Horoscop Mai 2021

Luna mai 2021 este o lună prosperă, cu șanse noi și schimbări pentru mulți nativi. Probleme vor fi doar în ultima decadă, când este eclipsă de Lună, dar numai pentru cei care nu reușesc să scape de datorii și de situațiile complicate din familie.

Pentru luna mai, astrele au prevăzut că anumite semne zodiacale vor avea parte de surprize frumoase, iar altele vor avea de parcurs  situații intense și inedite. Pentru fiecare în parte, Universul a pregătit lucruri frumoase și lecții importante, care ne vor ajuta să depășim anumite blocaje, dar și să îmbrățișăm schimbările.

De altfel, trebuie să învățăm în luna care urmează să fim mai recunoscători pentru tot ceea ce avem, în loc să medităm la ceea ce nu avem, și să fim mulțumiți cu viața noastră, dorind însă să devenim mai buni, mai înțelepți, mai energici, mai curajoși și mai iubitori. În fond, este vorba de luna „Mai”.

Iată mai departe detaliile astrologilor pentru luna mai a anului 2021: 

Zodia Berbec – Horoscop Mai 2021

Planeta Mercur îți oferă ocazia pentru a-ți reafirma dorințele din sufletul tău și ambițiile, în special la locul de muncă. Cei din jurul tău sunt liberi să te urmeze sau nu în proiectele tale. Cercetează terenul, caută o marjă de progres. Inițiativele tale se dovedesc fructuoase începând cu data de 10 mai.

Sectorul financiar devine activ și cere dinamism, negocieri, mișcare, documente, bună comunicare, căutare de oameni potriviți.

În ceea ce privește afacerile, cei care sunt ingenioși și activi până la extrem vor avea noroc. Principalul lucru nu este de a pune presiuni asupra partenerilor, ci de a vă identifica concurenții la timp.

De asemenea, planeta Venus te ajută la realizarea alianțelor de încredere, cu mize financiare avantajoase. Efectele aceste planete aduc o gură de aer proaspăt în relațiile tale. Dacă relația de cuplu este nouă, vei face un pas mai mare, cu decizia că va deveni mai oficială.

Zodia Taur

Prin asocierea cu Uranus, planeta Marte îți pune spiritul de luptă în slujba unei activități care îți este aproape de inimă, care îi poate implica și pe cei dragi. Creativitatea ta aduce beneficii atât echipei, cât și familiei. În perioada 10 – 27 mai, ideile tale sunt autoritare. Le impui și le negociezi la un preț ridicat și cariera ta decolează.

În ciuda schimbărilor pozitive și a speranțelor strălucitoare pentru viitor,sunt posibile ciocniri cu șefii ori cu autoritățile. În plus, va trebui să vă depășiți vechile obiceiuri, convenții și rutină. Fiți atenți,mai ales la drumuri, să nu vă asumați riscuri.

La nivel emoțional, un eveniment anume îți întărește decizia de a schimba direcția. Pentru a-ți îmbunătăți situația ta și a celor dragi, vei face ceva, vei lua o decizie. Această situație schimbătoare îți stimulează energiile. Ești la maximum cu energia și ai o minte de oțel pregătită să depășească adversitățile și provocările.

Zodia Gemeni – Horoscop Mai 2021

Fără îndoială, pentru tine este una dintre cele mai importante luni ale anului. Cu o tranziție, nu neapărat ușor de reușit, începând cu data de 14 mai, planeta Jupiter face un salt în Pești, aspect care va întări dorințele tale de a acționa, deși simți că circumstanțele încetinesc impulsurile pe care le ai. La rândul lor, cei din jurul tău par reticenți să se alăture proiectului tău.

În ciuda oportunităților, aceasta nu este perioada cea mai potrivită pentru orice veți dori să întreprindeți. Mai curând, luați măsuri pentru colectarea de informații, consultanță, analiză aprofundată și calcularea riscurilor viitoare. Este mai bine să amânați întâlnirile cu ultimatumuri și deciziile finale până la sfârșitul lunii. Abia atunci veți fi gata să acționați ca lider suficient de eficient pentru a găsi noi domenii de activitate sau oferte de locuri de muncă profitabile. Abia atunci veți avea ocazia de a crea relații de afaceri sigure și stabile, de a consolida autoritatea  și poziția în carieră.

Faci pasul singur sau aștepți? Retragerea planetei Saturn în data de 24 mai sugerează amânarea. Proiectele tale amânate, vor fi acum puse din nou în lumină, adunând toate mijloacele de care ai nevoie pentru a le realiza. Vești bune, sub acțiunea planetelor Mercur și Venus, aliaților externi, care te ajută în pașii voștri, să urmezi direcția corectă.

Zodia Rac – Horoscop Mai 2021

Planeta Marte este acolo, cu tine toată luna, doar pentru tine și pentru a te ajuta să-ți aperi interesele. Există riscul de a-ți interioriza furia, dacă nu îți exprimi nemulțumirea, nevoile și opiniile. Din data de 10 mai, până în data de 27 mai, perechea Marte – Uranus te va ajuta să ai mai multă energie pentru a acționa.

După sărbători, puteți acționa cu succes în sfera publică și socială, puteți participa la noi proiecte promițătoare, puteți organiza întâlniri importante la diferite niveluri. Sunt șanse de a planifica schimbări de viață la scară mare.

Financiar, e o perioadă în care se pot face investiții, se pot contracta împrumuturi, se pot achita restanțe, se pot porni acțiuni de partaj sau moștenire.

Astfel, acțiunea rapidă, repartiția rapidă, rezultatele semnificative, toate fac ca ideile tale să triumfe. Succesul tău atrage atenția, cu o ofertă interesantă care îți este prezentată, capabilă să genereze profituri frumoase. În ceea ce privește forma, ai multă energie de rezervă, un as important pentru a-ți îndeplini obligațiile fără a te stresa.

Zodia Leu – Horoscop Mai 2021

Planeta Jupiter părăsește semnul Vărsător (rivalul tău) pentru a intra în semnul Pești. Începând cu data de 14 mai, vei avea parte de o perioadă de liniște, un confort real! Tot ce nu ai putut face până acum, este realizabil în această perioadă. Îți recuperezi timpul pierdut accelerând dezvoltarea proiectelor neterminate.

Această perioadă se poate dovedi totuși a fi conflictuală, în special cu oamenii din generația mai în vârstă sau cu cei care au un statut mai înalt, care nu vă vor împărtăși opiniile. Va fi greu să suportați orice presiune, manifestare a puterii și controlului, astfel încât este posibil să rupeți în mod decisiv unele legături, fără niciun regret.

Relațiile romantice vor deveni mai emoționante, pasionate, vor putea aduce varietate astfel încât perioada promite să nu fie deloc plictisitoare.

Trei planete din Gemeni aduc prospețime relațiilor tale, iar din punct de vedere social, rețeaua de prieteni și cunoștințe este eficientă și mare și ai parte de conexiunea perfectă. Noile prietenii sunt fericite și promițătoare dacă cauți dragoste. Vei avea o relație de dragoste frumoasă cu cineva.

Zodia Fecioară

O mare schimbare se pregătește, orchestrată de planeta  Jupiter care se stabilește în semnul Pești în data de 14 mai. Un decalaj între visele tale și realitate se extinde și regreți că nu ți-ai putut revendica drepturile, fără să accepți ideea că contextul nu este potrivit și nici oportun. În ceea ce privește dragostea și relația de cuplu, îndeplinești anumite roluri pentru partenerul tău, din păcate, pe fondul dorințelor sale.

Al doilea decan e ceva mai pozitiv, veți putea acționa mai eficient și veți obține rezultate cu un efort minim. Acțiunile și ideile vor fi în concordanță cu cele din jurul lor, astfel încât sprijinul și înțelegerea vor funcționa pentru succes, pentru profit. Un potențial intelectual ridicat va contribui la succes la examene, la  învățătură, predare sau muncă manuală. Negocierile, discutarea planurilor și problemelor importante desfășurate în acest moment, ar fi favorizate.

Luna mai va fi poate mai favorabilă pentru antreprenori, deoarece aceștia nu depind de starea de spirit a șefului și de o serie de alte condiții care pot împovără angajații.

Sub acțiunea lui Jupiter, situația îți scapă de sub control, tocmai pentru a te determina să îți lărgești câmpul vizual. Planetele Mercur și Venus te impulsionează, conducându-te să adopți măsuri decisive pentru a rupe și debloca energii din trecut, înainte de a merge în altă direcție.

Zodia Balanță

Dacă dragostea a ocupat locul din spate până acum, aceasta este în centrul priorităților tale. Din data de 10 mai, Venus în Gemeni creează o atmosferă de basm în jurul tău. Vei ieși, socializa, flirta, având încredere în tine și în viață pentru a orchestra o întâlnire frumoasă. În cuplu, planetele Mercur, Venus și Saturn încurajează să lansezi un proiect frumos între 18 și 26 mai.

Trebuie să fiți mai atenți la copii, să încercați să nu abuzați de putere și să le explicați cu răbdare ce este bine și ce este rău.

Nu ar trebui să vă implicați în chestiuni dubioase, în aventuri monetare ți risipă de bani.

Acesta nu este momentul potrivit pentru noi acțiuni importante, pentru mutarea la alt loc de muncă, pentru organizarea de evenimente, pentru căsătorie și chiar divorț. Odată începute acum, pot veni cu tensiuni sau litigii ulterior.

Partenerul tău te lasă la conducere, oferindu-ți încrederea pentru a gestiona eficient tot ce vei face. Ești încurajat după data de 24 mai să acționezi într-un mod mai autonom, imprimându-ți semnătura în activitățile tale și acum poate fi momentul să începi să lucrezi pentru tine.

Zodia Scorpion – Horoscop Mai 2021

Treci printr-o perioadă esențială, datorită intrării parțiale a planetei Jupiter în Pești, în data de 14 mai. Tot ce ține de îndoială, suprasolicitare și ajustări, s-a terminat! Urmărești un anumit obiectiv, care se potrivește mai bine cu așteptările tale și perspicacitatea judecății tale îți permite să identifici și să câștigi toate mizele, inclusiv financiare.

Norocul va fi de partea voastră și în sectorul financiar, acolo unde vă așteaptă o mulțime de surprize frumoase, atâta timp cât gestionați cu înțelepciune banii, cât păstrați moderarea.

Poate la începutul lunii mai, conflictele nerezolvate din trecut revin pe tapet și va trebui să luați decizii dificile. Situațiile care apar vor necesita măsuri radicale, reconsiderare de poziție,de comportament. Voința, maturitatea spirituală ajută să faceți față tuturor dificultăților, să deveniți mai înțelepți, mai maturi și liberi să puneți lucrurile în ordine.

Pentru cei singuri, o întâlnire poate acționa ca un declanșator și vă poate inspira să vă schimbați viața. Pentru cei într-o relație și sub acțiunea lui Marte în Rac, climatul este propice pentru a lua o întorsătură importantă, pentru a schimba rutina din viața de zi cu zi și pentru a vă transforma destinul împreună.

Zodia Săgetător – Horoscop Mai 2021

Jumătatea lunii mai apare ca un punct de cotitură, cu intrarea planetei Jupiter în semnul Pești. Nerăbdarea ta te împinge să te angajezi în proiecte riscante, cu riscul de a pierde timp și bani, astfel că trebuie să manifești prudență și atenție, urmărind și încălcarea încrederii.

Trebuie să întocmiți mai atent acorduri, contracte, să vă consultați cu avocații, deoarece mai târziu, când cazul este deja în curs, pot apărea influențe ascunse. Trebuie să fiți mai atenți atunci când împrumutați bani, în special de la persoane influente, deoarece asta conduce la dependență de ei.

A doua decadă va fi mai armonioasă, iar discuțiile despre planuri, propuneri, formularea de cereri către persoane influente vor contribui la succes, la satisfacția ambițiilor profesionale, la consolidarea relațiilor în afaceri și dragoste. Va exista  posibilitatea de a vă demonstra partenerilor fiabilitatea și decența.

Saturn, încă în Vărsător, îți sugerează să rezolvi ce ai de rezolvat, pentru a discerne adevărul de minciună, atât în situații zilnice, cât și prieteniile pe care le ai. Este necesar să țintești sus, să divizi și cucerești, pentru a putea acționa eficient. Există probleme administrative care trebuie rezolvate cât mai curând posibil, dacă dorești să eviți problemele.

Zodia Capricorn

După ce faci tot ce poți, ajungi la o răscruce de drumuri. Din data de 14 mai, Jupiter în Pești deschide noi orizonturi, cu o propunere interesantă de studiat, o întâlnire decisivă de cultivat. Un proiect pe scară largă inspirat de experiențele tale din trecut pare sortit unui viitor luminos.

Luna mai va începe cu surprize neașteptate, unele chiar plăcute. În cea mai mare parte, nu va fi timp să vă relaxați, trebuie să profitați de moment și să scoateți maxim din ceea ce universul oferă în domeniul profesional. Nu neapărat că vi se cere mult, ci este suficient să lucrați în același ritm, să faceți eforturi pentru a atinge obiectivele stabilite.

În vacanțe este mai bună retragerea, călătoria relaxantă, atenția celor dragi, căci aveți nevoie de recuperare de energie.

Evită orice calcul, îndoiala te va convinge să renunți. Ai încredere în intuiția Peștilor, pentru a profita de oportunități, pentru a beneficia de ele la maximum. De asemenea, contează pe Marte în Rac, pentru a te împinge să faci pasul important, prin vocea și încurajarea celor dragi.

Zodia Vărsător – Horoscop Mai 2021

După Vărsător, Gemenii sunt al doilea semn de aer în jurul căruia gravitează mult timp planeta Mercur. Cu semnul său preferat, planeta comunicării facilitează compromisurile, îndoielile personale și creează complicitate. Pentru nativii singuri, atmosfera pline de viață provoacă o întâlnire excelentă. Prietenii vă pot stimula și petreceți timp frumos împreună.

Dacă nu vă confruntați cu probleme legate de familie în această lună, vă veți grăbi în continuare să mergeți acasă, sătui rapid de companiile zgomotoase, de forfota de la locul de muncă. Zilnic veți aștepta cu nerăbdare momentul în care veți putea trece pragul locuinței. O atmosferă favorabilă va domni acolo, propice relaxării, construirii de relații cu cei dragi.

În al doilea decan al lunii, vă puteți ocupa de treburile casnice, reparații și construcții, cumpărarea de bunuri imobile, mutarea sau îmbunătățirea locuinței, dar și comunicarea cu familia, cu părinții.

După data de 14 mai, Jupiter se îndepărtează și efectele sale stimulante se estompează. Nu intra în panică, dacă ritmul încetinește, activitățile tale vor crește atâta timp cât te vei concentra pe cea mai importantă dintre acestea. Nu te teme să faci alegerea corectă.

Zodia Pești – Horoscop Mai 2021

Din data de 14 mai, Jupiter deschide o frumoasă perioadă, în timpul căreia îți redirecționezi destinul cu succes. Beneficiezi de acest tranzit excepțional, care îți permite să îți realizezi ambițiile, visele și planurile.

De la nativ  la nativ, planurile lunii vor fi diferite pentru voi. Unii se vor concentra pe găsirea unui nou loc de muncă, pe studierea informațiilor în această direcție, în timp ce alții decid să-și planifice vacanța. Dar vor  fi aceia preocupați de educație superioară, de predare sau învățare, de pregătire pentru universitate sau alte cursuri și mai înalte.

Cât privește prima săptămână, am de făcut câteva atenționări, deoarece sunt posibile neînțelegeri și amăgiri. Nu trebuie să faceți promisiuni ori să semnați contracte, nici să participați la interviuri sau întâlniri importante. Cu atât mai mult, trebuie să fiți mai atenți în gestionarea finanțelor comune, deoarece pot apărea persoane care vor să profite de credulitatea voastră.

Fără ezitare, ai încredere în intuiția ta, de a lua măsuri concrete pentru a-ți îmbunătăți situația și profită de orice oportunitate care îți apare în cale. Prezența planetelor Mercur și Venus în Gemeni te descurajează să-ți dezvălui intențiile profunde. Orice obiective pe care le ai, vor fi atinse mai repede, chiar și cu toată discreția.

Acum suntem si pe YouTube, ne găsesti AICI – > Horoscopul Zilei

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Horoscop 3 decembrie 2021

Nе vom рutеа ѕіmțі puțin tеnѕіоnаțі, deoarece vоm rесunоаștе nеvоіа de аutо-dіѕсірlіnă, dar nе vom ...