Horoscop Martie 2019 – Vești importante în carieră și pe plan financiar

Horoscop lunar martie 2019 – Dăm startul primăverii cu veşti noi în dragoste şi carieră, nativii din zodiac bucurându-se în luna martie de surprize şi noi provocări care îi vor pune la încercare, nu doar în viaţa privată, cât şi la locul de muncă. Dacă pentru unii relaţiile cu colegii de serviciu nu sunt tocmai cum se aşteptau, alţii se bucură de aprecierea lor, lucru care îi face să fie mândri.

Horoscopul lunii martie 2019: BERBEC
Vă atrag foarte mult distracţiile şi v-aţi propus să nu pierdeţi niciun prilej în a le dovedi celorlaţi că ştiţi să trăiţi. Pe plas socio-profesional se bun ale baze ale evoluţiei dumneavoastră şi vă bucuraţi de sfaturile sau ajutorul concret al unui superior. Începutul lunii martie nu trece neobservat, iar asta pentru că vă va pune în faţa unui eveniment de referinţă pentru cariera dumneavoastră. În această lună munciţi mult, cu spor, iar din eforturile dumneavoastră apar rezultate palpabile de care sunteţi mândru. Este o lună prielnică şi pentru comunicarea afectivă şi pentru înţelegere. Spuneţi deschis ceea ce gândiţi, chiar dacă lucrul acesta deranjează.

Horoscopul lunii martie 2019: TAUR
Este un moment favorabil schimbărilor radicale în plan profesional: schimbarea locului de muncă, avansare pe o altă treaptă ierarhică. Aţi putea primi un sfat cu tentă legală într-o discuţie privată cu reprezentantul unei instituţii, deşi ceea ce vă spune nu ar trebui ştiut de alţii. Sunteţi prins într-o problemă căreia, deocamdată, nu îi găsiţi soluţi, dar apare de undeva un ajutor care vă scoate imediat din impas. În această lună este posibil să primiţi o veste din partea unei persoane mai în vârstă care s-ar putea să vă neliniştească.

Horoscopul lunii martie 2019: GEMENI
Destinul conjugal urmează o curbă ascendentă şi multe cupluri îşi clarifică în acest interval probleme, ”curăţă” relaţie de suspiciune şi complexe. Afacerile prosperă datorită unor asocieri sau colaborări de succes, de aceea trebuie să acceptaţi relaţionarea cu ceilalţi. Este posibil să începeţi luna martie cu o zi tensionată din cauza neînţelegerilor cu un coleg sau un partener de afaceri. Luaţi legătura cu diverse instituţii ale statului pentru soluţionarea unor chestiuni financiare, bancare, de afaceri. Din fericire, în luna martie sunteţi vioi şi un magnetism deosebit, astfel încât cei din jur sunt fermecaţi de dumneavoastră.

Horoscopul lunii martie 2019: RAC
Se pare că nu vă interesează nimic mai mult decât partenerul, cu atât mai mult cu cât în ultima perioadă aţi simţit o oarecare răceală în relaţie. Este un moment relaxat la serviciu, când păreţi că vă desfăşuraţi activitate într-o mare familie. Veştile care vin în luna martie sunt promiţătoare pentru că aduc noutăţi cu privire la paşii următori ai unei afaceri în care sunteţi implicaţi. Viitorul arată bine! Începeţi să descoperiţi regulile comise de alţii şi luaţi imediat măsuri pentru a le sancţiona, pentru a le arăta că nu le va merge aşa la nesfârşit. Este bine să fiţi atenţi la detalii, să încercaţi să vă faceţi datoria, să vă respectaţi promisiunile. Este luna în care buturga mică răstoarnă carul mare.

Horoscopul lunii martie 2019: LEU
Faceţi din nou confidenţe cui nu trebuie şi vă miraţi că toată lumea vă cunoaşte secretele. Pe viitor este necesară mai multă prudenţă. Aveţi ocazia să vă faceţi publice planurile dumneavoastră de viitor. Se vor găsi o mulţime de persoane interesate de o colaborare cu dumneavoastră. Justiţia este cuvântul cheie al lunii martie, deci tot ce e legat de ideea de a face dreptate devine preocuparea dumneavoastră principală. Nu vă aşteptaţi să fie o lună prea bună la serviciu. Se anunţă câteva furtuni trecîtoare ce au la bază nişte piedici puse chiar de dumneavoastră. Acum orice este posibil, cu condiţia ca dumneavoastră să nu vă pierdeţi răbdarea şi să vă menţineţi punctul de vedere în faţa celor care încearcă să vă dezarmeze.

Horoscop lunar Minerva martie 2019 – INTEGRAL pentru fiecare semn zodiacal. Află ce îți rezervă astrele în luna ianuarie 2019. Care sunt principalele provocări pentru fiecare zodie?

Horoscop lunar Minerva ianuarie 2019 – previziuni generale
Horoscop Minerva martie 2019 BERBEC: În martie Berbecul poate primi o mulțime de informaţii pe care să le împărtășească cu oamenii din jurul său. Venus și Saturn, care nu răspund la problemele lor din poziție lor obișnuită, le vor susţine cauza și nu pot decât să mulțumească cu adevărat şi să se bucure de asta.

Horoscop Minerva martie 2019 TAUR: În martie Taurul va fi protejat de Lună. În general, sora mai mică a Soarelui ajută acest semn chiar și în poziția obișnuită, jucând rolul de cea mai ascensionată planetă. Dar, chiar şi de pe această scenă, Luna va servi și ca lider astral pentru reprezentanții elementelor de Pământ.

Horoscop Minerva martie 2019 GEMENI: Venus şi Mercur vor forma cuplul unor circumstanțe extraordinare, care, în perspectivă, vor fi o prioritate înaltă. În primul rând trebuie să aibă încredere în sentimentele lor. Ei bine, o clarificare importantă – sentimentele lor şi nu instinctul. Cele mai importante evenimente vor avea loc în domeniul vieții private, cu precizarea de a nu lăsa sfera muncii nesupravegheată.

Horoscop Minerva martie 2019 RAC: În martie nativii Rac nu vor fi protejați doar de favoritul lor Jupiter, ci și de Saturn, care de obicei tratează Racul destul de distant. În această etapă însă acționează ca un conducător astral al elementului de apă. Totul înseamnă încrederea în sine, dar nu neapărat încredere în toți cei din jur. Nu trebuie să supraestimeze situațiile, dar nicisă le subestimeze.

Horoscop Minerva martie 2019 LEU: Martie ar putea fi o lună puțin cam ambiguă pentru Leu, deși protecția Soarelui și a lui Pluto favorizează numai tendințele pozitive. Oricum, unele situații care au loc în această etapă ar putea ridica multe întrebări. Toate acestea sunt solvabile, deci să nu se streseze prea mult.

Horoscop Minerva martie 2019 FECIOARA: În martie nativii Fecioară vor trebui să rezolve câteva probleme cu adevărat presante care nu sunt legate numai de propriile lor perspective. Are sens să se concentreze pe muncă pentru că abilitățile lor vor fi cu adevărat remarcate. Responsabilitatea lor va crește proporțional, deci să-şi rezerve timp pentru a lua câteva decizii deosebit de importante.

Horoscop Minerva martie 2019 BALANTA: Nativii Balanţă ar trebui să se aştepte numai la lucruri bune, inclusiv acele accese de bunătate cu care ne-a obişnuit. În general, această perioadă va fi plină de diverse schimbări și transformări atât ale naturii lor interioare, cât și a celei exterioare.

Horoscop Minerva martie 2019 SCORPION: Marte care se întâmplă a fie şi stăpânul Scorpionului se află într-o poziţie care este mod normal nu este atât de bună cu Scorpionul, este poziţionată astfel încât să aibă și mai multă putere, dar acest lucru nu îl impietează pe Scorpion, dimpotrivă.

Horoscop Minerva martie 2019 SAGETATOR: In martie Mercur care de obicei acționează ca o planeta responsabilă de exilul său în Săgetător, își va schimba poziția. Eris, care în această perioadă este stăpâna lor îi va proteja, în schimb Ceres va rămâne pe o poziție destul de ostilă. În esență, luna va rămâne volatilă, poate chiar prea volatilă.

Horoscop Minerva martie 2019 CAPRICORN: Martie le va aduce o surpriză substanțială capricornilor din cauza faptului că Luna devine un aliat de încredere, alături de Marte și Saturn. Desigur, surpriza nu este o problemă, ci mai degrabă un avantaj, dar trebuie să se obișnuiască cu asta, pentru că în acest caz va trebui să pună accentul pe sentimente și relații personale, chiar și în acele domenii care, în general, sunt private de sentimentalism.

Horoscop Minerva martie 2019 VARSATOR: Martie va fi o lună norocoasă pentru reprezentanții Varsatorului, pentru că în această etapă a vieții, Saturn, care se întâmplă să fie stăpânul lor tradiţional, acționează ca stăpân al tuturor semnelor de aer. Este un moment bun, viu moderat, atingând sfera senzualului care îi transformă în adevăraţi cuceritori. În consecință, trebuie să rezolve unele probleme personale la nivelul relațiilor interpersonale.

Horoscop Minerva martie 2019 PESTI: Venus este unul dintre cei mai importanți aliaţi a semnului zodiacal Peşti, în martie. Martie va fi o perioadă foarte sensibilă, dar în același timp destul de contradictorie. Aceasta înseamnă că orice tip de emoție, indiferent dacă este negativă sau pozitivă, va fi percepută într-un mod mult mai intens, mai puternic și mai luminos.
 

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Horoscopul zilei, 16 aprilie 2021

Azi, Luna tranzitează semnul Gemenilor, avem energie, vitalitate dar ne plictisim rapid de acțiunile de ...