horoscopul de weekend 23-24 noiembrie

Horoscop de weekend, 23 – 24 noiembrie. Weekendul se împarte între analiză și relaxare

Iata in continuare horoscopul de weekend 23-24 noiembrie 2019. In acest weekend ne despartim de sezonul intens al Soarelui in Scorpion 2019 si intampinam vremuri mai luminoase si optimiste de care avem asa de mare nevoie o data cu intrarea Soarelui pentru o luna in zodia Sagetatorului. Ne asteapta vremuri de expansiune, de orientare spre viitor, de calatorii.

Ne-am obisnuit asa de mult cu energia emotionala si grea a Scorpionului incat aproape ca am uitat cum este viata si in afara Lumii subterane in care ne-a tinut Scorpionul.

 

Berbec

Ai multă încredere în propria persoană și, în plus, pasiunea cu care privești lucrurile te propulsează în centrul atenției, indiferent de activitățile pe care alegi să le faci în acest weekend.

 

Taur

Ai parte de urcușuri și coborâșuri din punct de vedere emoțional, iar acest lucru reușește să te facă irascibil de multe ori. Pe de altă parte, încerci să-ți concentrezi atenția asupra lucrurilor bune care ți s-au întâmplat în acest weekend.

 

Gemeni

Creativitatea este prezentă cu tine în acest weekend. Te bucuri de compania oamenilor importanți din viața ta și, în plus, reușești să-ți organizezi timpul astfel încât să te poți ocupa și de proiectele la care lucrezi de mult timp.

 

Rac

Nu reușești să-ți găsești liniștea interioară. Ai tendința să te întorci obsesiv la tot felul de hotărâri pe care le-ai luat în trecut și de care nu ești mândru în acest moment. Încearcă să te concentrezi mai mult pe prezent.

 

Horoscop pentru femei din 23 Noiembrie 2019 în funcție de zodie.

Horoscopul zilei de 23 Noiembrie 2019. Astrele întrevăd reuşite în plan profesional pentru unele zodii

 

Leu

Vrei să înveți cât mai multe lucruri și, prin urmare, îți dedici weekendul unor activități care te ajută să acumulezi cât mai multe informații. Pe de altă parte, timpul petrecut cu partenerul de cuplu te ajută să te relaxezi.

 

Fecioară

Atenția ta se îndreaptă în mai multe rânduri către domeniul financiar. Ar fi indicat să te concentrezi mai mult pe relațiile cu oamenii din jurul tău și, pentru a scăpa de stresul financiar, să te gândești la niște economii semnificative.

 

Balanță

Ai din ce în ce mai multă încredere în tine și, în plus, reușești să găsești echilibrul necesar pentru a putea să-ți organizezi timpul astfel încât să elimini stresul din rutina zilnică. Se anunță un weekend productiv.

 

Scorpion

Te gândești din ce în ce mai mult la viitor și, în principiu, la pasiunile pe care le ai. Pe de altă parte, această analiză pe care o faci reușește să te trimită într-un carusel emoțional. Încearcă să vorbești cu cineva important din viața ta despre modul în care te simți.

 

Săgetător

Petreci mare parte din timp alături de prieteni vechi, discutați despre toate lucrurile prin care ați trecut, dar vă și gândiți la momentele pe care le-ați petrecut împreună. Acest mod de a-ți petrece timpul îți oferă mai multă încredere în propria persoană.

 

Capricorn

Ai tendința să petreci mult timp de unul singur. Nu ai niciun plan în minte pentru acest weekend, însă te bucuri de timpul petrecut în compania propriei persoane. În plus, reușești să-ți descoperi o nouă pasiune.

 

Vărsător

Socializezi, te ocupi de pasiunile pe care le ai, analizezi decizii din trecut, dar te gândești și la viitor. Weekendul acesta se dovedește unul deosebit de analitic, chiar dacă reușești și să te bucuri de momente de relaxare.

 

Pești

Ai avut parte de o săptămână deosebit de agitată, așa că weekendul acesta este doar despre relaxare. Fie că alegi să îți petreci timpul alături de prieteni, de partenerul de cuplu sau, pur și simplu, singur, reușești să îți reîncarci bateriile pentru o nouă săptămână.

 

Horoscop pentru femei din 23 Noiembrie 2019 în funcție de zodie.

Horoscopul zilei de 23 Noiembrie 2019. Astrele întrevăd reuşite în plan profesional pentru unele zodii

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Lasă un răspuns

x

Check Also

Horoscop zilnic pentru joi, 1 octombrie 2020

Pentru luna Octombrie 2020, sunt planificate două Luni Pline, ceea ce face sezon mai special ...