Horoscop Dragoste pentru Săptămâna 14-20 Septembrie 2020

Atmosfera frumoasa de inceput de toamna favorizeaza idilele, iubirile statornice mai degraba decat aventurile. Oferiti-va timp pentru a cunoaste mai bine persoana aleasa si nu veti regreta.

 

Berbec

In cuplu: Saptamana e favorabila pentru cei care trăiesc împreună și care își vor consolida legăturile, atât fizice, cât și intelectuale. Sunt bune oportunitati pentru o colaborare cu partenerul, chiar in afaceri.

Singur: Perioada actuală, plasată sub lumina calda a lui Venus, va oferi celor singuri perspective foarte frumoase in dragoste. Nu vor trebui să caute mult înainte de a se putea bucura pe deplin de plăcerile iubirii impartasite.

 

Taur

In cuplu: Vrei ca relația ta cu partenerul din viața ta să fie la fel ca la inceput? Nu este deloc greu. Cu un pic de inteligență și subtilitate de ambele părți, dorinta iti va fi indeplinita. Pe de altă parte, dacă vă certati, vor exista dureri sufletesti și conflicte.

Singur: Veți experimenta dorința de a vă împărtăși bucuriile și durerile cu un prieten capabil să vă înțeleagă și să vă accepte așa cum sunteți. Ei bine, pregatiti-va să intampinati o anume întâlnire decisivă care iti va indeplini dorinta.

 

Gemeni

In cuplu: Veți fi dornici să reușiți în viața voastră de cuplu si aveti posibilitatea sa aduceti soarele in relatie prin prezenta agreabila. Eforturile voastre de a stabili o legătură bună cu partenerul vor fi încununate de succes.

Singur: Dacă tot trăiești în vidul iubirii, stelele se vor juca cu emotiile tale. Singuratatea va afecta mai mult sau mai puțin toate celelalte domenii ale vieții tale, pentru ca atunci cand nu esti fericit iti este greu sa te concentrezi. Insa iubirea va iesi in cale in curand.

 

Rac

In cuplu: Viața ta de cuplu nu a fost chiar satisfăcătoare de ceva vreme, deoarece au fost anumite neînțelegeri.  Acum este momentul să corectați situația, fiind mai deschiși și făcând primii pași pentru a vă consolida relația. Dar, mai presus de toate, cultivați calmul și evitați schimbările bruște de dispoziție.

Singur: Venus in Leu cu siguranță vă va ridica moralul. Viața voastra sentimentala va lua o întorsătură plină de satisfacții, mai ales prin transformarea unei prietenii într-o legatura mult mai stransa de iubire.

 

Leu

In cuplu: Nicio planetă nu va avea o influență directă asupra zonelor din horoscop legate de dragostea conjugală. Acest lucru nu înseamnă că vei fi condamnat la singuratate și tristețe, departe de asta! Farmecul în creștere, bucuria de a trăi împreună e mare iar senzualitatea înfloreste.

Singur: Starea de spirit a săptămânii va fi oscilanta: flirturi, scurte întâlniri, relații trecătoare. Toată lumea își va găsi fericirea atâta timp cât nu iau nimic în serios.

 

Fecioara

In cuplu: Vi se va oferi posibilitatea de a vă consolida legătura cu partenerul. Dacă sunteți de acord să jucați această carte la maximum, vă puteți îmbunătăți semnificativ relația, iar fericirea vă va înveseli viața împreună.

Singur: Esti împărțit între impulsurile iraționale pe de o parte și nevoia de a te stabiliza pe de altă parte. Este posibil să aveți dificultăți în a găsi echilibrul corect în viața dumneavoastra sentimentala. Gândiți-vă puțin mai mult și încercați să vă controlați latura instinctivă pentru a nu vă pierde șansele.

 

Balanta

In cuplu: Cerul vă va sprijini relația. Dar partea favorabilă a influenței sale va fi oarecum slăbită de alte configurații planetare. Așadar, nu va neglijati  prea mult soțul sau partenerul, e posibil sa fiti inteles gresit.

 Singur: Pentru cei singuri, va exista dragoste la prima vedere. Exista posibilitatea unei relatii serioase care poate duce chiar la casatorie.

 

Scorpion

In cuplu: Relațiile conjugale nu vor fi prea favorizate săptămâna aceasta. Certuri sau neînțelegeri vă pot strica relația. Dar totul se poate schimba în bine dacă știi să fii mai tolerant și mai înțelegător.

Singur: O legătură poate fi creată în această perioadă. Vă poate oferi multe satisfacții. Nu veți avea niciun motiv să aveti indoieli. Dar nu lăsați pe nimeni să știe încă despre dragostea voastră.

 

Sagetator

In cuplu: Va fi o saptamana dedicata iubirii conjugale. Vei trăi momente de pasiune intensă, dar cu riscul de a te arăta mai solicitant decât de obicei. Partenerul urmeaza aceeasi tendinta,  , arătând multă imaginație și strălucire.

Singur: Viața ta amoroasă va fi plină de evenimente vesele. Dacă visezi inelul de pe deget, atunci dorința ta ar putea fi îndeplinită în curând. Pentru single-urile întărite, nu lipsesc aventurile.

 

Capricorn

In cuplu: In aceasta perioada, veți putea renunța la reticența și modestia obișnuită. Pe măsură ce constatați că relația  cu partenerul lasă de dorit, veți găsi curajul să discutați deschis cu el pentru a găsi o soluție. Dar nu vă așteptați la o îmbunătățire imediată.

Singur: Veți fi extrem de împărțiți între dorința de a economisi bani și dorința de a vă risipi bugetul pentru a uimi și a vrăji persoana care vă place. Nu e nevoie sa cheltuiti mult pentru a o face sa zambeasca, e suficienta sinceritatea

 

Varsator

In cuplu: Cuplurile se vor simți unite și mai fericite ca niciodata Această influență va fi mai vizibilă dacă sunteți din al doilea decan. Pentru unii nativi din al treilea decan, feriți-vă de certuri si contraziceri

Singur: Ceva se va întâmpla cu siguranță în viața ta amoroasă. Pasiunea va fi acolo. Dacă ai avut neplaceri in ultima vreme, o nouă dragoste te va face să le uiți. Bucurați-vă de aceste placeri fără întârziere și fără sa cautati probleme, deoarece viața este atât de scurtă.

 

Pesti

In cuplu: Cerul vă va proteja dragostea in cuplu. Cei care s-au căsătorit recent vor avea o lună de miere fericită. Cei care au planificat să aibă un copil își vor finaliza proiectul. Totul va avea succes în viața ta in doi.

Singur: Nevoia ta de stabilitate sentimentală îți va depasi dorinta de schimbare. Și decizia pe care o luați săptămâna aceasta va merge în această direcție. Mulți oameni singuri vor decide săptămâna aceasta să pastreze o relatie stabila

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Horoscop 9 martie 2021

O să fie un tumult sufletesc pe care o să vrem să-l descărcăm, şi poate ...