Horoscop Dragoste pentru Săptămâna în Curs – Șanse și vești bune!

HOROSCOP DRAGOSTE SAPTAMANAL 23-29 MARTIE 2020

Saptamana aceasta ne ofera sanse pentru o noua iubire si celor in cuplu le aduce vesti bune si impliniri. E un moment in care dragostea renaste o data cu primavara si zilele senine, asa ca sa privim cu optimism viitorul.

Berbec

Proiecte pentru cuplu? Nu stiu! Iată ce ați putea răspunde în această săptămână dacă ați fi întrebat! Uranus și Saturn te vor face mai degrabă egoist și singur și vei amana deciziile pentru viitor, vei avea tendința de a le lua singur fără să-i ceri măcar părerea partenerului. Aceasta atitudine nu va crea o atmosferă foarte plăcută.

Stelele v-ar putea surprinde în această săptămână, pentru ca va reveni în circumstanțe complet periculoase, o persoană din trecutul vostru emoțional care nu e inca uitata, și care își va încerca norocul cu voi! Cu siguranță acest lucru va va lăsa perplex, dar totuși poate vreti să îi dati o șansă.

Stelele vor aduce, de asemenea, posibilități frumoase de întâlniri, care vor oferi vieții voastre de dragoste o întorsătură nouă, mult mai dinamică. O persoană, în special, vă incanta încât vă ocupa gândurile zi și noapte! Aveti sanse mari atracția va fi împărtășită!

Taur

Cu siguranță că vei avea planuri mari in aceasta saptamana, dar ai grijă, nu ar trebui să te grăbești! Nu lua decizii pripite, nu faci nimic! Dimpotrivă, fii atent la detalii și la asumarea anumitor riscuri si vei pune o frână la entuziasmul partenerului tău care si el se va grabi fara rost. Este dificil să fii pe aceeași lungime de undă cu o astfel de diferență în modurile de gandire si actiune.

Chiar dacă există această posibilitate de revenire emoțională , nu veți dori neapărat o relatie solida inca de la inceput. O relatie sentimentala se construieste cu rabdare si in timp, nimic nu se face deodata.

Daca esti singur, stelele din zodia ta, te vor face ultra deschis la posibilitățile întâlnirilor din această săptămână. Vei dori ceva nou și vei cultiva speranța că vei găsi în sfârșit ce doresti. Din păcate, perspectivele tale vor fi mai reduse și va trebui să te mulțumești să visezi iubirea pentru moment …

Gemeni

Esti in cuplu ? Cu greu vei avea noroc săptămâna asta, partenerul tău pe de altă parte poate încerca să te trezească la realitate.Uranus iti ofera ambitie in plus. Cu toate acestea, și în ciuda voinței tale, vă va fi dificil să vă împărtășiți entuziasmulcu el și să-l urmați în pașii săi, ceea ce l-ar putea frustra!

Având în vedere latura mai mult decât calmă a acestei săptămâni în ceea ce privește dragostea, pare foarte dificil, chiar dacă va doriti din toată inima, să aibă loc o revenire emoțională! Așa că nu așteptați ca un fost iubit să vă ofere a doua șansă! S-ar putea să fii dezamăgit …

Stelele te vor face mai degrabă timid și, în plus, foarte selectiv! Acest lucru nu vă va ajuta să vă schimbați viața de dragoste! Cu siguranță, nu vor exista oportunități pentru întâlniri, dar, tocmai, nu ar trebui să ezitați să profitați de acest calm ambiental pentru a reflecta și să încercați să găsiți motivele pentru care fosta voastră relatia a esuat.

Rac

In cuplu domneste o atmosfera placuta. Desigur, îți va plăcea să visezi ușor în brațele partenerului, dar nu vei avea curajul să pui baze pentru proiectelor majore. Preferi sa traiesti in prezent, iar partenerul tău te va urmări cu drag în această delicioasă non-acțiune care îți va oferi mai mult timp să pentreci timp pasional impreuna

Cei singuri cauta o revenire emotionala in aceasta saptamana. Păreți că așteptați vești de la cineva care vă bântuie mintea și veți aștepta, dar nu veti primi raspuns.

Stelele vă vor face deosebit de atractivi în această săptămână, iar întâlnirea cu oamenii nu va fi cu adevărat dificilă, dimpotrivă! Partea grea va fi să alegeți persoana potrivită pentru voi.E bine sa fiti selectiv, dar nu trebuie sa apreciati oamenii superficial doar din perspectiva fizica.

Leu

Stelele vă vor face un pic rece in aceasta saptamana și mai greu de abordat, daca esti in cuplu. Nu poti ierta cu ușurință, iar partenerul va avea, așadar, interesul de a nu face pași greșiți dacă nu dorește să vă despartiti. Încercați să fiți puțin mai flexibili dacă nu doriți ca relația romantică sa intre in impas. Spiritul calm si concesiv din partea ta este o necesitate.

Dacă așteptați vești de la o anumită persoană sau dacă sperați la întoarcerea persoanei iubite, va trebui să așteptați săptămâna aceasta și să nu vă lase nervii asteptand. Saturn se va juca cu nervii tau și te va forța să înveți să nu faci primul pas. Dimpotrivă! Fiți ferm si nu ceda. Dacă celuilalt îi pasă de tine, se va întoarce repede la tine.

Stelele îți vor oferi posibilități deosebite pentru intalnirea unor persoane interesante, mai ales in mediul online. Dar neincrederea si suspiciunea iti anuleaza sansele de intalniri noi în această săptămână, ai tendinta de a ramane singuratic, ceea ce nu e neaparat o alegere gresita in contextul actual.

Fecioara

Aceasta saptamana va fi benefica pentru viața ta de cuplu. Comunicarea va fi excelentă, prietenii sunt de ajutor de asemene. Îți va plăcea să petreci timp împreună cu persoana iubita și să îți faci planuri pentru viitor! În plus, sprijinul lui Mercur ar trebui să te lase sa mergi mai departe într-un proiect legat de reședința sau casa, de exemplu. Este foarte solidă legatura de cuplu săptămâna aceasta, înfrumusețată de tandrețe și multa pasiune …

Daca esti singur si astepti o veste… Ei bine, Saturn iti aduce noutati săptămâna asta fără să fie nevoie neapărat să forțezi lucrurile … Dar atenție, o astfel de influență a lui Saturn dacă evocă complicitate, vorbește mai mult despre prietenie iubitoare decât de pasiune … Deci nu căuta cu orice preț să strangi repede relațiile de dragoste. Ia timp sa te gandesti.

Dacă ești un suflet singur, stelele nu te vor uita, oferindu-ți câteva contact interesante si discutii care duc la complicitat . Dar atenție, nu așteptați dragostea la prima vedere sau o mare iubire, va fi mai mult o problemă de partajare, râsete și momente de relaxare, decât de flirt sau de seducție. Dar suficient pentru a vă condimenta viata romantica.

Balanta

Viața de cuplu este destul de plină de viață în această săptămână, în orice caz vin vesti frumoase. Dacă aveți copii, Marte și Jupiter se vor concentra mai ales pe viața de familie și, prin urmare, vă vor face mai mult tată sau mamă decât soț sau soție. Dar, în ciuda a toate acestea, nimic nu te va împiedica să fii fericit alături de partener, care se va simți bine cu tine și își va împărtăși gusturile și convingerile.

Cei aflati in relatii complicate nu au vesti prea bune acum. Cu un Saturn ușor ostil în această săptămână, veți avea o problemă de apropiere de cineva care s-a îndepărtat. Putem spune că săptămâna de la la sfarsit de saptamana se inrautatesc lucrurile, cu riscul de a deteriora rapid atmosfera și mai mult.

Luna în aparență foarte puternică în această săptămână actioneaza cu Neptun în casa a douasprezecea și poate provoca o indragostire frumoasă! Dacă sunteți liber de orice angajament, o persoană deosebit de fermecătoare ar putea să vă atragă atenția și să vă facă să doriți să știți puțin mai multe .Dar aveți grijă, impulsivitatea si graba strica orice demers.

Scorpion

Nu întotdeauna ușoară, săptămâna asta nu e potrivita pentru relații ușoare și plăcute de cuplu! Marte nu te va ajuta și va face pe amândoi mai degrabă exigenti și plin de indoieli. Chiar și cea mai mică dintre griji, chiar și cea mai banală, va da naștere la confruntări sau dezacorduri! Va trebui să aveti rabdare și să invitați partenerul să facă același lucru …

Cei singuri au parte de o intoarcere afectivă săptămâna asta? Da! Cu sprijinul lui Saturn influențat de frumoasa Venus, vei avea toate șansele de a vedea întorcându-ți o iubire veche sau o relație pe care ai crezut că ai pierdut-o. Cu toate acestea, în ciuda bucuriei tale, te va lăsa puțin confuz. Neîncrezător, îți va fi frică de suferință din nou și vei avea tendința să păstrezi puțin distanța.

Putine posibilitati de intalniri in aceasta saptamana, cu Saturn zambind la viata ta sociala! Acest lucru ar putea chiar să vă tina in casă mai mult decât de obicei. Evident, în aceste condiții , va fi dificil să gasesti deocamdata marea iubire!

Sagetator

Viața de cuplu este destul de calmă săptămâna aceasta, chiar plictisitoare … Veți petrece doar puțin timp cu partenerul,a cărui companie nu vi se va părea cu adevărat veselă sau atrăgătoare. Drept urmare, rutina se va stabili la începutul săptămânii și veți trăi cot la cot, fiecare în propria voastră mică lume.

Va fi dificil să vă așteptați la o revenire emoțională săptămâna aceasta. Stelele vor impiedica prea des comunicarea și nu se va mai pune problema reunirii, dacă încercați să reluati o relatie veche. Nu merita sa reinvii trecutul, sunt rani care trebuie sa ramana inchise. În mod clar, săptămâna aceasta, răsfăță-te, gândește-te la tine, dar nu încerca nimic din punct de vedere emoțional. !

Dacă inima ta este liberă, vei fi mult mai probabil să simți că inima ta cauta o noua provocare. Marte va aprinde focul și veți fi deschiși tuturor posibilităților care vor apărea, chiar dacă acestea nu sunt neapărat serioase.

Capricorn

Trio-ul Neptun, Soare, Venus va urmări echilibrul vieții tale de cuplu, pentru săptămâna aceasta și ar trebui să îți permită să visezi cu partenerul la proiecte mari, minunate și grandioase! Puțin prea mult pentru perioada actuala. Veți avea mai multe șanse să construiți castele în Spania decât altceva. Dar în cele din urmă va fi un vis frumos si merita sa iti faci macar planuri.

Pluton nu va predica cu adevărat în favoarea unei întoarceri emoționale. Dimpotrivă, o astfel de intalnire va va afecta trecutul sentimental si mai bine priviti spre viitor. Daca un fost încearcă să se întoarcă la voi, cel mai bun lucru pe care ar trebui să îl faceți este să trântiți ușa în nas! Nu veți obține nimic bun din a incalzi o dragoste veche.

Soarele și Venus va ajuta dacă sunteți singuri și disponibili pentru dragoste caci vor crea un climat dinamic care va genera oportunități extraordinare pentru întâlniri care vă vor permite să treceti peste o dezamăgire recentă sau să vă recâștigați încrederea în voi.

Varsator

Mercur vă va face să doriți planuri cu partenerul, dar persoana iubita nu vă va împărtăși neapărat entuziasmul și acest lucru v-ar putea supăra, dar veți ști să faceti concesii avand o inima bună, Preferati  să vă păstrați proiectele în minte și să le puneti in aplicare mai târziu . Nu se pune problema să faceti acum cheltuieli si demersuri inutile.

Daca vrei experiente noi saptamana asta e bine sa te gandesti. De fapt, totul va depinde de tine. Cineva ar putea încerca să intre în contact cu tine … Dar vei fi prudent, mai ales că nu vrei să suferi din nou. Dar dacă decideți să-i dați o sansa, e bine să vă stabiliți condițiile, ceea ce nu va face climatul foarte plăcut ..

Cu un Mercur zâmbitor, în mânecă, vor aparea întâlniri, tu ești cel care le va iniția! Vei avea într-adevăr un farmec deosebit și ultra-eficient, iar persoane simpatice vor veni cu ușurință la tine fără ca tu să faci cel mai mic efort! E suficient pentru a face câteva inimi să tresară! Dar aminteste-ti ca tu cauti ceva rar, o persoana cu adevarat deosebita .

Pesti

Mercur, Venus și Soarele din casa a cincea a horoscopului Pestilor te vor face cu siguranța puțin autoritar, dar minunat de creativ! Plin de idei, foarte pline de resurse și convingătoare, îl vei conduce pe partener într-un val dinamic grozav si vei propune proiecte viitoare frumoase! Dacă este necesar, consolidați-vă în continuare relația.

Pentru cei singuri, Neptun in semnul tau prost aspectat cu Saturn, te va face nostalgic! O stare trecatoare de tristete apare, nu te poți abține să nu alimentezi regretele legate de o relație veche sau de o persoană din trecutul tău …

Pentru cei singuri exista săptămâna aceasta sanse de intalniri, din păcate Neptun în casa a saptea te va face un pic prea naiv și asta te-ar putea duce rapid să te atașezi de o persoană care nu merita cu adevarat. Incearca sa fii mai abil si selectiv in relatii.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Horoscop 18 ianuarie 2021

Să fim en garde, c-apar lucruri noi, oameni și noi și vechi cu care-o s-avem ...