Horoscop karmic pentru săptămâna 1-7 iulie. Zodiile de Foc au parte de zile infernale

Horoscopulzilei.net vă prezintă horoscopul karmic pentru săptămâna 1-7 iulie 2019. Se anunță o perioadă cu schimbări importante pentru majoritatea semnelor zodiacale, însă zodiile de Foc vor avea parte de zile infernale, mai ales din punct de vedere profesional.

 

Ce surprize îți rezervă astrele horoscopului karmic în perioada 1-7 iulie 2019

Berbecul, nativ ce stă sub semnul Focului, va trebui să treacă printr-o serie de situații dificile la locul de muncă, nefiind exclus să apară și unele probleme în relația cu persoana iubită. Astrologii avertizează că legături ce până acum păreau de neclintit, s-ar putea frânge într-o clipă.

Pe de altă parte, Gemenii,  semn zodiacal specific aerului, se vor bucura în următoarea perioadă de reușite pe toate planurile. Proiectele pentru care au depus toate eforturile în ultima vreme își vor arăta, în sfârșit, roadele.

Zodiile de Apă

Pe Raci îi așteaptă o săptămână foarte încărcată, însă nu vor duce lipsă de aspecte pozitive. Luna iulie le va scoate în cale noi oportunități, dar și persoane cu ajutorul cărora să uite de toate grijile trecutului. Nu este exclus să întâmpine însă și unele momente tensionate, dar totul poate fi depășit, mai ales cu atitudinea potrivită. De surprize plăcute vor avea parte și Scorpionii sau Peștii, cu precădere în zilele de weekend.

 

Zodiile de Aer

Gemenii vor simți nevoia unui moment de respiro, însă mai întâi vor avea parte de o sarcină dificilă. Trebuie să facă pace cu ei înșiși. În ceea ce privește Balanțele și Vărsătorii, se vor bucura de atenția tuturor celor din jurul lor, datorită carismei de care vor da dovadă.

 

Zodiile de Foc

În următoarea perioadă, problemele vor părea că nu se mai termină pentru Berbeci și, mai mult decât atât, îi vor molipsi și pe cei din jur cu atitudinea lor pesimistă. Relația cu persoana iubită se clatină serios, nefiind exclusă nici ruptura definitivă.

 

Zodiile de Pământ

Acestea sunt semnele zodiacale ce se vor bucura de numeroase reușite în prima parte a lunii iulie. Nativilor din Taur și Capricorn le va merge de minune, mai ales în plan profesional. Nici dragostea nu trebuie neglijată, pentru că este posibil ca sufletul pereche să își facă, în sfârșit, apariția.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Horoscop 17 iunie 2021

O să aflăm ce e de remediat, cum trebuie făcut, unde e de intervenit ca ...