Horoscop de weekend 14 – 15 iulie 2018. Trei zodii vor avea un weekend de poveste

Berbec

Sâmbătă: Rezolvă-ți problemele care nu mai necesită amânare. Mergi în vizită la rudele pe care nu le-ai mai vizitat de mult timp. Ai putea chiar să îți arunci lucrurile de care nu mai ai nevoie

Duminică: Astăzi ești în centrul atenției. Toată lumea îți cere sfatul, așteaptă un cuvânt bun de la tine și te apreciază pentru că ești un prieten bun. De asemenea, acest lucru te face să faci câteva dezvăluiri despre tine.

Taur

Sâmbătă: Astăzi ai parte de o mare dezamăgire. O persoană dragă îți face o surpriză neplăcută, iar acest lucru te face să te simți foarte trist. Nu te-ai fi așteptat să se întâmple așa ceva, tocmai astăzi

Duminică: Este momentul să pui piciorul în prag în relația ta și să ceri lămuriri despre ce se întâmplă cu voi. Vrei să știi exact încotro se îndreaptă relația și ce vrea partenerul de la viitor.

 

Gemeni

Sâmbătă: Azi s-ar putea să apară o situație neașteptată, care să te bucure și să te mire, în același timp. O propunere de muncă, o invitație la o petrecere sau o plimbare în oraș. Nu da cu piciorul acelei propuneri.

Duminică: Astăzi ar cam trebui să îți încarci bateriile. Citește o carte bună, uită-te la un film pe care îți doreai să îl vezi și bucură-te de ziua liberă alături de cei dragi. Ai nevoie de aceste momente de respiro, înaintea unei săptămâni de foc.

 

Rac

Sâmbătă: Un proiect în care ai pus mult suflet nu te mulțumește pe deplin. Nu este momentul să renunți la el. Reorientează-te și încearcă să găsești alte moduri ca să funcționeze totul mai bine.

Duminică: Astăzi este cazul să renunți la trecut, să te detașezi de lucrul vicios sau de persoana care îți face rău. Treci mai departe cu încredere și fii răbdător, căci un alt lucru bun ar putea să se ivească.

 

Leu

Sâmbătă: Bucură-te de această zi liberă și pune cap la cap toate informațiile pe care le deții până acum. Strânge lucrurile de care ai nevoie pentru serviciu și pregătește-ți proiectele cu multă dedicare.

Duminică: Cel mai bine ar fi ca astăzi să îți înfrângi curiozitatea care te caracterizează. Nu este cel mai bun lucru că să dezgropi lucruri care ți-ar putea face rău.

 

Fecioară

Sâmbătă: Astăzi este momentul să petreci clipe minunate alături de persoana iubită. Astăzi va dezvăluiți sentimentele, planurile și așteptările, iar ziua va decurge într-o manieră pozitivă.

Duminică: Nu ezita să îi oferi iubirii o șansă. Este momentul să o iei de la capăt, chiar dacă nu te gândești acum la o nouă relație. Mai târziu vei putea regreta ca nu ai avut curajul să încerci. Gândește-te la lucrul acesta înainte de a lua o decizie finală.

x

Check Also

Horoscopul Zilei – luni 22 Ianuarie

O zi in care vоm putea găѕі ușоr mеtоdе să nе еxрrіmăm și ѕă satisfacem ...