Horoscop de weekend 21, 22 noiembrie.

Află cum va fi acest sfârșit de săptămână pentru fiecare zodie în parte. A fost o săptămână destul de complicată, cu urcușuri și coborâșuri aproape pentru toate zodiile, iar finalul de săptămână vine cu liniștea mult dorită.

 

BERBEC

Weekend echilibrat. Sâmbăta, zi de stat acasă. Cu multe gânduri şi proiecte. O zi liniştită, nu exagera cu efortul!  Relaxează-te şi citeşte ghiduri de turism, sărbătorile sunt aproape, la fel și micul concediu de iarnă. Trebuie să faci rezervări din timp, este deja târziu, dar gusturile tale în materie de călătorii au fost întotdeauna mai excentrice, chiar în rigorile distopiei sanitare.

 

TAUR

Noul, noutatea, schimbarea nu-ţi sunt favorabile. Evită să cumperi ceva nou, de folosință îndelungată. Sâmbătă trebuie să dai dovada de echilibru şi inspiraţie în relaţiile cu anturajul ca să eviţi unele momente jenante. Mercur, afectat îți șoptește că nu ai cumpărat ceva. Cafea, pâine sau mâncarea pentru pisică? Duminică este o zi în care te trezești târziu și te culci devreme, trebuie să te odihnești, să recuperezi.

 

GEMENI

Sâmbătă trebuie să fii foarte atent, la dinamică, la viteza cu care te mişti. Trebuie să eviţi micile incidente şi posibile accidente domestice. Adică fereşte-ţi degetele şi… braţele! Brațele sunt partea anatomiei umane guvernată de Gemeni, iar statistica arată o preponderență mare a accidentelor de acest gen suferite de Gemeni, așa că mai multă precauție nu strică. Duminica trece repede.

 

RAC

Nu-ţi organiza viaţa după cum bate vântul, după reclame şi promoţii pentru mărfuri proaste. S-ar putea să faci o mare greşeală! Sâmbătă fii isteț, gândeşte bine şi vei avea numai de câştigat! Nu pleca la drum, nici vremea nu este grozavă și nici horoscopul favorabil. Duminică te duci prin magazine să cumperi câte ceva și să vezi măști. Poate să fie și o petrecere, vezi tu, ce-ți place mai mult.

 

LEU

Weekendul are doua coordonate: o mare şi necuprinsă dorinţă de schimbare şi o criză acută de lene, urmare cenuşiului şi oboselii cronice.  Relaxează-te, odihneşte-te, dormi şi visează frumos! Ca să ai succes în afaceri trebuie să fii ager. Un om ager, de succes, este o persoană odihnită și calmă. Oricum, un Leu care doarme mai puțin de 12 ore pe zi se spune că are insomnie!

 

FECIOARA

În weekend trebuie să te relaxezi şi să laşi treburile aşa-zis urgente. Nimic nu este urgent când este vorba de odihna şi de sănătatea ta! O veste bună de la unul dintre membrii familiei… urmată de o informație care privește viața ta profesională. Nu aduce biroul acasă, schimbă gândurile și ocupă-te de familie, de cei dragi. Ai destul timp, de luni, să te ocupi de treburile de serviciu, că acolo faci banii!

 

BALANŢA

Weekend plăcut.  Ai o formă bună şi un randament bun la distracţie şi relaxare. Este bine şi stelele te favorizează să termini tot ceea ce poţi, în termeni casnici, şi să nu laşi în urmă prea multe lucruri. Iarna s-a cam instalat, oricum vor fi mari variații de temperatură și umiditate, dar nu ești pregătit, în totalitate, nici tu și nici casa ta. Măcar schimbă cauciucurile de iarnă!

 

SCORPION

În weekend nu face pe politicianul. Adică, nu fii nesimţit! E mai corect să spui cuvintele magice: „uite, dragă, am greşit, iarta-ma”! Încearcă să îndrepţi, sau să compensezi inexactităţile. Buchetul de flori, cutia cu bomboane și sticla de șampanie, vin după. Nu încerca marea cu degetul, fiecare are propria limită, așa că mai bine fă pace, că fericiți sunt făcătorii de pace!

 

SĂGETĂTOR

Ai avut un vis prevestitor, iar acum ţi se confirma viziunea. Vremea capricioasă te obligă doar la activităţile de weekend, de stat acasă. Evită eforturile şi deplasările care nu sunt absolut necesare. Nu pleca la munte, la mare, în China, sau Brazilia. Oricum nici nu aveai intenția, eu așa sper. Cu Mercur, afectat, drmurile sunt periculoase pentru tine.

 

CAPRICORN

Sâmbătă ar putea sa fie o noua redistribuire a afinităţilor selective. Nu lua hotăriri pripite, urmăreşte ce se întâmplă. Atenţie la vremea prea cenuşie, care îţi adoarme simţurile şi vigilenţa! Duminică ai vrea la un spectacol pe net, sau o mică petrecere în familie, acasă. Poți să le ai pe amândouă, vezi cum îți organizezi timpul. Jupiter, Saturn și Pluton, din zodie, te sprijună să faci lucrurile în mod perfecționist, cum îți place.

 

VĂRSĂTOR

Conflict dintre ceea ce vrei şi ceea ce găseşti. Nu forţa găsirea unei soluţii, temporizează. Nu lua decizii importante. Amână tot ceea ce poţi amâna în acest weekend. Nu te implica în promisiuni. Ai o perioadă ceva mai dificilă, dar două zile libere trec repede. Nu te enerva și ocolește orice provocare. Mâine este o altă zi, poate mai favorabilă.

 

PEŞTI

Aspectele celeste sunt favorabile, în special la cumpărături, doar este sâmbătă. Cu tact şi calm poţi evita micile neplăceri cotidiene. Zâmbeşte mult şi nu te lăsa provocat. O zi bună, în care te simți bine și zâmbești tot timpul. Fără subînțelesuri! Duminică ai o invitație în familie, este post, dar trebuie să-i dai curs, este o ocazie socială.

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...