţii să procuraţi fie nişte produse alimentare, fie nişte piese de mobilier sau aparatură. Se poate să-i invitaţi la masa de prânz pe cei apropiaţi, fraţi, surori, cu care vă vedeţi cât de des posibil, c-aveţi, poate, ceva important de discutat.

BALANŢĂ:

O să perfectaţi comunicarea cu partenerul de cuplu, o să va-ntelegeti din priviri, telepatic, veţi descoperi şi alte căi de comunicare. O reuniune cu oameni care sunt pe sufletul vostru şi e posibil să se decupeze pe-acolo cineva cu care să porniţi la drum, în viaţă, să fiţi un cuplu.

SCORPION:

Poate daţi o fugă la prietenii care v-au invitat la un grătar şi o să petreceţi o după-amiază într-un mediu cald, prietenos. Sunt ceva mondenităţi la care aţi vrea să fiţi şi voi de faţă şi să reactualizaţi lista prietenilor cu care nu v-aţi mai văzut demult şi să-i notaţi acolo şi pe cei noi.

SĂGETĂTOR:

E cineva care vrea neapărat să vă revadă, şi o să facă tot posibilul să vă convingă poate va trebui să contramandaţi o întâlnire programată. E rost de plecat într-o vilegiatura, ajungeţi şi la malul mării, dacă nu e prea departe, nimic nu vă poate opri din dorinţa voastră de a rula pe autostradă, să vă bucuraţi de peisaje.

CAPRICORN:

Relaţia sentimentală se afla într-un proces de tranziţie spre un stil pe care să-l adaptaţi la cerinţele momentului. O reuniune cu oameni dragi şi o să vă rupeţi de stresul cotidian să luaţi o gură de aer proaspăt de la pădure, sau dintr-un parc, ori de la malul mării.

VĂRSĂTOR:

O să primiţi ceva în dar, poate se-mplinesc nişte ani de când v-aţi cunoscut partenerul de cuplu, sau aţi luat un examen. Se poate să vă invite cineva la un grătar şi să-i chemaţi pe prietenii cu care ieşiţi de obicei pe la petreceri şi să vă prindă bine un garden party.

PEŞTI:

Poate ajungeţi, în sfârşit acolo unde aţi vrut să plecaţi în excursie cu ani în urmă şi, în sfârşit aveţi cu cine şi cu ce să vă deplasaţi. Pe voi se poate să vă viziteze cineva după o lungă absenţa şi să vă faceţi planuri de trăit împreună, dar pentru asta va trebui să vă luaţi o casă.

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...