Horoscop Mariana Cojocaru pentru 29 decembrie – 4 ianuarie 2018. Noul An aduce schimbari pe toate planurile – previziuni complete

Previziunile astrologice pentru toate zodiile. Afla ce ti-au pregatist astrele pentru aceasta perioada!

Berbec-

Patronul vostru astral Marte este în conjuncție cu Kiron în Pești în săptămâna care urmează, pe astrograma generală, nu pe cea personala. Cum Kiron este lecția de viață, e clar că trebuie să fiți cumpătați atunci cand mergeți la shopping.

Investiți și în sănătate, deoarece Kiron este Centaur vindecător. Cu Venus în Scorpion veți primi daruri de suflet. Că suflețele nu dorm, sunt pe fază.

Taur-

Pentru voi Venus din Scorpion este susținătorul alianțelor, parteneriatelor și colaborărilor. Conjuncția Marte-Kiron vă readuce în prim-plan relația cu prietenii adevărați, de suflet. Aveți nevoie de ajutorul acestora. Este un umăr pe care puteți să vă așezați capul la nevoie.

Deoarece…prietenul(prietenii) la nevoie se cunoaște! Sănătatea este foarte important, de aceea evitați băuturile reci și frigul în exces.

Gemeni-

Mercur din Săgetător face cuadratură cu tandemul Kiron-Marte din Pești si vă atenționează asupra deplasărilor. Risc de accidente și incidente. Cei cu adevărat crez creștin pot fi ocoliți de nenorociri.

Evitați discuțiile în contradictoriu și nu vă băgați nasul unde nu vă fierbe oala. Venus din Scorpion indică faptul că vă puteți îndrăgosti de cineva de la locul de muncă. Ideea e, că ce e val ca valul trece.

Rac-

Luna Albă este în Balanță. De aceea familia este foarte importantă, dar trebuie să fiți atenți să nu puneți stăpânire pe cei dragi. Aceste lucruri se pedepsesc grav.

Dacă nu în viața asta în cea viitoare. Și în această zodie sunt oameni de două feluri: felul întâi și felul doi. Unii sunt buni ca pâinea caldă, alții pot fi obsedați sexual sau maniaci. Cum totul se transmite genetic, e clar că trebuie să fie înțeles.

Leu-

Cu Luna Albă în Balanță faceți casa lună. Doar așa vine Moș Gerilă și vă pupă noaptea în somn. Imaginația este cel mai frumos dar de stele de la Dumnezeu și trebuie să luați aminte la ceea ce vă spun. Cum este împletită armonios cu creativitatea și cumințenia…totul duce la sfințenie.

Nu fiți egoiști, dăruiți din farfuria voastră cu bucate și comesenilor. Poate sunt unii care poftesc mai mult!

Fecioara-

Marte și Kiron din Zodia Opusă- Pești- poate pune cuțitele pe masă. Atenție la răfuieli, dispute, conflicte. Îngropați-le! Că nu este o perioadă favorabilă certurilor.

Săptămâna ce urmează e bine să o dedicați bucatelor alege, făcute cu mânuțele voastre. De aceea e bine să bucătăriți, căci Marte este patronul cuțitelor și obiectelor tăioase. Atenție și voi și Peștii să nu vă tăiați degețelele în bucătărie.

Balanța-

Luna Albă este în constelația voastră la început de săptămâna. Atenție la sănătate! În special trebuie să vă spun că tandemul Kiron-Marte este în sectorul astral al sănătații.

Unele Balanțe pot gusta din bucuria zăpezii, iar altele pot pica la pat(răceli, luxații, etc). Noroc mic de bani de la Venus. Dar așa cum vin bănuții, așa se duc.Un dar frumos, de suflet puteți să vă faceți singuri la trecerea dintre ani.

Scorpion-

Venus face distincția între cei care vă iubesc și vă doresc și cei pe care-I doriți și-I iubiți voi. E considerat Mic Benefic, dar din cauza cuadraturii pe care Mercur o face cu Marte(patronul vostru astral), dualitatea este evident la unii dintre voi.

Săgetătorii nu vă sunt aliați(Kiron), cum de-altfel nici Balanțele(Marte), Peștii, Gemenii(Mercur în constelația voastră), Scorpionii(răfuieli între voi), Fecioarele.

Săgetător-

Cadoul astrelor de Moș Gerilă este răceala și incompatibilitatea pe care o aveți cu partenerii voștri de viață. În special schizotimicii zodiei.

Nexusienii acestui semn zodiacal nu sunt căsătoriți, deci nu pot fi afectați. Cuadratura Centaurului Kiron cu Mercur din zodia voastră certifică acest lucru.

Capricorn-

Soarele se apropie din ce în ce mai mult de Saturn. Veți fi cazați la Hotel Plăpumioară, așa să știți! Numai așa vă vine lumina din interior…

Rugați-vă pentru păcatele voastre și abțineți-vă să vă implicați în conflicte, discuții, analize pentru care nu sunteți pregătiți. Mulți Capricorni și Săgetători au intrat în domenii de activitate care nu sunt ale lor.Inclusiv Scorpioni(media, politică, drept, servicii).

Vărsător-

Venus din Scorpion este în rezonanță cu Mijlocul Cerului și vă susține cariera. E drept, cariera celor care sunt foarte bine pregătiți, nu și a altora.

Mulți Vărsători (și nu numai) au ales să devină astrologi și nu au nicio chemare(exp: Minerva Nemuritoarea, Svârlefus- cu nume providențial, Voropchievici-desenator tehnic). A fost și un show cu Augusta Dumitrașcu la care am refuzat așa companie.

Pești-

Kiron-Centaurul în conjuncția cu Marte și cuadratură cu Mercur din Săgetător vă arată calea dreaptă spre lumină la cumpăna dintre ani. De aceea este bine să nu beți peste măsură, să nu vă insultați unii pe alții și să respectați doar persoanele dragi .

Cea mai tare glumă am auzit-o la Urania(Pești), cand i-a spus lui Ion Petreanu(critic literar-Săgetător) că i-ar da o cojă de păine de slab ce era.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Horoscop 20 aprilie 2021 – facem echipă

Horoscop 20 aprilie 2021 – O să putem accesa un filon afectiv în această perioadă ...