Horoscop miercuri, 9 decembrie

Cei 12 nativi din zodiac au parte de noutăți astăzi, conform previziunilor astrale din horoscopul de miercuri, 9 decembrie.

Apar lucruri mărunte, dar valoroase, gesturi simple, dar care înseamnă mult și o să le apreciem așa cum trebuie, n-o să le bagatelizăm.

Pentru a se bucura de noroc pe tot parcursul zilei, zodiile trebuie să țină cont de numerele norocoase: 4,18,47,56, dar și de culorile care aduc succes pe toate planurile: verde deschis și verde.

 

Horoscop miercuri, 9 decembrie – Berbec

Încearcă să nu îți pui atenția doar asupra lucrurilor negative, ci să realizezi că acestea nu vor mai dura mult. Totul este doar un proces al universului și tu faci parte din el. E natural și ne transformă pe toți într-o măsură.

Un semn de viață din partea cuiva care v-a dus dorul și o să aflați ce șanse sunt să vă vedeți de sărbători. Se poate să luați bani din mai multe surse, dacă aveți și colaborări și o să vă permiteți o escapadă turistică măcar de 2, 3 zile, undeva într-o stațiune.

 

Horoscop miercuri, 9 decembrie – Taur

Te simți destul de obosit din cauza evenimentelor din ultimul timp și cel mai indicat este să  ai grijă de sistemul tău nervos. Bea un ceai cald, încearcă să porți o conversație plăcută chiar și la telefon.

Îi faceți o surpriză partenerului de cuplu și rezervați o camera la un hotel, poate chiar în străinătate și o să fie apreciat gestul. Poate să fie o perioadă bănoasă pentru voi, poate contribuie serios și partenerul de cuplu și o să vă drămuiți în așa fel finanțele, încât să vă ajungă pentru tot ce v-ați propus.

 

Horoscop miercuri, 9 decembrie – Gemeni

Dacă ai anumite îndoieli legate de o persoană din anturajul tău la care ții, acestea trebuie exprimate cu diplomație. Nu este indicat să sari direct la concluzii, ci mai degrabă să dai o șansă acestei persoane de a-și spune părerea.

Se poate să petreceți câteva ore la cumpărături, iar dacă nu agreați alergatul prin magazine treceți pe online. O să fiți curtați de niște angajatori care au planuri mari cu voi din ianuarie încolo și o să câștigați bani frumoși dacă vă înțelegeți în toate privințele.

 

Horoscop miercuri, 9 decembrie – Rac

Anumite persoane te pot dezamăgi sau nu îți îndeplinesc așteptările. Cu cât te implici mai mult în treburile celorlalți, cu atât mai tare vei vedea că nimeni nu e perfect sau că au avut motivele necesare pentru a acționa în acest fel.

E posibil să luați o decizie referitoare la viața în doi și să i-o dezvăluiți abia de Revelion. Poate e o cerere în căsătorie, un accept. Se poate să apară cineva care să vă lumineze viața, să vă înțelegeți, să vă respectați și să aveți o căsnicie solidă. Promite să fie stabilitate.

 

Horoscop miercuri, 9 decembrie – Leu

Anumite persoane din anturajul tău pot veni cu niște opinii solide în legătură cu un anumit subiect. Acestea îți pot schimba o perspectiva, mai ales că sunt bine intenționate.

Poate o să valorificati niște produse. Faceți voi rost de bani de undeva și o să aveți de cheltuială până după Anul Nou. O veste bună, care să vă pună într-o lumină favorabilă și să puneți în aplicare o strategie de afaceri, să câștigați bani, pentru că se anunță o conjunctură favorabilă.

 

Horoscop miercuri, 9 decembrie – Fecioară

Încearcă să nu spui astăzi adevărul în față unor oameni care nu îl tolerează în general sau nu sunt pregătiți să îl accepte. Folosește-ți diplomația  și tactul, pentru că doar așa vei găsi o rezolvare problemelor tale.

O să faceți cunoștință cu cineva care va fi aproape de sufletul vostru și o să aveți curaj să porniți într-o relație, cu pași mici la început. O să fiți răsplătiți pentru ce ați muncit în decursul anului și o să le luați alor voștri ce știți că le place. Vă gândiți și la o minivacanță pe undeva.

 

Horoscop miercuri, 9 decembrie – Balanță

Anumite subiecte care se discuta astăzi în jurul tău te pot scoate din starea de calm și echilibru, chiar dacă nu ești direct implicat. Încearcă să găsești adevărul din substratul situațiilor mai mult decât să cauți un vinovat.

Vine o ofertă de la job, dar rămâne de văzut dacă vă înțelegeți la bani. Se pare c-o să vă abțineți cu greu să nu cheltuiți bani cu nemiluita, dar poate vă mai temperează partenerul care vrea să mai aveți și o rezervă acolo.

 

Horoscop miercuri, 9 decembrie – Scorpion

Încearcă să nu ții în tine ceea ce simți și să comunici deschis.  Odată făcut acest lucru, situațiile tensionate vor trece că și cum niciodată nu s-au întâmplat.

Se poate să aflați cu cine o să petreceți Revelionul și e de văzut dacă trebuie plătit un avans, ori e de achitat toată suma odată. O să puteți rezolva problema banilor și să le luați cadouri celor dragi, să aveți și pentru mâncare, să vă achitați de toate obligațiile financiare.

 

Horoscop miercuri, 9 decembrie – Săgetător

Ar fi indicat astăzi să nu spui direct ceea ce simți, mai ales că astăzi poți fi un pic cu capul în nori și poți să rănești prin vorbe destul de ușor. Încearcă să te ocupi și de pasiunile tale și de ce ai de făcut în liniște.

Se așteaptă un răspuns de la voi și poate știți deja dacă o să petreceți Crăciunul sau Anul Nou cu acel cineva. Întrevedere cu cineva care vrea să lucrați împreună și insistă cu argumente care vă conving și o să vă facă ușoară alegerea.

 

Horoscop miercuri, 9 decembrie – Capricorn

Încearcă să îți organizezi treburile așa încât să ai timp să trimiți și acele email-uri sau răspunsuri restante. Nu ezista să semnalezi atunci când ceva nu merge conform așteptărilor tale.

O atmosferă mult mai bună în colectivitate și o să vă simțiți bine pe la evenimentele acestei perioade. O să fiți în tonus. Se poate să cereți un împrumut de la o bancă să plecați pe undeva de sărbători, să vă bucurați de prezența alor voștri și de peisaje, de o cazare cu multe stele.

 

Horoscop miercuri, 9 decembrie – Vărsător

În loc de a te critică singur pentru ceea ce simți, mai bine încearcă să accepți că nu ești perfect și e bine așa.  Anumite situații au nevoie de un proces lung de analiză, ideci acesta nu se face într-o zi.

E cineva care vă iubește și vrea să se asigure că vă place destinația de vacanță pe care a ales-o. Deocamdată e secretă. Vești bune, luați și bani, se întâmplă tot felul de lucruri neașteptate și care vă modifică, din mers, programul. O să fiți însă, prompți în replică.

 

Horoscop miercuri, 9 decembrie – Pești

Încearcă să fii foarte rațional deși anumite emoții fie te dau peste cap, fie te provoacă să spui lucruri care nu sunt reale. Anumite vești legate și de sectorul muncii pot să te agite, dar lasă-le să se rezolve și de la sine. E doar o perioada.

Se poate să primiți un ajutor nesperat și să vă descurcați cu toate obligațiile, și de serviciu și personale, de familie. Și vouă vă intră bani și o să-i cam faceți praf, că aveți o listă lungă de cumpărături și timpul vă presează, așa că o să recurgeți, poate, la online.

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...