Horoscop de weekend 18 – 19 august 2018. Două zodii primesc lecții importante

Horoscop de weekend 18 – 19 august 2018. Se anunță două zile pline de evenimente, în care două zodii vor afla lucruri extrem de importante pentru ele. Cei mai în vârstă le vor da niște lecții extrem de folositoare. Citește horoscopul de weekend pentru zodia ta.

Iată cum va fi acest weekend pentru zodii!
BERBEC:

Sâmbătă: Nativii zodiei sunt sfătuiți să iasă undeva și să uite de griji, deoarece ultimele zile le-au cam dat bătăi de cap. Se anunță o zi extrem de liniștită, în care pot cunoaște persoane noi.

Duminică: Ar fi bine să le dea ocazia celor dragi să își spună părerea cu privire la un lucru pe care intenționează să îl achiziționeze. Vor afla că nu este, probabil, cea mai bună alegere.

TAUR:

Sâmbătă: Au capul în nori în această zi și uită niște lucruri importante, ceea ce s-ar putea să le dea de furcă zilele următoare. Mai multă atenție la planurile pe care le fac.

Duminică: Plănuiesc o vacanță împreună cu persoana iubită și sunt sfătuiți să verifice de mai multe ori fiecare aspect al acestui sejur, pentru a nu omite un lucru important.

GEMENI:

Sâmbătă: Se anunță o zi calmă, unii nativi au ocazia să îi revadă pe cei dragi și să petreacă alături de ei clipe fericite. Cu această ocazie, vor învăța lecții importante de la acești, pe care le vor prețui.

Duminică: Nativii se află pe drumuri zilele acestea și riscă să aibă probleme din cauza bagajelor ori în timpul călătoriilor. Se recomandă multă prudență și grijă la lucrurile personale.

RAC:

Sâmbătă: Au ocazia să petreacă o zi liniștită, așa că trebuie să profite din plin de acest lucru și să își dedice câteva ore numai pentru ei. Cei dragi vor înțelege că au nevoie ca de aer de acest timp liber.

Duminică: O discuție cu persoana iubită se poate transforma într-o ceartă în toată regula, așa că este nevoie de mai multă blândețe și de diplomație în cazul în care există niște lucruri nerezolvate.

LEU:

Sâmbătă: Ar fi cazul pentru acești nativi să își pună mari întrebări dacă ceea ce fac în prezent îi mulțumesc pe deplin. În caz contrar, nu este deloc rău să caute altceva și să aibă alte opțiuni.

Duminică: Persoana iubită reușește să le facă o surpriză extrem de plăcută. Poate fi o veste neașteptată, însă este clar că lucrurile se vor transforma într-o mare sărbătoare.

FECIOARĂ:

Sâmbătă: Acești nativi au ocazia să se remarce într-un grup și nu pot risca această ocazie. Este șansa lor de a demonstra că sunt capabili să facă aceste lucruri și să dețină chiar funcții de conducere.

Duminică: O persoană din anturaj ar putea să îi readucă pe acești nativi cu picioarele pe pământ în cazul în care observă anumite lucruri nepotrivite. Primesc o lecție și un sfat de care trebuie să țină neapărat cont.

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...