Horoscop karmic săptămâna 17-23 iunie 2019. Peștii și Capricornii au o criză de personalitate

Potrivit horoscopul karmic pentru săptămâna cuprinsă între 17 și 23 iunie 2019, Peștii și Capricornii se vor confrunta cu o serie de probleme emoționale care îi vor face să își dea seama că, de fapt, au o criză de personalitate. Vor fi  ceva mai determinați de data aceasta să lucreze la rezolvarea tensiunilor interioare, dar mai întâi trebuie să afle sursa, originea nemulțumirilor care îi apasă.

Horoscop karmic săptămâna 17-23 iunie 2019 pentru fiecare zodie
În perioada cuprinsă între 17 și 23 iunie, unele zodii de apă și de pământ vor fi nevoite să o ia de la zero din multe puncte de vedere. Se vor schimba multe lucruri pentru ele, mai ales că și ele își doresc să pună cap la cap toate greșelile făcute în ultima vreme pentru a putea progresa. Vor fi ajutate în acest sens.

Zodiile de apă
Racii au în continuare probleme în a înțelege celelalte perspective asupra unor teme care îi sensibilizează mult și pe ei. Vor face tot felul de concesii, dar nu le va ieși din adâncul sufletului.

Scorpionii au o săptămână în care se vor simți oarecum teleghidați și au și ei teama că își pierd din personalitate. Ar fi cazul să se impună, dar să nu o facă într-un mod brutal.

Peștii sunt, de departe, cei care vor primi cele mai multe învățături karmice în perioada imediat următoare. Criza în care se afundă va avea un singur efect: schimbarea totală – a percepțiilor, a mediului de lucru, a prietenilor toxici etc.

Zodiile de pământ
Taurii sunt în lumea lor. Se simt apreciați și integrați în noul colectiv și asta e suficient pentru a zâmbi. Îi ambiționează provocările și nu sunt persoanele care să se lase ușor de doborât, oricât de greu de trecut ar fi un obstacol.

Fecioarele intră într-o etapă ceva mai spirituală, mai angrenată în treburile sufletești. Devin mult mai cerebrale, dar și mai inimoase. Vor face salturi calitative uriașe în viață.

Capricornii vor decide cine vor să fie cu adevărat. Acești nativi s-au confundat cu o anumită imagine pe care au vrut să o arate celorlalți, dar își dau seama că totul a fost doar un teatru din care trebuie să se trezească. Efectiv nu vor mai face față.

Zodiile de foc
Leii au talentul de a ieși din orice bucluc cu zâmbetul pe buze. Acești nativi reușesc, prin carisma lor, să depășească până și cele mai teribile cumpene. Au ingeniozitate suficientă, ce să mai vorbim?

Berbecii vor fi solicitați cu tot felul de întrebări despre cârcotașii din familie care vor dori să știe cum va fi viitorul lor și asta va duce, inevitabil, la conflicte în familie.

Săgetătorii se relaxează și se concentrează pe numeroasele proiecte pe care le-au trecut deja pe hârtie. După partea teoretică, acum urmează proba practică pentru ei.

Zodiile de aer
Gemenii sunt în continuare în acea etapă a vindecării unor răni mai adânci, cauzate de persoane din trecut care reapar ori de propria lor gândire negativă.

Balanțele trec de la agonie la extaz și își dau seama că toate lucrurile se termină cu bine. Acum vor putea respira ușurate.

Vărsătorii pleacă de la tot felul de prejudecăți în relațiile cu cei din jur și asta îi va defavoriza mai ales în cercurile de prietenie.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Horoscop 17 iunie 2021

O să aflăm ce e de remediat, cum trebuie făcut, unde e de intervenit ca ...