Horoscop de weekend 29 – 30 septembrie 2018. O zodie va fi pusă în dificultate, iar alta va vărsa lacrimi de fericire

În acest sfârșit de săptămână, nativii unei zodii vor fi puși în dificultate, mai ales într-o problemă cum ar fi alegerea unui cadou, în timp ce nativii altei zodii riscă să genereze un conflict major. Persoanele născute într-o altă zodie vor vărsa lacrimi de fericire.

Horoscop de weekend 28 – 30 septembrie 2018. Berbec

Berbecii vor căuta să petreacă cât mai mult timp alături de persoanele iubite în acest weekend, mai ales că nu au mai avut demult șansa să le demonstreze ce simt pentru acestea. Nativii singuri ai acestei zodii vor fi înconjurați de persoane dragi. Însă, este posibil ca Berbecii să se simtă lipsiți de energie, așa că vor căuta să petreacă momente liniștite, fără prea multe peripeții.

Horoscop de weekend 28 – 30 septembrie 2018. Taur

Taurii se vor bucura de un weekend liniștit, petrecut acasă cu familia, prietenii ori persoana iubită. Acești nativi trebuie să își facă timp de intimitate cu partenerii de viață, deoarece în relația lor are nevoie de acest lucru. Taurii trebuie, însă, să aibă grijă să evite eventuale excese, care le-ar putea face mult tău.

Cele mai geloase zodii. Atenție mare la acești nativi! O pot lua RAZNA în viața de cuplu
Horoscop de weekend 28 – 30 septembrie 2018. Gemeni

Gemenii vor avea parte de un weekend minunat, în care se vor bucura de persoanele dragi din viața lor. Acești nativi vor râde mult, se vor distra și se vor relaxa așa cum își doresc, deconectându-se de griji. În plus, Gemenii își vor schimba atitudinea față de o problemă care le provoacă stres, astfel încât să nu se mai lase afectați de acest lucru. Nativii acestei zodii vor deveni, astfel, mai puternici.

Horoscop de weekend 28 – 30 septembrie 2018. Rac

Racii vor avea parte de un weekend special, plin de emoție. Persoana iubită, prietenii sau familia îi vor face să plângă de fericire, surprinzându-i cu ceva prin care le vor demonstra că sunt apreciați și iubiți.

Horoscop de weekend 28 – 30 septembrie 2018. Leu

Leii vor avea tot felul de dubii în acest weekend, iar aceste gânduri le vor umbri momentele pe care le-ar putea petrece frumos alături de cei dragi. Acești nativi trebuie să conștientizeze că sunt stâlpii de susținere pentru familia lor ori pentru grupul de prieteni și că dispoziția lor o va influența și pe a celorlalți.

Horoscop de weekend 28 – 30 septembrie 2018. Fecioară

Deși vor avea parte de un weekend bun în general, este posibil ca Fecioarele să aibă senzația că nu le ajunge timpul ca să poată face tot ceea ce și-au propus. Acești nativi riscă să se supună singuri unor presiuni și să rateze șansa de a petrece momente frumoase alături de persoanele importante din viața lor. O bună organizare le-ar putea rezolva problemele.

Horoscop de weekend 28 – 30 septembrie 2018. Balanță

Balanțele se vor putea bucura în sfârșit de ceea ce își doreau de mult timp – fie de un weekend la munte cu persoana iubită, fie de timp alături de familie ori de prieteni sau chiar de timp pentru ei înșiși, pentru a citi o carte, pentru a merge la sală ori pentru a se odihni, pur și simplu, în liniște.

Horoscop de weekend 28 – 30 septembrie 2018. Scorpion

Scorpionii riscă să provoace un conflict extrem de neplăcut în familia lor, din cauză că nu acceptă ca lucrurile să nu se petreacă așa cum vor ei sau să nu își impună opiniile într-o simplă discuție. Este important ca acești nativi să învețe să asculte și părerile altora și să încerce să le respecte.

Horoscop de weekend 28 – 30 septembrie 2018. Săgetător

Săgetătorii ar putea fi puși în dificultate în acest weekend, mai ales într-o problemă cum ar fi alegerea unui cadou pentru persoana iubită sau pentru cineva drag. Acești nativi vor fi tentați să cumpere ceva prea scump pentru buzunarul lor în acest moment, deși acea persoană ar aprecia și un cadou mai simplu.

Horoscop de weekend 28 – 30 septembrie 2018. Capricorn

Capricornii vor fi nevoiți să își ia inima în dinți și să facă ceva ce au tot amânat în ultima vreme – cum ar fi să meargă la sală, pentru sănătatea lor. Este important ca nativii acestei zodii să își facă timp și pentru familie și prieteni pe care i-au neglijat în ultima vreme.

Horoscop de weekend 28 – 30 septembrie 2018. Vărsător

Vărsătorii riscă să își piardă cumpătul în acest weekend, mai ales dacă sunt nevoiți să petreacă timp alături de familie. Acești nativi trebuie să aibă grijă să facă ceva relaxant – să meargă la o plimbare ori la sală, astfel încât să reușească să își pună gândurile în ordine și să se calmeze.

Horoscop de weekend 28 – 30 septembrie 2018. Pești

Peștii vor avea parte de un weekend cu multă distracție. Însă, ei vor fi nevoiți să facă eforturi pentru a petrece timp doar cu persoana iubită, astfel încât să poată vorbi despre relația lor și despre planurile pe care le au pentru viitorul acesteia.

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...