Horoscop, duminica, 21 Iunie 2020 – Zi de sarbatoare

Horoscop 21 iunie 2020, oferit de horoscopulzilei.net. O sa dam dovada de generozitate si daca facem asta endorfinele se ocupa de restul, noi doar o sa culegem roadele.

 

Vibratia zilei este 3 si o sa spunem lucrurilor pe nume ca sa lucram cinstit.

 

BERBEC – horoscopul de duminica, 21 iunie 2020, oferit de horoscopulzilei.net.

Trebuie să vă echilibrați. Contextul astral  vă încurajează să vă odihniți , să vă recăpătați resursele interioare și să vă vindecați. Până spre seară, tranzitul Lunii  si eclipsa de soare nu vă avantajează, așa că nu este un moment bun să începeți lucruri noi și ar trebui să va orientați spre o mai bună organizare, completare și ordonare a celor pe care le aveți deja în curs.

Este o zi bună pentru reflecție, așa că verificați-vă viața emoțională. Veți ieși din conul de umbră în această seară.

( O mare rugaminte! Va rog frumos sa apreciati sau sa apasati pe “urmareste” la pagina noastra de FB, nu va costa nimic iar pe noi ne ajuta enorm! Va multumim! )

 

SĂGETĂTOR – horoscopul de duminica, 21 iunie 2020, oferit de horoscopulzilei.net.

Intuiția voastră vă este de mare ajutor. Eclipsa de soare vă pune în legătură cu psihicul vostru, ceea ce înseamnă că aveți acces la cunoștințele ascunse din interiorul vostru. S-ar putea să aveți  o revelație asupra unui aspect care vă preocupă de ceva timp și pe care nu ați reușit să-l stăpâniți.

Seara,  veți avea conexiuni foarte bune cu cei apropiați. ( O mare rugaminte! Va rog frumos sa apreciati sau sa apasati pe “urmareste” la pagina noastra de FB, nu va costa nimic iar pe noi ne ajuta enorm! Va multumim! )

Se pare c-o s-aveţi parte de un anturaj cooperant şi la treabă şi la distracţie, şi-o să vă faceţi planuri împreună; v-aşteaptă o vară lungă în care o să faceţi de toate. Se pare că o să vă puteţi găsi perechea de suflet şi să vă gândiţi şi la căsătorie şi la copii în viitorul apropiat.

 

BALANȚĂ – horoscopul de duminica, 21 iunie 2020, oferit de horoscopulzilei.net.

Nativii Balanță sunt focusați mai mult pe lucrurile sufletești decât pe cele materiale. Harta astrală  vă predispune la meditație și introspecție, dar nu putem nega că era și timpul a faceți asta.

Liniștea care vă va cuprinde, vă va oferi și răspunsurile pe care le căutați dar care refuzau să apară din cauza agitației din viață voastră. ( O mare rugaminte! Va rog frumos sa apreciati sau sa apasati pe “urmareste” la pagina noastra de FB, nu va costa nimic iar pe noi ne ajuta enorm! Va multumim! )

Zona financiară este și ea bine aspectată, astfel că spre după-amiază vă puteți aștepta la niște încasări suplimentare.

Sfatul astrelor este să țineți cont de instinctul vostru în tot ceea ce veți face in aceasta zi.

E o postură care vi s-ar potrivi, pe scenă socială şi poate vă implicaţi într-o campanie, vă faceţi cunoscut un crez de-al vostru, să luptaţi pentru o cauză, un tel nobil. Se poate să luaţi nişte bani în plus pentru ce-aţi muncit mai demult şi să aveţi cu ce să plecaţi într-un city break.

 

GEMENI – horoscopul de duminica, 21 iunie 2020, oferit de horoscopulzilei.net.

Sunteți motivați să bifați toate sarcinile din agenda voastră chiar daca este duminica.  Astrele arata   că nu este un moment bun pentru realizări și finalizări, așa că lăsați planurile și demararea proiectelor noi pentru săptămâna viitoare. Sfatul astrelor este să nu va asumați riscuri.

Concentrarea pe activități care implică organizarea, curățarea sau auto-îngrijirea vă vor aduce un sentiment de satisfacție. În această seară, Eclipsa de soare vă va inspiră să vă întâlniți cu o persoană specială din viața voastră. Poate că veți iniția o ieșire neplanificată în prealabil cu persoana iubită sau veți face o vizită  unui  prieten apropiat pentru o conversație plină de viață. ( O mare rugaminte! Va rog frumos sa apreciati sau sa apasati pe “urmareste” la pagina noastra de FB, nu va costa nimic iar pe noi ne ajuta enorm! Va multumim! )

 

RAC – horoscopul de duminica, 21 iunie 2020, oferit de horoscopulzilei.net.

Nativii rac vor avea o deschidere deosebită către tot ce înseamnă emoție, iubire, viață sentimentală, iar creativitatea lor este la cote maxime. Este o zi bună în care veți putea să obțineți ce vă doriți, indiferent că discutăm despre nevoia de a vă împărți viața cu un partener sau despre o chestiune profesională.

Luna  vă ajută să faceți planuri de vacanță cu partenerul de viață sau să vă înscrieți la un curs de perfecționare.

Spre seară, energia voastră va fi foarte bună și veți fi motivați să vă bucurați de viață și de cei dragi. Se poate să primiți vizita unor rude mai în vârstă, iar astrele vă atenționează să nu intrați în dezacord cu acestea.

Relaxati-va si incarcati-va bateriile, urmeaza o noua saptamana si trebuie sa ramaneti in forma.

( O mare rugaminte! Va rog frumos sa apreciati sau sa apasati pe “urmareste” la pagina noastra de FB, nu va costa nimic iar pe noi ne ajuta enorm! Va multumim! )

 

FECIOARA – horoscopul de duminica, 21 iunie 2020, oferit de horoscopulzilei.net.

Sunteți dispuși să vă exprimați sentimentele și opiniile. Asta pentru că Luna  vă potențează intelectul, curiozitatea și dragostea de a învăța, ceea ce vă poate inspira să inițiați conversații sau să cercetați un subiect de interes.

Intuiția voastră este foarte bună azi, dar aspectele astrale nu favorizează planurile, proiectele noi sau semnarea documentelor oficiale. Atât cât este posibil, încercați să amânați pentru câteva zile.

Vă puteți simți blocați până spre seară dar odata  cu lasarea noptii energia voastră va crește. Veți fi implicați în activitățile de familie și veți lua parte la discuții interesante legate de planurile de planurile pentru saptamana urmatoare. ( O mare rugaminte! Va rog frumos sa apreciati sau sa apasati pe “urmareste” la pagina noastra de FB, nu va costa nimic iar pe noi ne ajuta enorm! Va multumim! )

 

 

VĂRSĂTOR – horoscopul de duminica, 21 iunie 2020, oferit de horoscopulzilei.net.

Cariera ta se află în centrul atenției, deoarece Luna  îți luminează dorința de succes și recunoaștere. Emoțiile voastre vor avea un cuvânt de spus în ceea ce faceți, dar astrele vă atenționează că nu este momentul să faceți planuri sau să lansați un nou proiect.

Prin urmare, fiți prudenți în orice faceți cu finanțele voastre și nu va implicați în nicio afacere.

Spre seară, timpul alocat familiei și celor dragi este foarte important pentru voi. Aici însă, fiți atenți la nevoile lor și nu încercați să comandați numai voi programul. ( O mare rugaminte! Va rog frumos sa apreciati sau sa apasati pe “urmareste” la pagina noastra de FB, nu va costa nimic iar pe noi ne ajuta enorm! Va multumim! )

 

LEU – horoscopul de duminica, 21 iunie 2020, oferit de horoscopulzilei.net.

Pentru nativii Leu, ziua poate debuta cu evenimente neprevăzute care le pot strica planurile. Un proiect în care v-ați pus speranțele se poate să vă dea bătăi de cap iar finalizarea lui să fie amânată. Nu vă îngrijorați însă, aceste aspecte sunt trecătoare și curând vă veți putea bucura de ele.

După amiază însă, atenția voastră se va îndrepta către viață de acasă. Eclipsa de soare vă determina să faceți planuri cu partenerul pentru o achiziție sau o mică renovare.

Spre seară pofta voastră de viață revine. Vă veți surprinde partenerul cu o idee năstrușnică dar romantică și ziua se va încheia în cel mai plăcut mod posibil. ( O mare rugaminte! Va rog frumos sa apreciati sau sa apasati pe “urmareste” la pagina noastra de FB, nu va costa nimic iar pe noi ne ajuta enorm! Va multumim! )

 

SCORPION – horoscopul de duminica, 21 iunie 2020, oferit de horoscopulzilei.net.

Nativii scorpion vor avea și ei tendința să caute în interiorul lor pentru a afla răspunsurile de care au atât de multă  nevoie.

Luna   vă trezește instinctul și intuiția, făcând din această zi  un moment ideal pentru o călătorie interioară pentru a descoperi adevărul despre ceva care vă preocupă. Meditația sau scrierea într-un jurnal vă pot ajuta mai bine să vă conectați cu lumea voastră interioară.

Dacă pe parcursul zilei vor apărea stări de nervozitate, astrele vă recomandă să încercați să vă temperați și să nu acționați impulsiv pentru a nu crea situații neplăcute.

Evitați cheltuielile inutile! ( O mare rugaminte! Va rog frumos sa apreciati sau sa apasati pe “urmareste” la pagina noastra de FB, nu va costa nimic iar pe noi ne ajuta enorm! Va multumim! )

 

 

CAPRICORN – horoscopul de duminica, 21 iunie 2020, oferit de horoscopulzilei.net.

Întâlnirea cu un prieten apropiat va antrena puțin spiritele. Asta pentru că Luna  vă luminează zona socială și trezește nevoia de a vă confesa unui prieten care vă înțelege cu adevărat.

Ziua de azi este perfectă pentru a vă îndrepta atenția către tot ce ține de dezvoltarea voastră personală. Citiți, ascultați și învățați din succesul altora.

Seara vă trezește un sentiment de solitudine, dar benefic. Poate ar trebui să petreceți seara în liniște, departe de toată lumea, pentru a vă putea pune ordine în gânduri. ( O mare rugaminte! Va rog frumos sa apreciati sau sa apasati pe “urmareste” la pagina noastra de FB, nu va costa nimic iar pe noi ne ajuta enorm! Va multumim! )

 

PEȘTI – horoscopul de duminica, 21 iunie 2020, oferit de horoscopulzilei.net.

Nativii Pești vor începe ziua cu stare emoțională precară din cauza Lunii Pline care vă trimite unde de sensibilitate. Pentru voi este o zi bună în care să vă concentrați pe voi înșivă și să vă stabiliți interesele personale.

Aspectele financiare sunt bine definite și spre seară puteți încasa o suma frumuișică de bani pe care o și așteptați de ceva vreme.  Evitați însă cheltuielile prea mari.

Membrii familiei, cu precădere cei mai tineri decât voi, vor solicită prezența în această seară, iar voi nu-i veți putea refuza. ( O mare rugaminte! Va rog frumos sa apreciati sau sa apasati pe “urmareste” la pagina noastra de FB, nu va costa nimic iar pe noi ne ajuta enorm! Va multumim! )

 

TAUR – horoscopul de duminica, 21 iunie 2020, oferit de horoscopulzilei.net.

Câteva îndoieli cu privire la viața amoroasă vă pot cuprinde a. Mercur  este în opoziție cu neliniștitul Neptun, iar acest aspect  poate distorsiona claritatea voastră în legătură cu o relație sau cu potențialul de a întâlni pe cineva special.

Competențele voastre creative pot fi și ele  îndoielnice. Vestea bună este că această influență  Mercur- Neptun poate dezvălui care este partea negativă din viață care vă influențează și astfel veți putea ajunge la sursa problemei.

Spre seară însă, veți reveni la gânduri mai bune și veți privi cu ochi mai buni și mai îngăduitori spre partenerul de viață. Încrederea că fericirea și omul potrivit există va reveni la voi.

Astrele vă atenționează în privința cheltuielilor pe care le veți face. Achiziția unui obiect de valoare vă poate dezechilibra serios bugetul. ( O mare rugaminte! Va rog frumos sa apreciati sau sa apasati pe “urmareste” la pagina noastra de FB, nu va costa nimic iar pe noi ne ajuta enorm! Va multumim! )

 

Sursa: horoscopulzilei.net

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Horoscop 9 martie 2021

O să fie un tumult sufletesc pe care o să vrem să-l descărcăm, şi poate ...