HOROSCOP. Mariana Cojocaru și previziunile pentru fiecare zodie în vara lui 2018. Avertismente pentru Gemeni și evenimente interesante pentru Raci

HOROSCOP. Astrologul Mariana Cojocaru a explicat ce amprente astrale îşi vor lăsa urma asupra noastră în zilele următoare, ce planete vor intra în mers retrograd şi care sunt fenomenele astrale unice ale anului 2018.

HOROSCOP MARIANA COJOCARU 2018 BERBEC

Datorită faptului că Marte, patronul astral, va fi conjunct cu Jupiter în casa câştigurilor materiale şi alianţelor, Berbecii vor avea un 2018 foarte bun.

Toţi nativii care vor dori să aibă o viaţă mai bună vor avea posibilitatea de a accede la un job mai bun, mai bine plătit datorită acestei conjuncţii astrale.

HOROSCOP MARIANA COJOCARU 2018 TAUR

Conjuncţia astrală le dă posibilitatea Taurilor în 2018 să intre în alianţe foarte interesante care să le aducă bani şi profit. Cei care vor sta deoparte şi nu se vor implica, aşteptând să le curgă din cer norocul, se pot treci că traversează anul şi nu vor şti cum să se descurce.

HOROSCOP MARIANA COJOCARU 2018 GEMENI

Aceşti nativi vor beneficia în 2018 de o influenţă jupiteriană foarte interesantă care vă fi în cea de-a şasea casă zodiacală, unde sunt plasate locul de muncă, relaţiile de muncă corecte. Cei vor dori să aibă un job, un loc de muncă mai bine plătit sau o colaborare profitabilă vor trebui să tragă tare. Gemenii trebuie să fie foarte atenţi şi la sănătate deoarece pot apărea afecţiuni, intervenţii chirurgicale, stomatologice şi trebuie să aibă o stare de spirit pozitivă.

HOROSCOP MARIANA COJOCARU 2018 RAC

Pentru a se bucura de succes în 2018, Racii vor trebui să fie foarte bine determinaţi în perioadele în care vor exista eclipse, pentru a beneficia de pe urma puterii patronului lor, Luna.

Nativii din Rac pot avea un an 2018 plin de evenimente interesante, fiind motivaţi de dorinţa de a reuşi, de a face o schimbare majoră către ceva sau cineva foarte apropiat sufletului.

Leu

Sunt sustinuti de Venus. Ei primesc un ajutor de la persoane influente si vor reusi sa atraga cercurile influente pentru ca destinul lor sa se schimbe in bine.

Fecioara

Se bazeaza pe spiritualitate, lumina si credinta. Aceste trei crezuri ii ajuta sa treaca peste probleme si trebuie sa isi gaseasca drumul de initiere in viata.

Balanta

Are pe Jupiter in mers direct incepand cu data de 9 iunie. Este excelent pentru acesti nativi. Ea tine lucrurile in echilibru si iubeste neconditionat. Isi schimba destinul in bine.

Scorpion

Un nou inceput pentru ei. Destinul ii va face surprize placute si totul o sa fie foarte bine pentru ei. Renasc din propria cenusa si rezolva lucruri pe partea sentimentala.

Sagetator

Beneficiaza de un moment de cotitura care ii ajuta sa isi gaseasca calea, astfel depasesc momentele de cumpana care se prefigureaza in aceste clipe.

Capricorn

Este sustinut de mai multe planete, care impreuna, vin cu tot felul de oferte. Ei trebuie sa stie sa aleaga ce este bine si ce nu.

Varsator

Entuziasmul il ajuta sa isi implineasca visele, este foarte activ in aceasta perioada. Isi desface aripile si porneste la drum cu un tonus extraordinar de bun.

Pesti

Se lamuresc cine ii iubeste cu adevarat si cine nu ii merita. Ei stiu ca iubirea invinge tot asta si pentru ca sunt foarte sensibili. Insa vor avea parte de surprize mari.

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...