Horoscop de weekend 15-16 decembrie 2018. Previziunile astrologilor pentru toate zodiile

Horoscop de weekend 15-16 decembrie 2018 vă recomandă să vă concentrați atenția pe treburie restante. Sunt, în principiu, solicitări casnice, relații familiale care necesită redresare.

Horoscop de weekend 15-16 decembrie Berbec

Sâmbătă ești retras și fără chef. Este adevărat că sufletul tău are nevoie de odihnă și retragere din forfotă cotidiană, de aceea ascultă-ți vocea interioară și acordă-ți momente de singurătate.

Îngrijește-ți corespunzător sănătatea, pentru că se pot accentuă afecțiunile vechi. Odihnește-te și ia mai mult contact cu natură. Duminică te vei simți mai bine, revenind în mijlocul celorlalți cu forțe noi.

Horoscop de weekend 15-16 decembrie Taur

Zilele acestea vei fi înconjurat de prieteni. Cu toate că ești foarte ocupat cu activitatea profesională, va trebui să-ți găsești timp și pentru aceștia. De reținut că deocamdată ai în preajmă ta doar falși prieteni și falși susținători.

Evită să-ți divulgi secretele și planurile de viitor. Se pot reluă discuții mai vechi pe teme profesionale, în care ai fost implicat alături de actualii prieteni. Dacă este vorba de organizații, grupuri sau asociații mari de oameni, ar fi bine să faci câțiva păși înapoi.

Horoscop de weekend 15-16 decembrie Gemeni

S-ar putea să fii invitat la evenimente cu multă lume. Într-un fel sau altul, ochii și urechile celorlalți vor fi ațintite asupra ta, de aceea fii prudent la felul cum te prezinți.

Se pot iscă discuții aprinse cu un șef sau cu persoanele cu autoritate și de aici să-ți fie distorsionată imaginea publică.

Rezumă-te la discuții ușoare și evită să-ți dai cu părerea. Duminca, prietenii îți vor fi prin preajmă fie că vrei, fie că nu.

Horoscop de weekend 15-16 decembrie Rac

Sâmbătă este potrivită pentru activități culturale alături de cei dragi. Cu toate că ai multe și mărunte de făcut acasă sau membrii familiei vor un alt program, cu puțină organizare eficientă a activităților vei reuși să împaci pe toată lumea.

Poți primi vești din străinătate care să-ți dea de gândit. Concentrează-te doar pe lucrurile importante și prioritare. Duminică se întrezăresc evenimente și întâlniri cu multă lume.

Horoscop de weekend 15-16 decembrie Leu

Finalul săptămânii este potrivit verificării bugetului, dar și achitării facturilor, taxelor sau altor tipuri de datorii.

Este posibil să plătești daune datorită unor rude apropiate, unor prieteni aflați la ananghie sau pentru partenerul de viață care are de plătit fie o amendă, fie un serviciu care i s-a făcut mai demult.

Evită îngrijorările excesive datorate veniturilor tale și ai încredere că universul te va ajută să rezolvi toate treburile și să-i ajuți și tu la rândul tău pe ceilalți.

Horoscop de weekend 15-16 decembrie Fecioară

Accentul acestor zile va cădea pe relațiile parteneriale și pe banii și bunurile deținute în comun cu partenerul de viață, colaboratorii sau partenerii de afaceri.

Sunt posibile discuții aprinse, descoperirea unor nereguli în documente și constatarea faptului că au rămas sarcini de lucru nerezolvate.

Totuși, reține că deocamdată gândirea și comunicarea sunt viciate și una se gândește, altă se spune și altă se înțelege. Riști să te desparți de partener, dacă nu se ajunge la un compromis, la o înțelegere!

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Horoscop 14 aprilie 2021 – decizii bune

Horoscop 14 aprilie 2021 – Berbecii se bucura de momente frumoase in familie, iar Fecioarele ...