Horoscop General Săptămâna 21-27 Iunie 2021

Cel mai important eveniment astrologic al săptămânii este solstițiul de vară și debutul verii, care va avea loc chiar luni pe 21 iunie, eveniment întotdeauna marcant pentru toată lumea din punctul de vedere al astrologilor. Solstițiul de vară nu este doar cea mai lungă zi a anului, ci este și începutul sezonului Rac. În acest timp, vă puteți aștepta la emoții sporite, precum și la dorința de a vă conecta cu alte persoane. De asemenea, ne vom simți încărcați cu o energie deosebită.

Un alt aspect care trebuie menționat și care va avea loc tot luni, este iesirea lui Mercur din retrogradare, dar in continuare se va pune un accent deosebit pe tot ce inseamna comunicare, decizii de grup sau tranzactii.

Si tot pe 21 ne vom bucura de intrarea Soarelui in Rac, eveniment care in urmatoarele saptamani va aduce mai multa emotie, empatie, apropiere de locurile natale, de parinti, bunici.  Orizontul afectiv se largeste vizibil, fiind acum capabili sa oferim grija si iubire neconditionata.

Pe 24 Iunie avem o luna plina in Capricorn care va fi insa dificila, evidentiând in mod special trasaturile mai putin bune ale acestui semn, respectiv ambitie nemasurata, suspiciune dusa la extreme, singuratate si poate pentru unii chiar boală. Ce ne recomanda astrologii… sa luam o pozitie ferma de non-acțiune! Sa nu discutăm prea mult cu cei din jur si mai ales să nu încercăm să găsim în alții vinovăția pentru nereușitele noastre.

Asadar, o săptămână cu grad de intensitate mare incă de luni, cu provocări, atenționări dar cel mai important cu posibilități de schimbare în bine pe care acum chiar trebuie să le vedem și să acționăm în direcția potrivită nouă.

Să vedem mai departe detaliile horoscopului pentru fiecare zodie și nu uitați, pentru completări, consultați și previziunea ascendentului vostru.

BERBEC:

Este posibil ca săptămâna asta să aveți de luat niste decizii, care au suficiente șanse să fie bune daca sunt luate cu maturitate și atenție, sau daca cereți sfatul unui specialist sau îndrumător de mare încredere. De asemenea posibile informații prețioase pe termen lung, programarea unei călătorii.

Simțiți să vă aplecați mai mult asupra unor chestiuni familiale sau casnice, ori care privesc probleme de sănătate mai vechi, ale voastre sau ale altcuiva apropiat. Ceva mai multa atenție spre sfârșitul săptămânii, nu vă inflamați prea mult pentru chestiuni de serviciu sau de statut care nu vă convin, luați-le că atare cu calm că se pot rezolva și trec.

TAUR:

Posibile noutăți legate de bani, de câștigul din munca pe care-o faceți, care pot fi bune daca ați depus suficient efort înainte, daca ați tratat totul cu răbdare și responsabilitate. De asemenea posibila recunoaștere a calităților voastre la un interviu, sau la o selecție preliminara din partea unui recrutor de personal.

Ați putea avea și susținere din partea unei vechi cunoștinte, profesor, îndrumător; sau placerea de a întâlni asemenea persoana, ori vechi colegi/prieteni/rude apropiate, după mulți ani. Un sfârșit de săptămână un pic mai tensionat daca apare o veste, o noutate care vă cere să căutați soluții, sau care vă pune pe drumuri pe nepusa-masa.

GEMENI:

Ce v-a întârziat sau v-a încetinit în ultimele săptămâni ar putea încet-încet să revină la normal daca n-ați tratat cu superficialitate și v-ați văzut de treaba în continuare cât au permis condițiile. Este posibil să apară rezultate financiare favorabile dintr-o munca prestata în ultimul timp, sau printr-o conjunctura favorabila.

E bine însă să fiți atenți, chibzuiți, să nu vă bucurați prea devreme și să începeți să aruncați cu bani în stangă și-n dreapta. Nu se știe cât va ține treaba asta. Spre sfârșitul acestei perioade ceva care vă pune pe gânduri, vă întristează sau vă dă o stare de nesiguranță.

RAC:

N-ar fi exclusă o realizare, un succes, mai ales pentru cei care învață sau au terminat o etapă de învățământ, sau cel puțin încredere în voi, optimism și dorință de a ajunge într-un anumit loc – mai sus, mai departe… dacă aveți cu adevărat pe ce vă baza. De asemenea e posibil un răspuns favorabil legat de străinătate, dacă ați urmărit să obțineți ceva de acolo, și dacă există motive.

Sănătatea ar putea să dea semne bune celor care au fost la medic să vadă ce și cum, care au urmat tratamentul sau indicațiile pe care le-au primit – bineînțeles. În preajma Lunii pline ar fi bine să vă țineți cumpătul dacă o relație apropiată vi se pare în neregulă; ia vedeți, n-aveți și voi o contribuție dacă ceva merge prost?!

LEU:

Posibile informații utile legate de relația cu un colaborator, partener, sau posibilitatea de a o îmbunătăți dacă încercați să înțelegeți bine ce se vrea de la voi, care e cea mai bună cale de comunicare, cu ce și dacă vă e de folos pentru viitor. Sau poate alegeți – după o îndelungă indecizie și șovăială – dintre cunoștinte pe cineva cu care vreți să rezolvați o treabă.

Posibilă reconsiderare a unor probleme de sănătate mai vechi, sau posibilitatea de a vedea totul în altă lumină dacă ați fost la medic. Ori o recompensă demult așteptată pentru o muncă prestată sau un serviciu. Luna plină poate însemna pentru voi ceva stresant la serviciu sau un disconfort fizic. Se recomandă prudentă și acțiuni bine gândite.

FECIOARA:

Dacă vă străduiți cum trebuie săptămâna asta – studiați normativele, regulamentele, comunicați cu superiorii –  anumite lucruri cărora a trebuit să le dați de capăt la serviciu, sau v-au întârziat și nu v-au permis să vă vedeți de treabă așa cum vă place, ar putea începe să se redreseze.

O bună înțelegere cu partenerul de viață sau colaboratorii de orice fel, planuri de viitor făcute împreună, sau pregătirea unui eveniment, ajutor din cercul de prieteni și cunoștinte, planuri cu oameni din trecut să vă revedeți, să reînnodați relațiile. Spre sfârșitul săptămânii posibile emoții pricinuite de un copil, de o relație de dragoste, de cineva drag, sau disconfort într-un moment în care vroiați să vă simțiți bine.

BALANȚĂ:

E posibil să zăboviți cu gândul foarte mult la ceva ce urmăriți sau pentru care vă pregătiți de multă vreme – o călătorie, un proiect educativ – pentru că au tot fost întârzieri, piedici, amânări, iar acum ar fi posibil să înceapă să se pună lucrurile în mișcare: să se știe niste lucruri clare, să se dea examenul pentru a obține competentele…

Daca terminați acum un curs de specializare n-ar fi exclus să aveți norocul ca destul de repede să vă și folosiți de asta, ori să căpătați un alt statut în colectivul de muncă, să vi se ofere chiar slujba dorita. Spre sfârșitul săptămânii griji – fondate sau nu – legate de o situație familiala sau casnică; cu răbdare și toleranță se rezolvă.

SCORPION:

Întârzierile legate de un credit pentru o achiziție importanta s-ar putea să se termine, chiar daca vi se mai cere un act, o dovada, ceva. Sau în sfârșit puteți să treceți peste ce mai stătea în calea dezbaterii unei succesiuni ori a limpezirii unei moșteniri. Cei care au de mai mult timp pe cineva cu probleme mai grave de sănătate ar putea ca săptămâna asta să se mai ușureze de griji și stres.

O posibila bucurie prin succesul unui copil, sau o invitație la un eveniment, ori pentru câteva zile într-un concediu, planificarea unuia – că doar e sezonul. Spre sfârșitul perioadei o mica supărare în urma unei vesti, sau un drum cu probleme, așa că e buna prudența și alegerea celui mai bun traseu.

SĂGETĂTOR:

Înțelegerile cu colaboratorii sau partenerii care-n ultimul timp au fost mai dificile, contractele pe care-ați vrut să le încheiați și nu s-a putut din diverse motive, divergențele pe care le-ați avut cu unii sau cu alții, cam toate ar putea începe puțin câte puțin să se regleze de săptămâna viitoare încolo, cu condiția să vă opriți cu atenție asupra lor și să decideți care dintre ele sunt importante și sunteți dispuși la negocieri.

O problema financiara ar putea să vă dea griji, sau ceva vă face nesiguri, de aceea asigurați-vă că aveți simțul măsurii, că bugetul și cheltuielile sunt sub control. Rezolvări locative sau familiale.

CAPRICORN:

Desi de obicei sunteți foarte stăpâni pe voi, spre sfârșitul săptămânii, din cauza Lunii pline din zodia voastră ceva vă poate face nesiguri, de parcă pentru câteva momente vă fuge pământul de sub picioare, cel mai probabil în urma unei situații legate de altcineva – partener de viață, colaborator important, schimbare la care nu vă așteptați…sau poate din cauza unor momente de nesiguranță privind drumul pe care v-ați angajat de câtva timp încoace și care presupune schimbări ce-i implica și pe alții.

Gândirea pozitivă, optimismul, sinceritatea în fata celorlalți vă ajută. La slujbă lucrurile par a începe să se miște altfel, relațiile cu colegii să fie mai bune, se deblochează comunicatele care întârziau.

VĂRSĂTOR:

Posibile rezolvări financiare prin locul de muncă dacă vă sunt recunoscute calitățile de către șefi sau autorități, dacă chiar vouă vi se încredințează mai multe responsabilități în colectiv,  dacă munciți cu mai mult folos pentru că exista o conjunctură favorabilă. Asta vă poate da apă la moară să fiți mai creativi, mai veseli și expansivi, să vă puteți exprima mai bine prin ceea ce sunteți de fapt.

Celor care nu mai sunt foarte tineri și sănătoși le-aș recomanda să nu uite că regimul de viață pe care-l au, respectarea unor indicații medicale au o mare importantă pentru menținerea unei stări de bine, altfel sfârșitul perioadei poate să vină cu mici acutizări ale unor suferințe mai vechi.

PEȘTI:

O reușită sau o realizare ar fi destul de posibilă pentru mulți, sau cel puțin o stare de bine și optimism, dorință de a petrece timp de calitate cu oamenii dragi, de a plănui un concediu sau măcar câteva momente plăcute în compania aleasă, imaginație debordantă si romantism. Sau satisfacții date de copii, de reușitele lor, pentru cei singuri disponibilitate de a iubi, de a-și face planuri privind o relație în care sunt acum. Asta dacă nu cumva închipuirea a luat-o la goană și ceva îi trezește spre sfârșitul perioadei la realitate. În acest din urmă caz, dacă-și găsesc răgazul necesar pentru a analiza și a rememora niste fapte din trecut vor putea descoperi adevărul.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Horoscop 3 decembrie 2021

Nе vom рutеа ѕіmțі puțin tеnѕіоnаțі, deoarece vоm rесunоаștе nеvоіа de аutо-dіѕсірlіnă, dar nе vom ...