Horoscop de weekend 17 – 18 noiembrie 2018. Dezamăgire mare pentru 2 zodii

Horoscop de weekend 17 – 18 noiembrie 2018. Un nou final de săptămână care aduce tot felul de vești pentru zodii. Doi dintre nativi se vor simți dezamăgiți.

Iată ce surprize au rezervat astrele:

BERBEC

Sâmbătă: Ieşi din mediile în care planează ostilitatea, agresivitatea de orice natură sau un spirit de competiţie folosit greşit, pentru că nu prea îi vei face faţă!

Duminică: Fii cu mare băgare de seamă în discuţiile aprinse pe care le porţi azi cu un adversar, pentru că lucrurile ar putea ajunge într-un punct critic, din care nu va ieşi nimic bun.

TAUR

Sâmbătă: Iubirea poate fi, de cele mai multe ori, cel mai eficient tratament, ca atare dăruieşte din prea plinul tău de iubire celui care trece acum printr-un moment dureros.

Duminică: Lasă latura ta pozitivă şi tonică să iasă la iveală, nu accepta dominarea pesimismului, pentru că nu e momentul pentru a rămâne în umbră.

GEMENI

Sâmbătă: Eşti la mijloc între două tabere adverse care se războiesc cu ton agresiv, încercând, fiecare, să-şi impună autoritatea în felul propriu. Tu nu ştii ce să faci: să ţii partea vreuneia din ele sau să rămâi imparţial până când se va clarifica învingătorul.

Duminică: E vremea să îţi iei rămas bun de la o etapă pe care ai tot alimentat-o şi să te pregăteşti să alegi altă cale. Nu te crampona de lucrurile cu care eşti obişnuit, mai există şi alte variante, deci fii pregătit pentru nou!

RAC

Sâmbătă: Indiferent cum e vremea de afară, tu ai o atitudine senină, de parcă toate ar evolua spre bine în viaţa ta. Păstrează acest tonus optimist cât mai mult timp, pentru că el va fi cheia tuturor reuşitelor tale viitoare!

Duminică: Dacă toată lumea cu care discuţi azi îţi dă cam acelaşi sfat, ar fi bine să ţii cont de el. Da, poate tu vrei să te opui curentului şi să faci totul de-a-ndoaselea, dar de data asta chiar e mai bine să asculţi opinia colectivă.

LEU

Sâmbătă: Dacă nu primeşti nici un fel de încurajare de la cei din jur, înseamnă că nu te afli în mediul adecvat pentru scopurile tale.

Duminică: Nu fi copil, prea o faci pe supăratul de la un fleac. Poate eşti jignit sau nemulţumit, dar nu are rost să te comporţi ca şi cum toată lumea ar avea ceva cu tine.

FECIOARĂ

Sâmbătă: Înarmează-te cu multă răbdare şi ambiţie, pentru că numai cei care nu se lasă cu una cu două vor reuşi să-şi ducă intenţia la îndeplinire.

Duminică: Nu te poţi abţine să nu-i pedepseşti pe cei pe care-i prinzi cu minciuna, nu tolerezi colegii nesinceri, prietenii falşi, declaraţiile pompoase şi neadevărate sau complimentele pe care ştii că nu le meriţi.

Horoscop de weekend 17 – 18 noiembrie 2018
BALANȚA

Sâmbătă: Te atrage fantastic un domeniu nou care presimţi că îţi va deschide poarta spre un alt orizont, mult mai interesant al vieţii tale sau al carierei tale viitoare.

Duminică: Toate bune şi frumoase, se poate vorbi de o zi excelentă în care te simţi mai puternic şi mai încrezător în forţele proprii.

SCORPION

Sâmbătă: Dai dovadă de multă toleranţă, empatie, ştii să asculţi şi să dai sfaturi, deci, dacă tu simţi ceva special în legătură cu problemele celor din faţa ta, spune-le părerea ta cu sinceritate şi curaj.

Duminică: Nu mai aştepta, dacă simţi că e momentul potrivit să acţionezi într-o direcţie spre care mintea şi inima te îndeamnă.

SĂGETĂTOR

Sâmbătă: Nu compara norocul tău cu al altora, pentru că viaţa nu e echitabilă pentru toată lumea. Nu pleca urechea la poveştile triste ale celor din jur când ţie îţi merge de minune şi nici invers.

Duminică: Munca ta dă roade mai bune decât te-ai aşteptat şi e normal să devii din ce în ce mai dornic să duci mai departe ce ai început.

CAPRICORN

Sâmbătă: Eşti cam influenţabil şi toate poveştile care ajung la urechile tale te fac să-ţi pierzi curajul de a duce mai departe ce ai început.

Duminică:Nu te poţi baza azi pe sprijinul unui prieten care a promis multe: că va fi lângă tine când ai nevoie, că îţi va face un anumit serviciu atunci când îl vei solicita, că are el cunoştinţe suspuse pentru a interveni pe lângă ele în favoarea ta.

VĂRSĂTOR

Sâmbătă: Este posibil ca emoțiile să depășească nivelul de intensitate cu care ești obișnuit și din acest motiv să nu le mai poți controla.

Duminică: Acorzi atenție cui nu trebuie, poate pentru că picură în urechile tale miere și e greu să te sustragi unei asemenea influențe, chiar dacă știi că nu e benefică.

PEȘTI

Sâmbătă: E greu să ajungi la o înțelegere cu cei cu care discuți astăzi, mai ales în problemele esențiale. Este important să știi unde și când să te oprești, în cadrul negocierii.

Duminică: Vestea care soseşte azi are efecte negative asupra psihicului tău, dar nu te dai bătut de la atâta lucru.

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...