Horoscop lunar august 2018. Ce se întâmplă cu fiecare zodie

Horoscopul lunii august aduce tot soiul de turbulențe pentru zodii, însă există toate șansele ca acestea să se transfome în lucruri constructive. Trigonul Saturn-Uranus susține inovația și schimbarea, dar numai dacă ținem seama de trecut și de experiența acumulată în timp.

Stabilitatea și progresul se combină constructiv, tradiția și inovația își dau mâna pentru a ne ajuta să schimbăm radical. Horooscop lunar august 2018. Iată ce se întâmplă cu fiecare zodie.

Horoscop lunar august 2018 Berbec

Relațiile sentimentale sunt în plină vervă și chiar te poți bucura de un carusel de situații și discuții amuzante. Dar, în umbră există hibe dificil de observat și înțeles. De aceea este bine să eviți implicarea într-o relație amoroasă nouă, iar dacă ești implicat într-o relație veche, aceasta poate lua turnuri foarte surpinzătoare.

Turnuri bune sau rele, asta depinde de gradul de maturizare ale fiecăruia dintre voi și nu în ultimul rând, atât tu cât și persoana iubită ce vă doriți cu adevărat. Dar, cu sigurață, gusturile voastre în materie de amor se schimbă încet, discret, aproape neobservabil deocamdată. Situații și discuții amestecate la locul de muncă! Șanse bune de a-ți îmbunătăți sănătatea!

Horoscop lunar august 2018 Taur

Dialoguri interesante cu persoanele din anturajul apropiat pe tot parcursul lunii. Chiar dacă pare foarte surprinzător, neplăcut sau de neînțeles ceea ce ți se spune, este bine să ții minte, eventual să notezi într-un jurnal personal. Undeva, cândva îți vor fi de mare folos.

În plan domestic sunt posibile activități diverse, atât pentru a-ți îmbunătăți condițiile în spațiul de locuit, cât și pentru a desfășura niscai activităti profesionale, departe de văzul sau auzul lumii. Foarte favorizat îți va fi lucrul acasă, aspect care te va bucura mult. Dar, persoanele dragi pot fi nemulțumite de faptul că stai mai mult pe acasă și-ți dedici eforturile și timpul activităților profesionale. Împarte echilibrat totul!

Horoscop lunar august 2018 Gemeni

Multe dialoguri cu persoanele din anturajul apropiat, călătorii pe distanțe scurte, dar și studii, cursuri, procese de învățare-evaluare frecvente. Schimbul de informații vehicualt în prima parte a lunii îți va aduce multe lămuriri și idei deosebite pentru dezvoltarea personală și profesională.

Dar fii foarte prudent, întrucât membrii familiei te susțin prea puțin sau deloc în demersurile tale. Astfel îți pot pune diverse obstacole, cum ar fi faptul că este nevoie de tine în desfășurarea treburilor gospodărești, o rudă apropiată are avea nevoie de sprijinul tău moral, emoțional, material, altele. Raționalizează-ți timpul și resursele astfel încât să duci la bun tot ce îți propui și mai ales tot ce este nevoie pentru progresul tău.

Horoscop lunar august 2018 Rac

Cresc veniturile obținute din activitatea profesională desfășurată la un loc de muncă. Este posibil să primești oferte de colaborare, dar studiază-le cu atenție. Există ceva care subminează bunul mers al lucrului în echipă și de aici apare o mare vulnerabilitate socio-profesională. Ai încredere că vei depăși totul cu bine!

Tu doar lucreză conștiincios, exact în ritmul și cu felul tău de a fi, iar de restul – câștiguri, prosperitate materială și avansare în câmpul muncii – se va ocupa cu succes Universul. Pe de altă parte se întrezăresc discuții cu multă lume și multe deplasări pe distanțe scurte. Este bine să-ți dozezi discursurile și să vorbești strictul necesar. Unii te vor provoca pe teme personale, deci fii vigilent.

Horoscop lunar august 2018 Leu

Dispui de multă energie, astfel că apare riscul să te implici în activități neimportante pentru tine. Excesele de orice fel vor fi frecvente. Unii te vor evita, neputând suporta energia pe care o vei emana în jurul tău. Alcătuiește un program de priorități personale și profesionale! Toată verva de care dai dovadă este cumva amenințată de pierderi financiare, mai ales de la, prin și pentru femei.

Prudență la cheltuieli, deoarece veniturile tale sunt fluctuante. Tentația ajutorării altora este mare și foarte păguboasă pentru tine pe termen lung. În plan relațional se va încheia un capitol cu surle și trâmbițe. Se poate ajunge la procese în justiție, discuții aprinse, acuze mai mult sau mai puțin fondate.

Horoscop lunar august 2018 Fecioara

O perioadă controversată din toate punctele de vedere. Se pare că îți sunt favorizate activitățile departe de ochii și urechile lumii. Dialogurile cu cineva din anturajul apropiat îți pot lămuri multe din evenimentele în care ești implicat sau dorești să te implici. Temerile tale sunt accentuate pentru toate domeniile existențiale. Depinde numai de tine cum gestionezi lucrurile, pentru că hiba este doar la tine momentan.

Detașează-te de relațiile și situațiile neplăcute, stagnante și orientează-te spre nou și progres. Controlează-ți reacțiile, gesturile, vorbele, deoarece există riscul să superi multă lume. Pe de altă parte stai de vorbă și cu tine însuți. Sufletul tău are multe și mărunte să-ți spună.

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...