Horoscop Minerva pentru luna martie. Ce ne rezervă astrele în prima lună de primăvară

Martie 2019 este o lună palpitantă. Prima parte a lunii este cea mai bogată în oferte, iar partea a doua a lunii este mai complexă și mai puțin expansivă.

Berbec

Prima săptămână din martie 2019 este palidă în materie de relații, poate chiar incomodă. Prin urmare, nu este cazul să faci planuri mari pentru Ziua Mărțișorului.

Totuși, îți poți făuri speranțe pentru 8 Martie și toate celelalte zile până la sfârșitul lunii.

Ultima decadă poate aduce împliniri suplimentare, fiindcă la 20 martie ajunge în Berbec și Soarele, stăpânul casei pasiunii și a sexualității.

Taur

În martie, Taurii se pot baza pe Marele Benefic, Jupiter.

Totuși, nu este cazul să visezi doar la lapte și miere. La 17 martie Marte, stăpânul casei cuplului Taurului, își începe ciclul retrogradării, care-l va purta du-te vino între Capricorn și Vărsător.

Primele efecte ale ciclului retrogradării lui Marte apar în a doua jumătate a lunii martie. Pot fi efecte subtile, greu de sesizat, așa că ai face bine să cercetezi cu luare-aminte toate noile situații ivite.

Până atunci, însă, bucură-te de prima parte a lunii, care îți poate aduce împliniri frumoase în plan relațional!

Gemeni

Ai inițiativă, acționezi, decizi, te străduiești să faci ceva pentru cuplu, pentru partener(ă).

Oricum, Marte pune sarea și piperul, fiindcă în rest, prognoza este excelentă: Mercur, stăpânul Gemenilor, se află pe tot parcursul lunii martie în case bune și norocoase.

Toată luna martie este favorabilă realizărilor comune.

Rac

Viața relațională este privită cu seriozitate, implică anumite responsabilități sau trece prin momente dificile.

Lucrurile devin mai vizibile în partea a doua a lunii martie, când energicul Marte intră și el în casa cuplului Racului, jucând un rol catalizator, de precipitare sau declanșare a evenimentelor.

Pe de altă parte, te poți bizui pe efectul binefăcător al lui Jupiter, care radiază șansă în casa dragostei Racului, și pe sprijinul lui Venus.

Cu alte cuvinte, chiar dacă apar complicații, problemele își găsesc soluții și până la urmă izbândești.

Leu

În primele două decade din martie (mai ales în a doua), Soarele, stăpânul Leului, face un frumos trigon cu Jupiter, stăpânul casei dragostei, ceea ce anunță șansă, fericire și satisfacție.

Martie este o lună palpitantă, care te poate duce până în al șaptelea cer, dar care favorizează mai mult legăturile de lungă durată.

Fecioară

Primele două decade ale lunii martie se profilează într-un mod foarte promițător. Această configurație poate aduce o împlinire de natură sentimentală, la care contribuie, probabil, o întâlnire, o discuție, un drum sau anumite preocupări intelectuale comune.

Venus, planeta dragostei și a uniunii, tranzitează casa a opta, ceea ce ar putea anunța interese financiare pe care le împărtășești cu perechea, sau o înclinație de a cerceta, analiza ori investiga ceva legat de relație.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Horoscopul zilei, 16 aprilie 2021

Azi, Luna tranzitează semnul Gemenilor, avem energie, vitalitate dar ne plictisim rapid de acțiunile de ...